spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
24-5-2018 8:29:08 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Jace, the Mind Sculptor informatie
Serie: Worldwake (WWK)
Rarity: Mythic Worldwake Mythic
Geef commentaar op Jace, the Mind Sculptor
Jace, the Mind Sculptor komt voor in
Serie Normaal Foil
Worldwake
 2
109,95
 -
399,95
FtV 20
 -
99,95    
Eternal Masters
 -
99,95
 -
199,95
Masters 25
 -
89,95
 -
199,90
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Maarten (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
goossens Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid David (Amsterdam) (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
birdy Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Koen Fasen (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Setsuna (13) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Jace, the Mind Sculptor uit Worldwake. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Barrie Satink (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-2-2018
Ik kwam tijdens het opruimen nog een klein stapeltje magic kaarten tegen.
En daar zat nog een jace tussen. Ik dacht dat ik die al had weggeruild toen mijn miracle deck een fikse nerf kreeg.

Verder ook fijn om mijn 4e scapeshift terug te hebben en nog paar andere kaartjes zoals crucible of world
Barrie Satink (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-2-2018
Bedankt voor de uitleg! Weer wat geleerd. Ik dacht dat die +2 pas bij het resolven zou komen, maar wat jullie zeggen klinkt eigenlijk wel logisch.

Gelukkig zullen de meeste spelers toch eerst de 'brainstorm' optie kiezen en in dat geval is een bolt wel voldoende.

Ik ben erg benieuwd hoe de meta veranderd. In mijn breach titan deck speel ik nu een Tireless Tracker. Tegen hele snelle decks side ik hem standaard uit, maar tegen de iets tragere decks is hij echt brutal.

Een 8-rack speler kon hem niet mollen en keek best sneu dat ik elke keer zoveel kaarten in mijn hand had

Maar wellicht is een Obstinate Baloth straks beter. Ik verwacht dat er veel met jund wordt gespeeld. Met 4x pact is kans best groot dat ik hem in het spel krijg. Wat denken jullie dat beter is?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-2-2018
Nee, dat kan inderdaad niet.

Als iets geresolved is (Jace in dit geval), dan krijgt de actieve speler als eerste weer priority. Die activeert dan dus de +2. En de +2 is de cost van de ability die je betaalt om de ability uberhaupt op de stack te mogen leggen. Je betaalt de cost op moment van activeren en NIET op moment van resolven.

Even een willekeurig ander voorbeeld: Royal Assassin. Die tap je toch ook niet pas als de ability resolvet. Die tap je toch ook op het moment dat je de ability op de stack legt? En hetzelfde geldt overigens voor die Lightning Bolt. Op het moment dat er nog niks ge-resolved is en beide nog op de stack liggen, is die rode mana al betaald.

Voor de volledigheid: Een activated ability herken je aan de dubbele punt en de schrijfwijze COST: EFFECT. In dit geval is +2 de cost en "Look at the top card of target player's library. You may put that card on the bottom of that player's library." het effect. Je kunt nooit reageren op een cost. Alleen op het effect van de ability.
Premium lid Peter van de Velde (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-2-2018
Dat klopt. De +2 is feitelijk de cost van de ability, die wordt dus betaald waarna de ability op de stack gaat en dan is het al te laat om Jace te slopen met een Lightning Bolt
Power Moderator NederMagic Rules Advisor Michiel Smit (991) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 17-2-2018
Nee na het resolven van een spell blijft de priority bij jou. En die +2 is een cost om hem te activeren.
Barrie Satink (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-2-2018
Ik zag net een youtube een filmpje waarbij iemand een jace caste en hem ging uprampen. De ability lag nog op de stac, maar Jace had al gelijk 5 loyalty. Klopt dat wel?

Kun je niet in response een Lightning Bolt casten? en Jace mollen voordat hij die +2 krijgt?
Barrie Satink (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-2-2018
Wanneer ik Jace had liggen en hem een paar keer heb kunnen activeren weet ik vrijwel zeker dat ik ga winnen.

Wellicht is het in modern anders omdat we daar geen Force of Will hebben. Tegenstander heeft grote kans om ongestoord zijn ding te doen wanneer jij je Jace in het spel brengt.

Met force of will en Daze heb je meer kans om beurt erop te overleven.
Bruxonn Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-2-2018
Jace is beter tegen Lantern dan in Lantern lijkt me, hij blijft in het deck te lang in je hand zitten (ivm Ensnaring Bridge). Tégen Lantern is de Brainstorm erg goed, aangezien je tegenstander nooit kan controleren wat de 2e en 3e kaart zijn.
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-2-2018
Misschien willen ze Lantern Control hiermee én nog een optie geven om de top kaart van iemands library weg te mikken om het sterker te maken én een snellere wincon geven zodat het minder saai wordt.
Premium lid Dorus (58) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-2-2018
Zo goed als alle aggro decks zijn creature based (burn e.d. uitgezonderd). Dat is toch juist wat Wizards wilde bereiken? (bron heb ik even niet). Minder control, minder combo en meer decks die winnen met creatures.

Dan staat het unbannen van Jace daar wel haaks op. Een format moet uiteraard altijd in balans blijven, wellicht heeft Wizards haar visie bijgesteld.
Barrie Satink (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-2-2018
Modern is vrij divers. Maar 50% zijn agro decks. Dat vind ik wel teveel.
Alles rond 33% krijgen is lastig. Maar als er 2-3x meer agro wordt gespeeld dan bijvoorbeeld control dan is er wel wat mis met de meta.
Premium lid Jense (Utrecht) (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-2-2018
Ben ik met je eens, maar ik vind het wel erg tricky van Wizards. De top 8 van de laatste GP (vorig weekend) bestond uit 8 verschillende decks, ik geloof niet dat Modern ooit zó divers is geweest als nu. Het zou jammer zijn als Jace daar verandering in gaat brengen en hij over een jaar weer gebanned moet worden. Je zal maar net een setjes voor 400 euro gekocht hebben..
Barrie Satink (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-2-2018
Shit heb ik mijn laatste Jace net verruild

Wel leuk dat control een flinke boost krijgt in modern. Percentage controll decks in meta was veel te laag.

Premium lid Stijn (121) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-2-2018
Haal je Slash Panthers maar weer uit je commons bak
Premium lid Jense (Utrecht) (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-2-2018
Ennnn de prijs is ineens verdubbeld!
Meer commentaar >
Jace, the Mind Sculptor | Worldwake
Oracle tekst
Planeswalker - Jace 
+2: Look at the top card of target player's library. You may put that card on the bottom of that player's library.
0: Draw three cards, then put two cards from your hand on top of your library in any order.
-1: Return target creature to its owner's hand.
-12: Exile all cards from target player's library, then that player shuffles his or her hand into his or her library.
Rating na 73 stemmen
NederMagic FAQ
Vraag: Hoe werken Planeswalkers?
Antwoord: Dat kun je hier lezen.
Vraag: Wallpaper?
Antwoord: hier
Vraag: is dit de kaart van de dag geweest?
Antwoord: yep!
Tournooi info
Legal in: Block, Legacy, Vintage, Commander
Banned in: Modern
Officiele rulings
6/8/2016
You draw three cards and put two cards back all while Jace’s second ability is resolving. Nothing can happen between the two, and no player may choose to take actions.

6/8/2016
If the targeted player for Jace’s last ability has no cards in hand, that player shuffles nothing into his or her library, and that player’s library will remain empty. That player won’t lose the game until he or she tries to draw from the empty library.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Jace, the Mind Sculptor samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Jace, the Mind Sculptor
Zoek decks met Jace, the Mind Sculptor
Jace, the Mind Sculptor toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Worldwake / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan
Hour of Devastation
Amonkhet

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Dominaria.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 11 leden ingelogd op NederMagic.
6994 paginas bekeken sinds 24-5-2018 4:14:02
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.