[DECK] Kodama & Alena - Big mana & big stuff

Scroll: [boven|reacties|beneden]
14-1-2021 11:43:00

[edit het topic om de tekst onder het deck te wijzigen (bijvoorbeeld met je vraag over het deck)]

 Reactie plaatsen

Reacties (1)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
14-1-2021 11:56:00

Hoi allen,

na een tijdje afwezig te zijn geweest vanwege de feestmaand, presenteer ik jullie mijn nieuweste creatie, een hybride Landfall/Big Mana deck in de beste 2 kleuren combinatie die er is

Doel van het deck is vrij simpel (zoals wel vaker in Gruul), veel mana leggen, spelen met Landfall triggers, en met immense beesten iemand slopen.

Ik heb afgelopen zaterdag 3 potjes gespeeld, waarvan wonder boven wonder twee gewonnen . De eerste game speelde ik beurt 1 een Exploration en een Amulet of Vigor, kon niet beter! Dat potje won ik uiteindelijk beurt 5 (wat voor een niet cEDH deck best goed is denk ik)
vanwege ongeveer 40 Valakut Exploration triggers.

Pot 2 leverde iets meer salt op, ik had niet de beste board state, mijn twee tegenstanders wel, dus ik besloot mijn Jokulhaups te casten, en daarna Heroic Intervention. Ze hadden geen mana open voor counters dus ik kon daarna vrolijk over een leeg bord heen wandelen en ze verslaan. Misschien niet de leukste combo, wel zeer effectief.

Anyway, ik ben nog op zoek naar suggesties om het deck iets minder landfall te maken. Ik heb al een tweede lijst zonder landfall, maar ik denk niet dat mensen erop zitten te wachten dat ik twee redelijk identieke decks zo snel achter elkaar upload. De lijst staat al ergens online, maar Michiel en het mod team zullen het denk ik niet waarderen als ik hier linkjes plaats naar andere deckbuilding sites

Scroll: [boven|reacties|beneden]