Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Uden/veghel/schijndel en omgeving?

Scroll: [boven|reacties|beneden]
6-7-2011 00:54:00

Hey,

Na een aantal jaar niet actief te zijn geweest wil ik magic weer een KLEIN beetje oppakken. Heb voorheen altijd T2 toernooien gespeeld, maar wil nu voornamelijk gewoon wat casual spelen, en misschien af en toe een draft ofzo meepikken!

Ik speelde altijd FNM in Den Bosch, (gameforce) maar die is er naar mijn weten niet meer. Ook Gameforce en de Eppo in Eindhoven was ik regelmatig te vinden, maar dat was voornamelijk omdat ik daar studeerde, en dat makkelijk uitkwam.

Nu vroeg ik me af of er uberhaupt nog mensen in de omgeving zijn die spelen of willen spelen! Ik heb al van de eigenaar van de Goblin in Uden gehoord dat er "af en toe" "wel eens" wat gespeeld wordt op een spellen avond ergens in uden? Iemand die hier meer van weet?

Daarnaast zou ik het opzich ook best leuk vinden om af en toe iets (mede) te organiseren (Drafts, Budget toernooitjes, dat soort dingen) gewoon dingen die heel toegangkelijk zijn voor mensen en waar het meer om plezier gaat als om echt sterke decks.

Maar dan moet er natuurlijk wel iets van activiteit en animo zijn.. Dus dit is mijn eerste vraag!

Ik hoor het graag! Serieus alle response is welkom, of je nu een maand of 10 jaar speelt! ik ben gewoon erg benieuwd!

Groetjes
Rob

 Reactie plaatsen

Reacties (15)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
6-7-2011 09:11:00

Hoi,

over Magic in Uden kan ik je wel het een en ander vertellen:
Op vrijdagavond wil er nog wel eens een aantal mensen in de Goblin zitten te spelen tot sluitingstijd (21:00 uur), maar dit is de laatste tijd wat slap. Wel is er op woensdagavond in wijkcentrum de Kom In vanaf een uur of 8 een groep Magicers die hier altijd casual multiplayer spelen (eigenlijk spelen we alleen maar multiplayer, niet echt toernooispelers in de groep). Ik geloof dat de Kom In in de vakantie wel een paar weken dicht is, maar dan kunnen we gewoon in de Goblin terecht.
Het adres van de Kom In:
Germenzeel 800, 5403 XD te Uden.

hee

Ik had je mssg gelezen maar zoals je aan mijn naam kan zien ben ik op dit moment woonachtig in Breda. Wel kom ik in de weekenden nog terug. Ik zou eventueel wel op zondag middag kunnen maar voor de rest zie ik geen mogelijkheid.

Ik hou dit topic wel even in de gate.

Groet

8-7-2011 11:50:00

Bedankt voor de reacties zo ver.
Ik denk dat ik dan binnenkort een keer langs kom om eens te kijken.

Denk je dat er animo zou zijn voor draft/kleine toernooitjes?

9-7-2011 01:25:00

Ik woon in oss en doe regelmatig beetje casuel met wat vrienden maar ben best bereid om nieuwe mensen te leren kennen om mee te magic'en.

Mvg,

Randy

9-7-2011 02:00:00

Ik betwijfel of de huidige speelgroep daar voor te porren is. Ze zijn echte casualspelers en zitten ook nog eens krap bij kas. Standard en extended hoef je denk ik ook niet mee aan te komen bij ze.

9-7-2011 14:04:00

draften is opzich niet zo duur, kust 10 euro voor een avond vermaak

en toernooitjes kun je natuurlijk van maken wat je wil, ik zelf vind bijvoorbeelde peasant magic of budget super leuk om te doen!

maar ik zal eens een keertje langskomen

11-7-2011 22:16:00

Ik denk dat Hanssie en ik de enige spelers zijn in Uden die nog wel eens toernooien afgaan, Pre Releases en ikzelf Legacy, maar in de goblin en in het wijkcentrum is vooral edh en casual dat de klok slaat, altijd een middag/avond goed vermaak wat dat betreft, het zou iig wel leuk zijn als Randy met zijn vrienden eens naar de goblin komt, wellicht kunnen we de groep wat uitbreiden mocht het klikken tussen de spelers onderling, en Alexisisonfire ken ik nog wel van T2 in de GF rond timespiral, zou leuk zijn je weer eens in de goblin te begroeten

12-7-2011 16:50:00

hier wat extra info over de zomer in de kom in/goblin:
De Kom In is op 20 en 27 juli en op 3 augustus gesloten, de speelavond wordt dan gehouden in de GOBLIN te UDEN van 19:30 tot 23:00

Het is mogelijk dat de Goblin op 3 augustus later open gaat.

De speelavond van 13 Juli is dus GEWOON IN DE KOM IN !
bij deze voor mensen die langs willen komen zodat men niet voor een gesloten deur staat

26-8-2011 00:05:00

het is hier wel akelig stil geworden....

28-11-2011 00:01:00

inderdaad
ik speel nu ongeveer wekelijk in eindhoven bij de gameforce de woensdag avond draft! erg leuk om te doen! voor 10 euro (2,50 entree + 7,50 voor 3 boosters) speel je een leuke swiss draft met rare picking! meestal een man of 20 a 25 verdeeld over 2/3 tafels!

aanrader!

8-5-2012 22:28:00

dit topic verdient wel een upje, Uden wil graag meer magicspelers!

20-5-2012 19:28:00

Uden is net te ver weg om wekelijks heen te gaan vanuit someren helaas

4-3-2022 14:23:00

Hoi, ik ben een speler uit Veghel. Ik speel meestal in Den Bosch, maar ik wilde weten of er veel gespeeld wordt in eigen omgeving

Sam Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
28-9-2023 20:33:00

Hoi hoi, Ik ben een beginnende speler uit Schijndel. Zou het leuk vinden om meer mensen te leren kennen om mee te kunnen spelen

Hey! Ik ga In April na 10 jaar in het buitenland weer terug naar omgeving Uden. Heb al die jaren commander gespeeld in het buitenland dus mijn decks zijn up to date (wel veel spaanse kaarten ). Ben inmiddels al 34 jaar oud (zit als zo'n 20 jaar op Nedermagic). In mijn vroege 10er jaren veel bij de goblin in Uden gespeeld maar sindsdien niet meer in de omgeving Uden actief geweest.

Ben benieuwd of er commander groepen zijn die wekelijks spelen. Ik schuif graag aan

Scroll: [boven|reacties|beneden]