Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

[COLUMN] So long, and thanks for all the fish!

Scroll: [boven|reacties|beneden]
17-6-2020 10:06:00

Beste NederMagicers,

Op 1 juli 2020 is het precies 10 jaar geleden dat ik hier PowerModerator werd, en die mijlpaal betekent helaas ook mijn pensioen als moderator van NederMagic. Ik heb met heel veel plezier en passie mijn bijdrage aan de site en aan de community geleverd, en het voelt voor mij als een grote verandering om daar niet meer mee door te gaan. Ik wil jullie bedanken voor alle mooie ervaringen en leuke interacties hier, en wie weet: tot de volgende keer!

De kracht van de site zat hem wat mij betreft vooral in de community: veel mensen hebben vrijwillig enorme bijdragen geleverd, en de sfeer was meestal erg open en welkom voor nieuwe spelers. Als er een vraag werd gesteld, werd die altijd snel, geduldig en meestal correct beantwoord, en dan hadden we een team van Rules Gurus om eventueel de puntjes op de i te zetten of om technische onderbouwing van het antwoord te geven. Ik hoop dat deze sfeer en functionaliteit zal blijven voortbestaan.

Ik heb veel persoonlijks gedeeld met jullie als community: mijn reisverslagen, mijn columns, mijn ervaringen als judge. Met en dankzij jullie ben ik enorm gegroeid, als judge en als persoon. Ik heb geholpen met het oplossen van problemen tussen spelers en tussen ruilpartners, en heb van sommigen van jullie ook heel mooie, persoonlijke verhalen gehoord, waarvoor dank. Sommige NederMagicers zijn zelfs erg dierbare vrienden geworden die ik nog regelmatig zie, wat maar weer aangeeft hoe diep mijn leven met (Neder)Magic verweven is.

De site is in goede handen van een zeer capabel modteam. We hebben nog steeds Rules Gurus, de Nederlandstalige hulpdienst wordt voortdurend bijgehouden en geüpdate, en Michiel zal zelf helpen met goede en slechte trades en traders. Zoals Eberhard gezegd zou hebben: wees lief voor de site en voor elkaar.

Door de coronacrisis ligt toernooimagic en daarmee ook het judgen en organiseren van toernooien tijdelijk helemaal stil. Ik hoop vooral dat we samen de pandemie goed en gezond doorstaan, en kijk er naar uit om straks weer toernooien te kunnen doen. En ik hoop jullie in goede gezondheid weer op een van die toernooien tegen te komen.

Nog éénmaal, net zo gemeend als 10 jaar geleden, de NederMagic yell: We love Magic!

Thanks, greetz,

Dustin.

 Reactie plaatsen

Reacties (9)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
17-6-2020 13:58:00

Bijzonder jammer. Het ga je goed, Dustin!

17-6-2020 14:57:00

Bedankt voor al je bijdragen Dustin! Jouw vertrek als mod is een aderlating voor de site als je t mij vraagt.

17-6-2020 15:27:00

Ja Dustin, jammer om te horen dat er weer een Nedermagic Legend stopt. Ik heb altijd erg genoten van alle prijsvragen die je bedacht en daarnaast vind ik de Nedermagic hulpdienst nog steeds een erg fijne plek om even na te lezen hoe iets werkt. Bedankt voor alles!

18-6-2020 0:52:00

Dustin, bedankt voor wat je voor de site gedaan hebt, vooral de (mini) prijsvragen en jouw hulp bij het plaatsen van mijn "Verhaal van een Booster" columns!

18-6-2020 10:24:00

Dank jullie wel voor de lieve reacties! Ik voel me vereerd, en kijk met trots en plezier terug op alle mini-prijsvragen. Meer dan 3 jaar lang elke week weer een gekke uitdaging, en heel veel creatieve oplossingen!

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
18-6-2020 13:10:00

Als langdurig, maar pas recent actief gebruiker van deze mooie site: Dank voor alle heldere antwoorden en inzichten van de afgelopen jaren! Vaak zat was zelf vragen niet eens nodig, maar even scrollen genoeg.

Premium lid Paulus (0) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
20-6-2020 12:32:00

Bedankt Dustin,

Hang al lang rind zonder heel actief te zijn. Het kaartcommentaar is nog steeds een heel handige manier om kaartspecifieke uitleg te krijgen of snel een vraag te stellen.

Wellicht zien we je nog hier op de site.

Het gaat je goed!

Premium lid Dorus (61) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
22-6-2020 23:25:00

Dustin, ik vond jouw reacties altijd een mooie, bepaalde status hebben. Geweldig om te lezen, ook je onderbouwingen.

Voor Nedermagic en de leden is het natuurlijk jammer dat je weggaat als powermoderator. Echter zal je dat met een reden doen en ik wens je alle goeds daarmee! Dank je wel voor de afgelopen 10 jaar!

6-7-2020 11:23:00

Verdorie Dustin, wat zonde. Ik lees het nu pas en vandaar ook pas deze wat late reactie - het is ontzettend jammer dat je gaat. Je was altijd snel met reageren op alle vragen, een heel betrouwbare bron van informatie, en bovendien een fijn lid van de community. Het ga je goed, wat je ook gaat doen.

Scroll: [boven|reacties|beneden]