Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Madness naar exile?

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Premium lid Frque (64) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
10-9-2019 21:06:00

Hoi!
Korte vraag: Als ik een instant kaart mag discarten en ik speel deze vervolgens voor zijn madness, na resolven van de kaart, gaat hij dan naar de graveyard of naar exile zone?
Tnks!!

Reacties (4)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
10-9-2019 22:07:00

kort antwoord: Naar de graveyard.

Langer antwoord: Zodra je een kaart met Madness discardt, gaat 'ie tijdelijk naar Exile, tot dat je bepaalt of je hem voor Madness cast of niet. Doe je dat wel, dan gaat ie naar de stack en wordt ie vanaf daar als een reguliere spell afgewerkt, doe je dat niet, dan gaat ie naar de GY.

zie ook regel 702.34 in de CR.

Premium lid Frque (64) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
10-9-2019 22:11:00

Dank!

Verwarrend dat naar de exile gedeelte in de tekst...

11-9-2019 20:11:00

Het is inderdaad wat raar, maar Madness is sowieso een nogal rare ability.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
13-9-2019 6:07:00

De ability doet zijn naam eer aan zullen we maar zeggen.

Scroll: [boven|reacties|beneden]