Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Speelgroep Zeeuws Vlaanderen

Scroll: [boven|reacties|beneden]
3-12-2019 11:55:00

Beste Magicers

Onze speelgroep in Zeeuws Vlaanderen is al actief sinds 1995. Wij spelen voornamelijk multiplayer vanwege de sociale interactie. Helaas is het de laatste jaren wat lastiger gebleken om mensen bij elkaar te krijgen voor een goede pot Magic the Gathering.

Vroeger speelden wij Vintage. Elke zondag kwamen we samen in een café en op het hoogtepunt hadden we vaak een tafel of 5 met meer dan 20 actieve spelers. Veel daarvan zijn gaan studeren/verhuist of gestopt met MtG

Tegenwoordig spelen we Commander. Soms in het café en soms bij mensen thuis. We spreken af via Whatsapp en soms zijn we maar met 4 en in de maximale bezetting zijn het er nog steeds 10. Elke maand zijn er 2 a 3 speelavonden.

Powerlevel van de decks zit onder cEDH maar het nivo is zeker hoog te noemen. Met casual-janky brews ga je het bij ons moeilijk krijgen. Lijkt het je leuk om in een gevarieerde speelgroep mee te doen (leeftijd 25-50 jaar) stuur dan even een berichtje dan voeg ik je toe aan de appgroep.

Groetjes Arijan

Reacties (1)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
18-12-2019 10:38:00

Aangezien wij zondag samen komen een up.

Scroll: [boven|reacties|beneden]