Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Jouw Magical Christmasland momentjes

Scroll: [boven|reacties|beneden]
26-7-2020 14:42:00

Je kent ze wel, met zo ongeveer elk deck heb je een godhand. Dé hand die letterlijk perfect is. De hand die je de T1 combo geeft. De T3 kill. De perfecte mix van carddraw, removal en counters. Nadat ik afgelopen vrijdag zo'n hand had gekregen ben ik benieuwd, wat was die van jou?

De mijne was de volgende openingshand:T1: Elvish Mystic
T2: Domri, Anarch of Bolas
T3: Draw land, Regisaur Alpha
T4: Topdeck Embercleave, speel Ghalta, Primal Hunger voor , val met alles aan, speel Embercleave voor .

 Reactie plaatsen

Reacties (1)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
26-7-2020 16:43:00

Mooie hand! Als daar niets tegen gedaan kan worden dan is het snel klaar.

Het eerste wat bij mij op komt is mijn eerste potje ooit met mijn Karn, Silver Golem commander deck (zie hier. ). Het verhaal staat daar ook in de toelichting plus posts, dus wellicht heeft iemand het al eens gelezen. Maar hier nogmaals alles bij elkaar.

Aan het einde van mijn actieve magic periode, rond 2010, had ik eindelijk Mishra’s Workshop bemachtigd, maar daar had ik tot dan toe zelden tot nooit mee gespeeld, als niet proxy. Dat is de belangrijkste reden, rond 2019, voor het ontstaan van dit deck, om eindelijk met mijn Mishra’s Workshop te kunnen spelen (droom sinds de start met magic).

Mijn openingshand was 6 artifacts en Mishra’s Workshop. Aangezien de belangrijkste reden van het bouwen van dit deck was om te kunnen spelen met mijn Mishra’s Workshop, kon ik in mijn eerste potje ooit met dit deck natuurlijk geen mulligan nemen. Mijn eerste draw was een Metalworker (we speelde multiplayer dus ik had als beginspeler ook een draw). Dus turn 1 was Mishra’s Workshop en vervolgens Metalworker. Beurt twee 17 mana beschikbaar, want mijn draw was ook in deze beurt een artifact. Het begin was dus episch!

Scroll: [boven|reacties|beneden]