Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

[DECK] [COM] Phelddagrif Politics

Scroll: [boven|reacties|beneden]
6-6-2018 12:47:00

Ik ben bijna klaar met een fun king-maker stijl deck maar ben er nog niet helemaal uit.

Reacties (7)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
6-6-2018 17:42:00

Gezellig, iedereen knuffelen!

7-6-2018 11:08:00

Het is een beetje een soort van Mill door overdraw

Psychic Spiral, Forced Fruition en Traumatize zijn eerder aggro kaarten. Ik dacht dat Laboratory Maniac wel een leuke toevoegijng zou ziojn voor een eventuele win-conditie en vind het idee leuk dat dit de Frankenstein kon zijn van deze Paarse vliegend Nijlpaard

7-6-2018 11:43:00

Sjonge, 10 euro voor een Phelddagrif. Toch maar even uit mijn crapmap halen dan.

PS. En ik zie dat de Laboratory Maniac ook geen craprare meer is.

31-10-2018 15:17:00

Ik ben zo goed als klaar met dit deck en het loopt precies best wel goed.

Het is een alternative win deck door zowel het spel te versnellen, maar mezelf wat buiten shot te zetten. Indien de alterniatieve win niet zou lukken dan ik eventueel nog wel winnen door iedereen teveel te laten drawen.

Welke zijn de alternatieve wins?

{=labratory maniac} vond ik altijd wel een gave kaart en leuk als nutty professor dat een flying-purple-hippo monster creeerde

Test of Endurance werkt heel leuk met kaarten als Lifegift en Authority of the Consuls (doordat ik creatures aanmaak met mijn commander en nog zocht naar een 1-mana drop)

Enige suggesties? Ik was nog naar Copy Enchantment en/ of Leyline of Anticipation er in te zetten ipv Water Gun Balloon Game.

Wat trouwens echt een zotte combo is dat ik heb ontdekt met het play testen is Horn of Greed Fastbond. Uiteraard verlies je wel wat levens met de fastbond (niet met {=solitary confiment}!) maar je kan echt razen door je dek!!! Je bereikt ergens een tipping point waardoor je gewoon heel je deck uitspeelt!

Ik probeer het aantal creatures wat te minimaliseren en meer te focussen op mezelf afzijdig te houden aan de tafel tot ik iedereen gewoon enorm veel kaarten laat trekken!

Iemand wat suggesties?

31-10-2018 15:47:00

Ziet eruit als een gaaf deck! Misschien kun je een Howling Golem toevoegen als je nog op zoek bent naar wat extra card draw (voor iedereen), of een Council’s Judgment als je op zoek bent naar wat extra removal (met instemming van iedereen).

Wat ook een leuke kaart is, is Psychic Battle. Hoewel hij misschien niet helemaal bij het thema past, kan het een erg leuke politieke kaart zijn. Het geeft iedereen extra opties elkaar te screwen en creëert fijne chaos, vind ik.

Succes ermee!

31-10-2018 15:57:00

Hoi, wel de Golem ga ik laten want ik wil weinig creatures, maar die psychic battle is wel leuk. Moet eerst eens kijken naar mijn overall CMC. Denk dat deze wat aan de lage kant ligt. Ik had eerst Checks and Balances erin gezet omdat ik dit wel leuk vond, maar aangezien ik iedereen zoveel kaarten gaf zou dit ook in mijn nadeel kunnen werken.

29-10-2019 15:45:00

Versie 7.0

Compleet het roer omgegooid. Tips meer dan welkom.

Scroll: [boven|reacties|beneden]