Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Kaldheim.

[DECK] Commander: Ezuri, Renegade Leader

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2 3
22-9-2018 8:14:00

Tips zijn altijd welkom.

De volgende dingen zijn wellicht goed om te weten:
- Ik ben een ontzettende Timmy dus ik speel graag met creatures, vandaar ook dit tribal deck.
- In beginsel speel ik alleen creatures met het creature type elf, creatures met changeling die theoretisch gezien ook als elf gezien kunnen worden speel ik bewust niet. Dat vind ik niet bij de flavor passen. Er is natuurlijk altijd een uitzondering mogelijk, dus op dit moment zijn er twee kaarten die niet het creature type elf hebben, maar die doen wel iets met elves.
- Ik prefereer de oude lay-out boven de nieuwe. Dit zal er overigens niet voor zorgen dat ik een nieuwe goede kaart niet zal spelen.
- Ik neem in het geheel de totale flavor van de kaart mee. Als een kaart in meerdere serie zit zal ik de art en flavortekst mee laten wegen in het geheel.

Een zwak punt in mijn deck lijkt de removal van creatures.

Kaarten om te overwegen:
Sylvan Library
Concordant Crossroads
Descendants’ Path
Doubling Season
Nissa Revane / Nissa’s Chosen

 Reactie plaatsen

Reacties 51-55 (55)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2 3
28-11-2020 15:39:00

In commander legends is er een pareltje van een geprint die perfect binnen de strategie van mijn deck past, Numa, Joraga Chieftain. Die moet dus een plekje krijgen in de lijst. Grote vraag is dan altijd weer wat mag er uit.

Ik heb er voor gekozen om Dwynen’s Elite er nu uit te halen. Ook dit is een goede kaart een 2/2 en een 1/1 voor 2 mana, maar voor nu weet ik even niets anders. Mogelijk stop ik hem nog eens terug.

Erin:
Numa, Joraga Chieftain (CMRU)

Eruit:
Dwynen’s Elite

"Call one, call them all." (Dwynen’s Elite )

19-1-2021 9:04:00

Ondertussen weer een tweetal kaartjes erbij gekregen die ik wel wil toevoegen aan mijn deck.

Erin:
Viridian Shaman
Vivien, Arkbow Ranger (M20M)

Eruit:
Might of the Masses
Steel Leaf Champion

De Steel Leaf Champion gaat eruit omdat het wel een sterke body is voor weinig mana, maar verder voegt het weinig toe aan de strategie van het deck. De Viridian Shaman heeft een kleinere body voor evenveel mana, maar geeft wel de mogelijkheid om iets van je tegenstander te verwijderen. Het voordeel van Vivien, Arkbow Ranger ten opzichte van Might of the Masses zit hem voor mijn gevoel in dat Vivien, Arkbow Ranger niet alleen een boost kan geven, maar ook kan removen in sommige situaties.

"The Joraga elves never need ask a troll to leave their territory. They merely grant it their combined strength and it can't resist embarking on a merry rampage." (Might of the Masses )

19-1-2021 17:16:00

Wat gaaf, een deck vol elves... Ziet er tof uit, die synergy...🧐🙂

Als ik nog elfjes voor mijn eigen deck nodig heb kan ik hier ff kijken 😉

19-1-2021 19:55:00

Bedankt! Ben er ook erg blij mee

Het doel is door middel van elfjes en land veel mana te genereren en met de Ezuri, Renegade Leader of andere Overrun achtige effecten of kaarten de tegenstander te overrompelen. De meeste van mijn decks zijn meer gefocust op 1vs1 en niet op multiplayer.

1-3-2021 10:43:00

Na lang nadenken over wat er in mag en vooral wat er dan ook weer uit moet, eindelijk de Kaldheim update.

De kaart waar ik geen enkele twijfel over had dat hij moest worden toegevoegd was Elvish Warmaster (KHMR). De kaart waarvoor hij er komt is uiteindelijk Bramblewood Paragon geworden. Ik speel iets van 10 warriors en de elf tokens die in het spel komen zijn warriors. Toch heb ik tijdens het spelen tot nog toe niet echt veel profijt gehad van deze kaart. De Elvish Warmaster (KHMR) lijkt me sterker.

De tweede kaart uit Kaldheim die ik graag wil toevoegen is Canopy Tactician. Ik vond het een erg lastige keuze wat er uit moest voor deze kaart. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Hunting Triad . De twijfel is er nog wel, dus wellicht komt Hunting Triad nog eens terug, maar voor nu heb ik deze keuze gemaakt.

Erin:
Elvish Warmaster (KHMR)
Canopy Tactician (KHMR)

Eruit:
Bramblewood Paragon
Hunting Triad

"Those who seek to escape her blades succeed only in dying on their stomachs." (Bramblewood Paragon )

Ik denk erover om Yeva, Nature’s Herald weer toe te voegen. Heeft iemand daar gedachten bij? Wel doen / niet doen?

Als notitie aan mezelf: Ik wist niet meer waarom ik een Land Grant had toegevoegd ten koste van een forest. Ik denk nu dat ik dat gedaan heb als land filter. In principe kost het geen extra kaart in de decklijst, maar kun je als je Land Grant pakt wel een extra landje uit je deck halen waardoor de kans op het pakken van iets anders dan land beperkt groter wordt.

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2 3