Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Kaldheim.

Token-versie invoeren voor deck

Scroll: [boven|reacties|beneden]
11-2-2021 9:11:00

Voor mijn Commander decks heb ik de meeste bijbehorende tokens verzameld. Voor het overzicht heb ik deze ook ingevoerd bij de decks, de tokens komen dan in de categorie 'other' terecht.

Waar ik nu echter tegenaan loop is dat je, als een token meerdere versies heeft in dezelfde serie, hier geen onderscheid in kunt maken (of ik weet nog niet hoe dat kan).

Twee voorbeelden:
1. In mijn Feldon deck (hier) speel ik Wurmcoil Engine en wil ik graag de Wurm token A en B invoeren (lifelink en deathtouch), alleen lukt het me enkel om de lifelink token in te voeren.

2. In mijn Gitrog deck (hier) speel ik Gods’ Eye, Gate to the Reikai en wil ik graag de colorless Spirit token invoeren. Als ik die serie kies krijg ik echter de witte Spirit token met flying.

Kan iemand me helpen hoe ik dit toch kan invoeren? En als dat niet kan, zou deze functionaliteit toegevoegd kunnen worden? Dank!

 Reactie plaatsen

Reacties (3)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
11-2-2021 10:44:00

Hoi, volgens mij heb ik bij deck idd niet de mogelijkheid tot het kiezen van verschillende versies.

11-2-2021 13:03:00

Ik hoop nog altijd dat dat er een keer komt. Daardoor zou je in de collectie modus bij een deck nog beter kunnen zien wat je nog mist en wat je nog hebt.

Bij bijvoorbeeld de kaarten van urzatron uit antiquities laat hij altijd versie A zien, maar als ik versie B heb en ik bekijk mijn deck in collectie modus lijkt het net alsof ik een kaart mis voor mijn deck. Ik gebruik deze functionaliteit regelmatig om mijn wants na te lopen, maar dan moet ik altijd even goed nadenken bij kaarten waar binnen een set meerdere arts zijn.

Een ander voorbeeld zijn de promo tokens in een deck met bijvoorbeeld een 1/1 white bird, toont hij de 1/1 blue bird want dat is toevallig versie A bij de promo tokens. Of bij de promo beast tokens een 4/4 vs 3/3.

Het zijn details, maar ik hoop dat het ooit mogelijk wordt. Verder nog altijd heel blij met alle functionaliteiten.

11-2-2021 13:09:00

Jammer dat het niet mogelijk is, maar goed om te weten. Hopelijk komt de functionaliteit er nog

Scroll: [boven|reacties|beneden]