Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

20 september prerelease Zendikar Rising Amstelveen

Scroll: [boven|reacties|beneden]
6-8-2020 10:18:00

Eindelijk is het zo ver: we kunnen en mogen weer een prerelease spelen! Ik kijk hier enorm naar uit en kan niet wachten om weer een dag lang ondergedompeld te worden in Magic. Om dit allemaal veilig te laten verlopen, hebben we enkele regels opgesteld. Lees alsjeblieft deze regels zorgvuldig door voordat je komt: shorturl.at/opBY9 We spelen overdag deze keer ook 5 rondes in plaats van 6, zodat we meer tijd en rust hebben om de rondewissel op een veilige manier uit te voeren.

Keer terug naar de woeste en weelderige wereld van Zendikar met Zendikar Rising! De Eldrazi zijn overwonnen maar het landschap van Zendikar is pas net begonnen met herstellen van de grote littekens die het heeft opgelopen. Ga op zoek naar de grote rijkdom van Zendikar maar pas op, nieuwe gevaren liggen op de loer… Ben jij er klaar voor om op avontuur te gaan?

Alle informatie over dit toernooi vind je hier Inschrijven kan via NederMagic, Untap of email. Tot binnenkort!

 Reactie plaatsen

Reacties (3)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
10-8-2020 00:17:00

woep dat is even geleden. Ik wil er graag de 20e bij zijn!

6-9-2020 11:55:00

Over 2 weken is het al weer zo ver! Lees hier alles over de nieuwe mechanics, geniet hier van de spoilers en schrijf je hier in voor de prerelease op 20 september in Amstelveen!

Goed bereikbaar met OV, gratis parkeren voor de deur, zeer grote en veilige ruimte, de vertrouwde gezelligheid en natuurlijk bitterballen. Tot binnenkort!

16-9-2020 10:05:00

We zitten al rond de 40 inschrijvingen, maar op deze locatie kunnen we veilig en verantwoord met wel 80 spelers terecht. Het is heerlijk weer, dus het is goed toeven in de kas van Il Caffè. Schrijf je in en kom ook!

Scroll: [boven|reacties|beneden]