Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

[NederMagic] De nieuwe responsive website!

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2
4-12-2019 18:19:00

Hoi!

Onze nieuwe responsive website staat nu live!

Feedback is welkom.

 Reactie plaatsen

Reacties 26-41 (41)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2
12-12-2019 0:30:00

Het werkt nu, om bij de "laatste kaartcommentaar" over de kaartnaam te hoveren.

EDIT: Ik zie nu ook dat als ik bij dit draadje in ieder geval de muis over een gebruikersnaam hover, dat ik dan te zien krijg hoeveel kaartcommentaar de gebruiker heeft geplaatst. Leuk weetje!

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
17-12-2019 13:28:00

Ik zag een typo in het menu item "Aleen decks" in het submenu Community (zou "Alleen" moeten zijn).

17-12-2019 13:47:00

Thanks, aangepast.

19-12-2019 19:35:00

Ben geen fan van de nieuwe weergave die verschijnt wanneer je een deck aanklikt. I.p.v. dat je de inhoud ziet moet je nu uit een van 6 opties kiezen die geen van allen de informatie tonen die ik zoek.

- De catalogus weergave splitst de lijst over meerdere pagina's wanneer er teveel verschillende kaarten (waarbij teveel geen heel groot aantal is). Daarnaast is de weergave van naam + aantal niet handig. Je kunt zo voor aantallen niet eenvoudig een rijtje aflopen, het aantal kopieen in de lijst verspringt visueel van regel naar regel
- De collectie weergave doet hetzelfde
- Plaatjes leest niet handig als je even gauw wil kijken naar aantallen
- De deck analyzer geeft geen overzicht met casting costs (soms is het prettig om manacosts te zien tijdens deckbouwen. Als een kaart BBB kost kun je 'em allicht beter niet spelen in een deck met 3 of meer kleuren bijvoorbeeld. Nu pik je dat er niet uit als je de lijst ziet)
- De 3D-decktester zegt niets over de lijst
- De decklijst printer laat wel alle platte info zien die ik zoek maar toont de kaart niet als je er boven zweeft (omdat het platte tekst is). Dus als ik even niet weet wat een kaart doet moet ik die nu los opzoeken. Niet heel gebruiksvriendelijk

Als ik een deck aanklik zou ik graag meteen een lijst zien met...
....het aantal kopieen van een kaart
....de naam van een kaart, waarbij de kaart verschijnt als je je cursor boven de naam laat zweven
....de casting cost van de kaart (inclusief manasymbolen)

Zo zie je wanneer je een deck aanklikt meteen wat er in zit en hoe dat zich allemaal tot elkaar verhoudt. Dat je daarna verder kunt klikken naar een andere weergave is prima, maar laat dit alsjeblieft het startpunt zijn.

19-12-2019 20:10:00

Ik ben het grotendeels eens met de post hierboven. Met name dat ik niet direct een decklijst of iets dergelijks zie, maar dat ik nogmaals moet klikken ervaar ik iedere keer opnieuw als storend.

Ik vind de deck analyzer wel handig. Ik zou het super vinden als een van de opties die je nu krijgt de default wordt en dat je niet eerst nog iets moet kiezen.

20-12-2019 11:15:00

Ik zal even kijken of ik voorlopig de deckviewer ook meteen op de deckpagina kan zetten. Later was het de bedoeling dat als er een forumtopic is je meteen daar komt als deckpagina.

Gaan jullie vanaf je profiel naar de decks of op een andere manier?

20-12-2019 15:01:00

Ik ga zowel via een profiel als via de laatste 50 decks naar een deck toe.

Mijn eigen (commander) decks staan op het forum inderdaad met de deck analyzer. Dat vind ik een hele fijne mogelijkheid. Maar zelf wil ik niet al mijn decks posten.

20-12-2019 15:07:00

Ik heb het aangepast de deckpagina.

20-12-2019 19:41:00

Helemaal super Michiel! Erg fijn dat je nu meteen op een deckpagina landt. Die mogelijkheid om de views aan te passen ziet er ook mooi uit.

20-12-2019 20:13:00

Ik gebruik inderdaad beide paden. Fantastische stap de goede richting op, super gedaan! Als het mogelijk zou zijn om de casting cost (als symbolen) van kaarten toe te voegen aan het overzicht wat je nu toont ben je er denk ik echt 100%

22-12-2019 8:45:00

Eerder gaf ik al aan dat ik het onhandig vind dat als ik inlog dat ik niet (altijd) terugkeer naar de pagina waar ik was. Ik had toen wellicht niet echt een voorbeeld, maar ik had zojuist weer zo'n situatie:

Zoals zo vaak was ik even op de site aan het rondkijken. Ik kwam een kaart, Grenzo, Havoc Raiser , tegen die mogelijk wel interessant voor mijn goblin commander deck is. Deze kaart wilde ik om die reden toevoegen aan mijn wants. Daarvoor moet ik eerst inloggen. Na het inloggen ben ik dan niet meer bij de kaart maar zit ik in de sectie informatief zonder een mogelijkheid om weer terug te keren naar mijn pagina.

In de ideale situatie is er wat mij betreft helemaal geen landingspagina voor het inloggen (is wat mij betreft 1 keer voor niets extra klikken) en blijf je gewoon op de pagina waar je was. Maar het zou al fijn zijn als je altijd kan terugkeren naar de pagina waar je was, desnoods via een landingspagina.

Daarnaast ben ik benieuwd of de super handige functie bij kaartcommentaar om kaarten automatisch te linken ook op andere plekken op de site met invoer komt? Bij het forum of bv bij een edit van een post bij kaartcommentaar.

Verder blijft het een topsite! Ik ben helemaal gewend aan de nieuwe site en vind het enorm fijn!

22-12-2019 10:25:00

Hoi, je kunt in jouw geval wel 2x op back klikken om naar de pagina terug te gaan na het inloggen. Die functie is idd wel handig he dat autolinken. Ik zal er eens naar kijken. Dat was wel het plan toen we het maakten.

23-12-2019 9:37:00

Die functie van het toevoegen van linkjes voor kaarten is echt fijn, zeker op de mobiel maakt het het plaatsen van commentaar een stuk makkelijker.

Ik ben geen programmeur, dus ik heb er geen verstand van, maar als het terugkeren naar de gewenste pagina voor sommige pagina's werkt is dat dan niet makkelijk te implementeren voor alles? Ik weet dat ik twee keer back kan doen, maar dat is toch niet helemaal een mooie oplossing toch?

PS: Al mijn posts zijn niet bedoeld als kritiek, maar mijn ervaringen als een gebruiker en fan van nedermagic. Ik probeer mee te denken over de algemene experience van het gebruik van de site.

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
7-1-2020 4:07:00

Michiel en eventuele andere betrokkenen: Hulde! Ik gebruik Nedermagic voornamelijk vanaf mijn mobiel en de nieuwe website is een feest! Dank voor alle tijd en moeite die hierin gestoken wordt!

Ik probeerde net nog even een andere site om decks in te voeren, maar de manier van weergeven valt gewoon wederom tegen. Misschien is het een stukje gewenning, maar de deck analyzer zoals die op Nedermagic staat maakt de puzzels voor mij wel heel overzichtelijk.

17-1-2020 9:02:00

Volgens mij had ik hier nog niet gereageerd, dus laat ik beginnen met: de nieuwe site ziet er erg mooi uit! Als regelmatig mobiel gebruiker ben ik ook heel happy met die interface.

En toch heb ik één klein oepsje gevonden: wanneer je bij uitgebreid zoeken de exacte manacost per kleur op gaat geven, is het forest-symbool vervangen door het swamp-symbool. Michiel, als we op dit niveau aan zijn gekomen kun je best zeggen dat het een succesvolle Go-Live is geweest toch :-D.

17-1-2020 12:41:00

Ah ik zie het ja en heb hem aangepast.

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2