Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

[NederMagic] Even een update

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2 3  [volgende] [laatste]
26-9-2019 15:22:00

Hoi!

Ik ben de laatste tijd een beetje rustig met nieuws, het updaten van kaarten, inkopen en promoten van de site.
Ik steek op het moment vrijwel alle tijd in het maken van een nieuwe website. Dus vandaar.
Ik ben nedermagic in een nieuwe jas aan het steken en helemaal responsive te maken, zodat we ook op mobiel goed bereikbaar zijn.
Het is nog niet zeker dat hij online komt, maar de kans wordt steeds groter aangezien ik al ver op weg ben.
Daarna volgt waarschijnlijk wel weer een offensief aan promotie, nieuwe kaarten en dat soort zaken.

Ik maak de site nu met een witte achtergrond, maar twijfel nog heel erg. Zwart houden of over naar wit??? Wat vinden jullie?

edit: Nu als test voor iedereen te gebruiken naast de huidige site: NederMagic 2020.

Reacties 26-50 (55)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2 3  [volgende] [laatste]
7-11-2019 14:25:00

Strak hoor! Wellicht een idee om het collectie-gedeelte ook iets soepeler te maken? Ik vind het vooral niet prettig om foils fijn in te voeren en een massa-edit functie zou ook wel handig zijn.

Geen idee of je hier mee bezig bent hoor, zo niet: negeer het maar

7-11-2019 14:48:00

Foils zijn iets lastiger ja, omdat je dan eerst op de + moet klikken, maar dat is toch ook niet heel vervelend? Het is wel handig dat ze in 1 overzicht komen.

En met mass-edit bedoel je alles op 0 zetten ofzo? Ik kan dat voor je doen als je wilt.

Premium lid pi (93) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
19-11-2019 20:43:00

Waarom dan niet een knop die foil aan of uit zet en als ie aan staat is elke kaart die toegevoegd wordt foil oid? Ik heb dat deel niet zo veel gebruikt, maar kan een manier zijn om klikken te voorkomen.

19-11-2019 22:33:00

Het is nogal ingewikkeld. Dezelfde pagina wordt ook gebruikt om collecties af te beelden, dus dan moet het ook bij elkaar staan. Ze staan al standaard verborgen bij invoer, omdat foils invoeren minder vaak zal gebeuren. En als je het dan wil is het 1 extra klik ja.

19-11-2019 22:43:00

Ik ben trouwens nog steeds heel druk bezig. Zelfs nu nog Lange daagjes, maar bijna klaar.

20-11-2019 8:37:00

Tof, kan niet wachten om het te zien!

22-11-2019 13:29:00

Foto van mn desktop. Zoekscherm klaar.

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
22-11-2019 15:00:00

Je bent er maar druk mee! Heel nice, ben benieuwd naar het eindresultaat!

22-11-2019 15:14:00

Qua layout is voor desktop het resultaat wat je hierboven ziet. En inderdaad erg druk mee ja al weken en weken. Tijd voor weer wat ander werk binnenkort zoals veel nieuwe kaarten inkopen en de voorraad van standard aanvullen.

27-11-2019 17:49:00

De site staat in besloten omgeving online! Ik kan een aantal mensen vast laten kijken en wat testen. Als je dat leuk lijkt stuur me maar een message met je ip-adres dan voeg ik je misschien toe om te kijken.

28-11-2019 15:26:00

Up! Als je even wilt testen/kijken laat het maar weten.

2-12-2019 16:16:00

Nu als test voor iedereen te gebruiken naast de huidige site: NederMagic 2020.

Mocht je iets niet werkends zien laat het dan even weten.

3-12-2019 9:18:00

Het is heel overzichtelijk en fijn dat de stijl van je website overeind is gebleven.
Ik heb één probleem, nl de zoekmachine. De series staan nu op alfabetische volgorde - kunnen die ook weer op chronologische volgorde komen te staan? Ik zoek namelijk vaak kaarten in de series Alpha t/m Scourge en dat is nu nog makkelijk aan te klikken maar in de nieuwe versie niet meer. Voor iedereen die zoekt op kaarten in een bepaald format lijkt me dat ook handiger, zoals het was.

3-12-2019 9:51:00

Zeker. Het ziet er mooi uit Michiel!

Twee dingen vielen mijn op:
- Als ik bij een deck in de nieuwe weergave onder het plaatje van de kaart op de link naar de specifieke kaart klikt (link is volgens mij altijd weergeven als 'nedermagic + prijs kaart'), dan kom ik op de oude site terecht. Ik weet niet of dat bewust is.
- Mijn snellinks zijn nu gesorteerd op volgorde van aanmaken. Zelf zou ik het prettig vinden als die op alfabetische volgorde zouden staan van de naam van de snellink. Zoals nu ook het geval is op de oude/huidige site.

3-12-2019 9:55:00

Ja dat klopt van die link. De nieuwe site komt later op de plek van de oude. alfabet zal ik op lijstje zetten om naar te kijken en ook dat van het zoeken op series.

edit: is het zo handiger het seriezoeken? Wat de box opzich is wel mooi met dat typen van namen OF selecteren uit de lijst.

edit: volgorde bookmarks ook aangepast naar alfabetisch

3-12-2019 14:58:00

Ik vind persoonlijk de zoekmachine nog niet handig. Ten eerste staan alpha t/m 7th edition in een heel ander deel van de lijst dan Arabian Nights t/m Scourge. Kan de indeling core sets and expansion etc niet gehandhaafd blijven, zoals het was? Dat maakt het zoveel overzichtelijker.
Ten tweede is het veel minder handig meerdere series selecteren. Nu moet je na iedere aangeklikte serie terug om de volgende aan te klikken, terwijl je ze eerst één voor één kon aanvinken, of, op de computer, met shift en control selecteren.
Wat mij betreft blijft de zoekmachine precies zoals hij was (is) op de "oude" website. Voor mij was die perfect en de veranderingen zoals ze nu zijn maken hem een stuk minder.

3-12-2019 15:16:00

Ik zal er even over nadenken. Ben ook wel benieuwd wat anderen ervan vinden. Misschien kan die er nog wel extra bij oid die oude.

Premium lid G-men (96) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-12-2019 15:52:00

hai,

over het selecteren van series:
er staat een typo, er staat nu selecter series ipv selecteer series.

Verder zou ik adviseren het alfabetisch af te laten lopen. kan je dan niet in het faq icoontje zetten iets in de trant van:
voor de series op chronologische volgorde, toets (hier). dat je een linkje maakt in de faq, zo bedien je 2 kanten van het verhaal.

Niet om alles over 1 kam te laten scheren maar meerdere (concurrerende sites) werken op deze wijze. Dan kan je toch de gemiddelde consument bedienen op de manier dat het gegeneraliseerd is voor het grote publiek. hoewel nedermagic altijd een zeer welkome site is voor de die-hard magicers, blijft het toch een commerciele site. Hoewel ik zeker weet dat er alles aan wordt gedaan om zoveel mogelijk alles bij het oude te houden.

Kan je de zoekbalk met series niet opslitsen in 2?
dat je links en rechts 2 zoekbalken krijgt, net zoals de regels daar onder?
Dat je 1 zoekbalk heb met series en 1 met overige producten?

De overige zoek functies werken echt naar behoren, heb er nu een paar getest. looking sharp!!

ik zou hooguit de functie uniek zoeken standaard instellen, en de optie niet uniek zoeken optioneel maken. maar dat is mijn persoonlijke smaak

ik mis nog wel een faq bolletje bij de zoek term exacte cost, ik zou daar graag een uitleg neerzetten naar welke letters er gebruikt kunnen worden(net zoiets als bij de power zoekfuncite). de diehards weten het wel, maar de starters niet.

hopelijk kan je hier iets mee!!

3-12-2019 16:04:00

Thanks voor de feedback. Ik ga even kijken of ik iets kan maken dat het oude er ook nog bijkomt maar standaard verborgen staat oid. Want meestal zal deze juist wat handiger zijn. omdat je kunt selecteren door scrollen in de lijst of kunt typen en er zo meteen komt. De keuze voor dit was ook omdat je anders 6 grote velden hebt staan en nu 1 regel.

De info voor exacte cost staat bij dat vraagteken van castingcost.

Uniek zoeken staat standaard aan van uitgebreid.

De balk boven werkt voor kaarten en ook voor boosters en andere producten.

3-12-2019 16:29:00

Als dat zou kunnen, de oude zoekmachine erbij onder een knop, zou dat geweldig zijn.
Durf het bijna niet te vragen maar, nu we toch bezig zijn, zou dan ook Coldsnap tussen Alliances en Mirage uit kunnen en op de juiste chronologische plek...?

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-12-2019 16:40:00

Persoonlijk verzoekje: Ik zou het zelf heel prettig vinden om kaarten te kunnen filteren op legality binnen een specifiek format. Vooral Pauper legality is namelijk drama gezien het verschil in rarity tussen sommige fysieke kaarten en de kaarten op MTGO. Als leek zijnde heb ik alleen géén idee hoeveel gedonder het is om zoiets te implementeren en up to date te houden. Is het antwoord "veel", dan vooral negeren.

Premium lid G-men (96) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-12-2019 16:49:00

ik zie al wat er gebeurd was,
door het zoeken van mij had ik hem per ongeluk uit gezet.
maw. niks meer aan doen top instelling!!

de faq bol had ik zien staan, alleen bij de overige invoervelden staat er namelijk ook nog een faq bol. alleen bij exacte cost staat er geen.

de balk bovenin de site werkt naar mijn idee perfect(ook bovenin de uitgebreid zoeken functie), daar doelde ik ook niet op.
Het ging mij om het scherm van uitgebreid zoeken,in het bovenste zoekveld kan je ook zoeken op veilingen mijn suggesties ging over deze criteria.
Of je deze wellicht kon weghalen bij de lijst met series en bijvoorbeeld dat je de grabpacks, sealed, accessoires, etc.. onder een apart zoekveld zet met een een eigen naam. nu is de naam van het zoekveld(serie) een beetje anders dan de te zoeken gegevens.

Ook is de vraag of je sommige features terug moet laten komen, want wil je de CvsC, veilingen, etc. een plek geven in de nieuwe site? Op de huidige site worden deze toch al niet gebruikt. Zijn dit nu niet mega inefficiënte groepen, deze zijn toch gewoon inactief?

3-12-2019 16:57:00

Ik heb het maar meteen gemaakt die extra zoekvelden op serie. De rest van de feedback kijk ik later weer naar. Alvast bedankt.

Premium lid G-men (96) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-12-2019 16:59:00

holy moly,

nu is die top!!!
lijk me sterk als er nu nog klachten zijn.....
dit is echt mega uitgebreid!

3-12-2019 17:04:00

@caspar, je kunt al filteren op legality binnen een formaat bij uitgebreid zoeken. Alleen heb ik die nieuwe formaten er nog niet in, maar die ga ik misschien nog toevoegen/updaten.

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2 3  [volgende] [laatste]