Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Regels - Uitleg Embalm

Embalm is een activated ability die op sommige creatures uit Amonkhet voorkomt. Embalm [cost] cetekent: [cost], exile deze kaart uit je graveyard: creëer een token die een kopie is van deze kaart, behalve dat de kopie wit is, geen mana cost heeft, en een zombie is in aanvulling op zijn andere types. Activeer deze ability alleen in je eigen main phase als de stack leeg is.

Embalm werkt dus alleen als die kaart in je graveyard ligt. Het exilen van de kaart is een cost, daar kan de tegenstander dus niet op reageren. Je cast het creature niet, je gebruikt een activated ability van een creature card in een graveyard. Dat wil zeggen dat Essence Scatter hier niet tegen werkt, maar Stifle wel.

FAQ: als je Anointer Priest embalmt, krijg je een leven, aangezien hij zichzelf het battlefield ziet betreden.






Enkele kaarten met Embalm.