spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
22-5-2018 16:08:21 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Aura Finesse informatie
Serie: Rise of the Eldrazi (ROE)
Rarity: Common Rise of the Eldrazi Common
Geef commentaar op Aura Finesse
Aura Finesse komt voor in
Serie Normaal Foil
Rise of the Eldrazi
 8
0,15
 3
0,40
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
BE - Flashco Da Gama (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Max de Jong (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Rimmy Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Piet Kempenaar (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Aura Finesse uit Rise of the Eldrazi. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-6-2011
Als je een creature en een aura hebt, kun je deze casten. Anders niet. Maar als in reactie het creature OF het aura gesloopt wordt, dan mag je nog wel een kaart pakken, omdat niet ALLE targets illegaal zijn geworden. Maar ze moeten er in eerste instantie wel zijn. Anders zou Hex ook wel erg sterk zijn
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 4-6-2011
Nee, je moet alle targets aan kunnen wijzen (target Aura en target creature dus).

Als je onvoldoende legal targets aan kunt wijzen, mag je hem in zijn geheel niet casten.
michiel Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-6-2011
volgens is het zo omdat deze 2 effecten heb dat je hem ook kan spelen zonder aura. want aura verplaatsen is niet een verplichte
Joen (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-6-2010
Volgens mij is deze erg mooi foiled?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-4-2010
Je kan hem niet casten omdat je geen aura kan targeten.
Robin-Il Vec (7) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-4-2010
Stel dat je geen aura's in hebt liggen, maar alleen deze kaart in je hand, mag je hem dan wel gewoon spelen zodat je een nieuwe kaart pakt?
Aura Finesse | Rise of the Eldrazi
Oracle tekst
Instant 
Attach target Aura you control to target creature.
Draw a card.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
6/15/2010
You may target any Aura you control, and you may target any creature (including one you donít control). Whether the Aura could legally enchant the creature is irrelevant as youíre choosing the targets.

6/15/2010
If you target an Aura thatís attached to a creature, you may also target the creature itís attached to. Aura Finesse wonít cause the Aura to move, but youíll still draw a card when it resolves.

6/15/2010
As Aura Finesse resolves, if the targeted Aura canít legally enchant the targeted creature (for example, because the Aura is red and the creature has protection from red, or because the Aura has ďenchant creature you controlĒ and an opponent controls the creature), the spell resolves but the Aura doesnít move. You still draw a card.

6/15/2010
As Aura Finesse resolves, if either target is illegal, the spell resolves but the Aura doesnít move. You still draw a card. If both targets are illegal, Aura Finesse is countered and you donít draw a card.

6/15/2010
You still control the Aura, even if you attach it to a creature you donít control.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Aura Finesse samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Aura Finesse
Zoek decks met Aura Finesse
Aura Finesse toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Rise of the Eldrazi / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan
Hour of Devastation
Amonkhet

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Dominaria.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 25 leden ingelogd op NederMagic.
8209 paginas bekeken sinds 22-5-2018 12:39:42
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.