spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
12-11-2018 18:57:40 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Angelic Arbiter informatie
Serie: M11 (M11)
Rarity: Rare M11 Rare
Geef commentaar op Angelic Arbiter
Angelic Arbiter komt voor in
Serie Normaal Foil
M11
 -
1,25
 -
2,50
Commander 2011
 -
1,25    
Commander Anthology
 -
1,25    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
>>>Simon<<< (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Maarten (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 2 0
The Claws ->Wolverine<- (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Tim Sipkes (141) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
prs (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Wesley (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Nikos (52) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Rik Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
yao (8) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Onno <zifnab> Smit (114) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Sjoey (40) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid KansLooz (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
Roald (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
T - inactief (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid PR Patiwael (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Daan (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Juldax (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Angelic Arbiter uit M11. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Brech (79) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-5-2014
Stel ik cast een Insurrection en neem de arbiter over, kan ik dan nog wel aanvallen? Neem aan van wel aangezien ik de opponent niet meer ben.
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-7-2011
Klopt!

Anders had er gestaan 'When Angelic Arbiter enters the battlefield...." En dan had ie waarschijnlijk ook Flash gehad
Melvin 'Wild Nacatl' Caus (42) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-7-2011
dus deze ability blijft .. het is niet enkel als die in het spel komt toch ? zolang die ligt geldt de ability?
Wieke Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-2-2011
Ja dat klopt, mijn hele engelen deck was nogal traag, totdat ik er 4x Cloudpost en 4x Glimmerpost in stopte, en nu gaat ie als een speer
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (273) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 21-2-2011
Probleem is alleen dat hij zo traag is. Tegen beurt 7 zijn de meeste decks wel al op stoom en hoeven ze niet nog meer uit te spelen.
Wieke Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-2-2011
Ik vind het een geweldige kaart. Hoe vaak ik mijn tegenspelers al niet lam heb gelegd met deze kaart. Ze lopen echt een achterstand op. Het is of kiezen tussen een kaart spelen, of mij aanvallen. Heerlijk! En omdat er staat 'each opponent' mag ik zelf wel alles doen. *gna*gna*
Daarnaast ben ik ook ronduit dol op de artwork, en ze is echt een mooie toevoeging aan m'n engelen deck maar ik denk eigenlijk dat ze het prima zou doen in ieder deck aangezien ze flying heeft, en haar abilities blijven werken zelfs als ze getapt ligt.
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-8-2010
Doet me denken aan Arboria.
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (248) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-8-2010
"If you attacked".

Mag ik nog wel spells spelen in de Declare Attackers, en zelfde geld voor de Declare Blockers Step?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-8-2010
Ja, als je al aangevallen hebt, dan mag je daarna geen spell meer spelen. Voor Angelic Arbiter maakt het niet uit waarom je precies aangevallen hebt.

(Maar je kunt nog wel spells spelen in je eerste main phase. Dan mag je daarna simpelweg niet aanvallen met Ulamog's Crusher.)
Wannes Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-8-2010
stel ik heb een {=ulamogs crusher} en mn opponent heeft een Angelic arbiter mag ik dan geen spell spele omdat ulamogs crusher moet aanvalle als hij kan of maakt dat niet uit
Official Rules Advisor Wout (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-7-2010
ik was in de war door de THIS TURN. But thanks

zelfde dat elspeth zegt for the rest of the game, en dat gaat ook door als ze weg is.
Official Rules Advisor Wout (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-7-2010
ik was in de war door de THIS TURN. But thanks
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-7-2010
Klopt, je kunt gewoon aanvallen. De ability die zegt dat je niet mag aanvallen omdat je een spell hebt gecast is er niet meer, dus je mag weer aanvallen. Dat is hetzelfde als een Moat Naturalizen. Daarna mogen je nonflyers toch ook gewoon weer aanvallen.
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-7-2010
Anders stond er achter: When Angelic Arbiter is put into a graveyard, this effect will end at the end of this turn.
Official Judge DeathScythe (Arnhem) (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-7-2010
dat mag, het effect van de engel is niet meer van toepassing aangezien hij niet meer in het spel is
Meer commentaar >
Angelic Arbiter | M11
Oracle tekst
Creature - Angel 5 / 6
Flying
Each opponent who cast a spell this turn can't attack with creatures.
Each opponent who attacked with a creature this turn can't cast spells.
Rating na 1 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
8/15/2010
During your turn, Angelic Arbiterís abilities have no effect on the game.

8/15/2010
During an opponentís turn, that opponent may either cast spells or attack with creatures, but not both (assuming that Angelic Arbiter is on the battlefield for the entirety of that turn). The player may perform other actions, such as activating abilities and playing lands.

8/15/2010
If Angelic Arbiter leaves the battlefield during an opponentís turn, its abilities cease to affect the game. For example, if an opponent casts Doom Blade to destroy Angelic Arbiter, that player may then attack with creatures.

8/15/2010
If Angelic Arbiter enters the battlefield during an opponentís turn, its abilities take actions that player performed earlier in the turn into account, even though it wasnít on the battlefield at the time. For example, if an opponent casts a spell, then you use Leyline of Anticipationís ability to cast Angelic Arbiter as though it had flash, that player wonít be able to attack with creatures that turn.

8/15/2010
Angelic Arbiterís last ability applies if an opponent attacked with at least one creature during the current turn.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Angelic Arbiter samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Angelic Arbiter
Zoek decks met Angelic Arbiter
Angelic Arbiter toevoegen aan je watchlist:
Versie uit M11 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 20 leden ingelogd op NederMagic.
7311 paginas bekeken sinds 12-11-2018 16:35:26
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.