Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

[NederMagic] De nieuwe responsive website!

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  1 2  [volgende] [laatste]
4-12-2019 18:19:00

Hoi!

Onze nieuwe responsive website staat nu live!

Feedback is welkom.

 Reactie plaatsen

Reacties 1-25 (41)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  1 2  [volgende] [laatste]
6-12-2019 10:37:00

Hoi Michiel,
De nieuwe site ziet er nog steeds erg mooi uit. Ik moet nog even wennen aan de nieuwe manier van navigeren, maar dat ligt meer aan mij dan aan de site denk ik. Het is gewoon anders dan dat ik gewend was, maar even weer de nieuwe plaatsen ontdekken en alles komt goed.

Ik heb nog wel wat feedback:
- Ik ging net via laatste 50 decks naar een deck. Dan krijg ik alleen niet het deck te zien maar een keuze menu hoe ik het deck wil zien. Ik zou als ik jou was een default keuze maken, die voor jou het beste is (die met de bestelmogelijkheid erbij) of waarvan je wil dat mensen die zouden kiezen (bv de nieuwe deck analyzer), en dan daar direct naartoe linken. Bij het laden van het deck daar pas de optie geven om een andere weergave te kiezen. Anders moet je altijd twee keer klikken om een deck te zien.
- Dit was op de oude site ook al, maar ik zou het super fijn vinden dat als ik inlog op de site ik weer terugkom op de pagina waar ik was toen ik ging inloggen en niet op een pagina die zegt je bent ingelogd. Soms moet ik weer 5 keer klikken om er weer te komen.

Nog verder los van de site en volledig nice to have:
- Ik zou het heel tof vinden als ik ook de specifieke art van een token of landje of kaart in mijn deck zou kunnen aangeven. Op die manier kan ik een volledige match tussen mijn decks en collectie maken. Nu toont hij volgens mij altijd art A.

6-12-2019 11:02:00

Thanks voor de feedback. Met die decks moet ik nog even kijken. Later is het denk ik zo dat als je hem op het forum hebt gezet dat hij automatisch naar die pagina gaat maar dat moet ik nog maken. En niet iedereen wil z'n deck op het forum. Na het inloggen heb je toch de knop ga verder waar je was? Ik heb het ingelogd blijven trouwens verbeterd, dus inloggen zou niet vaak meer nodig hoeven zijn. Verschillende versies in decks zal ik ook eens kijken of dat kan. En misschien later nog foils, maar dat is wat lastiger.

6-12-2019 13:16:00

Volgens mij komt de pagina met 'klik hier als je verder wil gaan waar je was' niet altijd. Ik heb de indruk dat die pagina alleen komt als je op reageren op een kaart/post, op edit deck of op iets anders waar een actie volgt klikt. Als je gewoon op een pagina zit zonder een actie en je logt in komt die pagina volgens mij niet. Dan komt er een pagina met je bent ingelogd en dan zit je in een ander deel van de site. Mij zou het logisch lijken dat je altijd weer teruggebracht wordt naar de pagina waar je was zonder een tussenpagina. Het scheelt op die manier altijd op zijn minst 1 keer klikken en in sommige gevallen meer keer klikken.

Ik gebruik ook bewust de functionaliteit altijd ingelogd blijven niet (bij geen enkele site). Dus ik log regelmatig in op de site.

6-12-2019 13:42:00

Alle paginas waarvoor je ingelogd moet zijn dan word je doorgestuurd naar inloggen en kun je daarna weer verder waar je was.

6-12-2019 13:59:00

Ja precies, maar ik log ook gewoon wel eens in op een random pagina, als ik bv even wil kijken of ik berichten heb, als die er niet zijn dan wil ik verder gaan en dan zit ik ergens anders, want dan krijg je dus alleen een scherm je bent ingelogd. Vandaar mijn vraag, maar ik snap de waarde van het tussenscherm sowieso niet zo goed denk ik.

Ik heb de nieuwe site tot nu toe alleen op mijn mobiel getest, maar die nieuwe versie van een kaart pagina is erg mooi. Hulde!

7-12-2019 19:54:00

Ik probeerde net vanuit de nieuwe versie te reageren op dit forum, moest opnieuw inloggen, en kon doen "verder gaan met waar ik was." Voor dit moment op deze plaats werkt dat dus in ieder geval.

Het viel mij op, toen ik een hele set bekeek, dat als ik de weergave op plaatjes zet, ik dan rijen van vier kaarten zie, met in de onderste rij slechts twee kaarten om op 30 kaarten per pagina uit te komen. Is dat de bedoeling, of kunnen er meer kaarten per pagina komen als het scherm groot genoeg is om meer dan drie kaarten per rij weer te geven?

Ook heb ik een aanmerking op de draft battle, maar dat is meer in het algemeen en niet echt afhankelijk van de site verandering: Het valt mij op dat kaarten die nooit gedraft kunnen worden omdat zij niet in een draftbooster zitten, kaarten zoals Chulane, Teller of Tales, wel voor komen in de draft battle. Dit lijkt mij overbodig; het moet vast mogelijk zijn om alleen kaarten in de draft battle toe te laten wanneer de collector nummer niet uit komt boven het aantal kaarten in de set.

Voor de rest ziet het er mooi uit, voor zover ik het heb bekeken.

EDIT: Ik zie dat ik in ieder geval tijdelijk het recht heb om mijn post te editten, maar ik kan er niet bij zien hoeveel tijd. Nog steeds 10 minuten?

7-12-2019 20:17:00

Thanks. Ja nog steeds 10 of 15 min dacht ik. Goede van die draftbattle daar ga ik eens naar kijken. Ik kan niet meer kaarten laten zien op groot scherm. Alleen meer naast elkaar. Gaat van 1 op mobiel tot 4 op large.

8-12-2019 15:51:00

Open zojuist mijn ipad, nedermagic.
Wauw!

8-12-2019 15:55:00

Hi Michiel,

De nieuwe website ziet er mooi uit!
Ik gebruik nedermagic vrij vaak, onder meer om mijn collectie online in bij te houden. Ik vroeg me daarom af of het mogelijk zou zijn om ergens aan te kunnen vinken (bv. onder accountinstellingen) dat als ik op een kaart zoek (bv. via de algemene zoekfunctie bovenin), de weergave direct staat op 'collectie', in plaats van op 'standaard' (kortom, een zelf in te stellen default weergave). Is dat mogelijk?

8-12-2019 16:03:00

Ik zal er eens naar kijken. Dat kan vast wel. Ik weet nog niet of ik alles ga maken wat voorgesteld wordt, maar ik hou dit topic als naslagwerk.

8-12-2019 16:07:00

Zeker mooi.

In de nieuwe opzet voor decks lijkt het niet meer mogelijk om de lijst, de prijs en de datum van de laatste aanpassing in een scherm te krijgen. Zou het mogelijk zijn om aan de print preview van de decklijst, naast de datum van het aanmaken van het deck ook de de datum van laatste aanpassing weer te geven?

Voor ons 30 euro magic toernooi moeten we altijd een scrreenshot tonen met het bewijs dat de lijst binnen een maand van het toernooi minder dan 30 euro kostte vandaar.

8-12-2019 16:09:00

Dat soort dingetjes zijn goed te doen ja. Ik ga wat puntjes verzamelen.

9-12-2019 1:35:00

als je in iemands collectie kijkt dan lijnen de kaarten niet uit als je weergave afbeelding doet. verschuift omhoog en omlaag, helemaal als er schemes tussen zitten, oogt chaotisch en druk D=

9-12-2019 11:09:00

De oude plaatjes hebben idd nog een net iets anders formaat. Misschien kan ik dat wel fixen.

9-12-2019 12:15:00

@ the dude (alias Neft)

Laatste wijziging toegevoegd aan de printview van decks.

9-12-2019 17:57:00

Hoi Michiel,

De site ziet er goed uit! Een geupgrade versie van Nedermagic! Ik vind het leuk dat het zwart met groen behouden is gebleven. Het is nog wel even zoeken om de juiste pagina's op de site te vinden, maar daar kom ik wel uit.

Wat ik wel mis is dat wanneer je met je muis over kaartlinkjes bij kaartcommentaar hoovert de tekst niet meer verschijnt.
En de random kaart van de dag mis ik ook!

Verder helemaal goed!

9-12-2019 18:47:00

Dat is er wel allebei nog als het goed is. Preview van kaart + commentaar. En random kaart niet op elke pagina, maar wel op veel. En op mobiel onder de andere content ipv ernaast.

9-12-2019 18:58:00

Gefeliciteerd met de nieuwe website Michiel, mooi gedaan.

Premium lid pi (93) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
10-12-2019 12:09:00

Gefeliciteerd met de nieuwe site!

Ik ben persoonlijk niet zo'n fan van de extra clicks. Vroeger deed ik profiel -> active topics, ik heb tot nu toe geen 2 of 1 click pad naar hetzelfde gevonden en het was even zoeken waar de andere dingen gebleven zijn. Misschien zou een oplossing kunnen zijn om in de top bar een paar voorkeur bookmarks te kunnen plaatsen, daar is nu veel "wit" ruimte links en rechts en dan kan iedereen zelf weten waar hij of zij snel naar toe wil kunnen.

EDIT: 1 click pad gevonden, maar waarschijnlijk een bug: als ik op community click opent hij meteen de active topics, maar het menu verdwijnt gelijk weer, ook als ik op de "v" click.

10-12-2019 12:17:00

@Michiel: bedankt voor het toevoegen van de datum van de wijziging van het deck bij de print preview.

@Pi: ik ben het met je eens dat er waarschijnlijk hier en daar wel wat clicks tussenuit kunnen.

Voor wat betreft het direct naar actieve topics gaan is er wel al een snelle weg. Links boven heb je op de site 'toplinks' als je daar op klikt opent een menu met ook een link naar actieve topics.

10-12-2019 12:33:00

Op desktop kun je toch met 1 klik daar komen via hoofdmenu? Veel linkjes staan ook onder account. Zoals profiel. Op mobiel is het 2 taps. Juist naar actieve topics zijn er veel wegen omdat ik dat een belangrijke pagina vind. Misschien maak ik later op desktop idd nog wat extra knopjes bovenin.

11-12-2019 1:34:00

Ik mis ook op de pagina "laatste 50 kaartcommentaar" dat je bij het hoveren van je muis boven een kaart direct al het plaatje van de kaart ziet met het laatste (of bijbehorende) commentaar ziet. Momenteel moet ik eerst op de kaartnaam clicken.

11-12-2019 7:24:00

Oh ik zie het ja, het zou nu moeten werken.

Premium lid pi (93) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
11-12-2019 7:49:00

De enige plek waar ik de actieve topics op de index pagina zie is in de links die langs komen scrollen onderaan de pagina. Niet echt de meest praktische plek. Ja, ik kan aannemen dat "community" me hier brengt, maar dat zou ik niet direct verwachten (zie bug melding vorige post). Sterker, als ik naar toplinks ga dan komt het menu tevoorschijn als ik er op click, vervolgens komt bij community het menu tevoorschijn bij een hoover en opent een click wat anders dan het menu. Dat is inconsistent.

@the dude: dan moet ik dus eerst het toplinks menu open klikken, om vervolgens er op te klikken. Probleem daarmee is dat ik 2 clicks nodig heb, als gebruiker niet kan zien dat het daar zit en "toplinks" me niet echt verteld dat het daar zou kunnen zitten. Zou iets vriendelijker zijn wanneer net als bij community het menu gelijk tevoorschijn kwam ipv dat je moet clicken, maar het blijft best wel een beetje verstopt.

11-12-2019 8:06:00

Je kunt ook met je muis op community en dan actieve topics aanklikken toch?

Of momenteel idd op community klikken, maar wellicht dat ik die landingspagina nog ga veranderen naar een overzichtspagina.

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  1 2  [volgende] [laatste]