Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Fertile Ground (Enchant Land)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
27-12-2019 1:26:00

De tekst luidt:
Whenever enchanted land is tapped for mana, ist Controller adds one mana of any colour to his or her mana pool.

Een medespeler in mijn clubje is van mening, als hij deze enchantment aan een rood land koppelt, dat hij dan bij tappen van dat land zowel een rode als een extra mana in een willekeurige kleur mag toevoegen aan zijn mana pool. Ik ben van mening dat hij alleen een mana in een kleur naar keuze mag toeovoegen.
Wie heeft gelijk?

Reacties (2)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
27-12-2019 7:55:00

"Whenever enchanted land is tapped for mana, its controller adds an additional one mana of any color."

Additional, dus 2 mana ... 1 van het landje, 1 bonus

27-12-2019 8:57:00

Het land geeft mana zoals op het landje staat. De Fertile Ground geeft mana van een kleur naar keuze. In de beschrijving van de ability van Fertile Ground staat nergens dat die gelijk zou moeten zijn aan de kleur van het landje.

Je kunt ook altijd even bij het kaartcommentaar van de betreffende kaart kijken. Daar stond in dit geval dezelfde vraag en het antwoord. Soms staat er onder info ook nog wel eens een of meerdere official rulings die het antwoord geven op sommige vragen.

Scroll: [boven|reacties|beneden]