Zaterdag 4 mei Budget Sealed in Amsterdam!

Scroll: [boven|reacties|beneden]
3-3-2019 17:34:00

LET OP: Deze editie van de Budget Sealed valt op 4 mei, de dag van de Nationale Dodenherdenking. Een dag om de slachtoffers en overlevenden van oorlogen te herdenken, en een dag om samen bij te dragen aan hulp en ondersteuning voor hen die het zwaarst getroffen worden door de gruwelen van de oorlog: kinderen uit oorlogsgebieden. Daarom kost deze editie 1 euro meer dan normaal; ik verdubbel het aldus opgehaalde bedrag en het totaal wordt gestort op de rekening van het door het CBF erkende War Child.
Zie ook hier

De Budget Sealed is in 2019 meestal op de zondag, maar helaas heeft het stadsdeel besloten sinds 2018 ook op zondag parkeergeld te heffen vanaf 12.00 uur... gelukkig is het aan de andere kant van de brug nog steeds gratis parkeren gedurende de hele zondag, zijn de prijzen om mee te doen en voor de consumpties nog net zo laag als altijd, en de gezelligheid is er niet minder door geworden! De agenda voor 2019 is onder licht voorbehoud, maar zet vast in je agenda:

Zaterdag 4 mei (let op: dit is in plaats van zaterdag 13 april)
Zaterdag 1 juni (was 2 juni, maar is verplaatst vanwege de MCQ)
Zondag 25 augustus
Zondag 6 oktober
Zondag 1 december

Per ronde liggen er maar liefst 2 boosters op tafel voor de winnaar, een draw levert jullie allebei 1 booster op, en in totaal zitten er dus 4 boosters per speler in de prijzenpot. Voor slechts 25 euro inschrijfgeld is dit de beste value ooit voor een Sealed toernooi!

Datum: Zaterdag 4 mei
Locatie: Café 2 Klaveren, De Clercqstraat 136, 1052 NP Amsterdam
Formaat: War of the Spark Sealed
Kosten: slechts 26 euro! (waarvan 2 euro naar Warchild gaat)
Rondes: 4 ronden (ongeacht aantal deelnemers)
Aanvang: 11:15, zaal open om 10:30 uur.

Judges: Dustin de Leeuw & Jan Jaap Vermeire

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via een reactie in dit topic of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com Vermeld je DCI nummer (graag zonder streepjes en/of spaties) bij je inschrijving. Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf!

Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid! Geen deckregistratie, geen pool swap.

Consumpties: Café 2 Klaveren heeft eerlijk eten voor een eerlijke prijs; eigen consumpties zijn binnen niet toegestaan.

Prijzen: Per persoon gaan er maar liefst 4 boosters in de prijzenpot. Elke ronde die je wint, win je twee boosters, een draw levert jullie allebei 1 booster op. En vanzelfsprekend zijn er bitterballen!

 Reactie plaatsen

Reacties (3)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
28-3-2019 16:31:00

Dit event is tijdens het release weekend van War of the Spark en is dus je eerste kans na de prerelease om met de nieuwe set te spelen!

Door dit event te spelen steun je ook Warchild, zie de aankondiging hierboven voor de details.

29-4-2019 10:03:00

Even een upje voor dit bijzondere event!

5-5-2019 9:52:00

We hebben maar liefst 150 euro opgehaald voor het goede doel: met 54 spelers kwamen we al snel op 108 euro, maar door enkele gulle extra gaven zijn we uitgekomen op het prachtige bedrag van 150 euro in totaal. Hiermee kan War Child belangrijk werk verrichten voor die slachtoffers van oorlogsgeweld die het het hardst nodig hebben. Als Magic Community is dit iets waar we enorm trots op mogen zijn!

Scroll: [boven|reacties|beneden]