Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Pioneer, wat vinden jullie ervan?

Scroll: [boven|reacties|beneden]
23-7-2020 19:20:00

Hoi allen,

ben sinds kort weer begonnen met Magic en nu is mijn oog gevallen op Pioneer, aangezien dit een stuk goedkoper is dan het huidige Standard. Over Modern en Legacy hoeven we het helemaal niet te hebben, ik ga geen nier van me verkopen voor een paar landjes .

Anyway on topic, ikzelf vind het een leuk format, het begint precies bij de series waar ik ongeveer gestopt was, dus het is tof om alle kaarten nu te zien waar ik mee kan spelen en stomme homebrews mee kan maken (<3 Energy counters).

Een meer negatief punt is het feit dat WotC het format volgens mij zelf een beetje vergeten is. Als je kijkt naar de love die Historic in Arena krijgt, dan voelt Pioneer toch een beetje als het ondergeschoven kindje. Ik weet ook niet of dit format een beetje leeft op Nedermagic (of ergens anders in Nederland), maar ik hoop van wel.

PS: Michiel, is het misschien mogelijk om een pioneer subforum te maken, of speelt bijna niemand dit format? Hetzelfde geld eigenlijk voor decks invoeren, Pioneer is geen optie (nog).

 Reactie plaatsen

Reacties (1)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
23-7-2020 23:08:00

Ik vind 't helemaal vet.

Scroll: [boven|reacties|beneden]