spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
12-12-2018 19:33:56 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Rise from the Grave informatie
Serie: M10 (M10)
Rarity: Uncommon M10 Uncommon
Geef commentaar op Rise from the Grave
Rise from the Grave komt voor in
Serie Normaal Foil
M10
 8
0,20
 2
0,50
Garruk vs Liliana
 8
0,20    
M11
 8
0,20
 2
0,40
Commander 2011
 8
0,20    
M13
 8
0,20
 -
0,40
Commander 2015
 8
0,20    
Eldritch Moon
 8
0,20
 -
0,40
Commander Anthology
 -
0,20    
Commander Anthology II
 7
0,20    
M19
 8
0,15
 -
0,40
Gateway
 4
0,50    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Jeroen kluyt (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Max de Jong (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Rise from the Grave uit M10. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Izzykoe123 Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-10-2017
now possible in MtG: human zombies!
Premium lid Official Rules Advisor ~Crucifix (Lookky)~ (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-12-2014
De dwaasheid van het kruis..?
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-12-2014
Nee, dat is inderdaad niet verzonnen.
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-12-2014
Ik denk dat je Pasen bedoelt; volgens het grootste sprookjesboek ter wereld is Goede Vrijdag de dag dat Jezus stierf, en Paasmaandag de dag dat hij uit het graf opstond. Met Pinksteren was de uitstorting van de Heilige Geest, en spraken de apostelen met tongen als van vuur. Tja, dat soort dingen verzin je toch niet?!
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-12-2014
Ik vind dit Rise from the Grave meer een kaart voor Pinksteren dan voor Kerst.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-12-2014
Alrighty then!
Dat scheelt weer een stukje tekst op mijn kaart voor prijsvraag 182.2. =p

Dank jullie wel heren, en nog een fijne dag en allemaal andere fijne dingen gewenst! =)
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-12-2014
Het laatste.

Als een kaart van zone wisselt, is het een compleet nieuw object zonder herinnering aan zijn vorige bestaan.

edit: te laat.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-12-2014
Er is een regel die al dit soort effecten wist bij een zoneverandering.

400.7. An object that moves from one zone to another becomes a new object with no memory of, or relation to, its previous existence. There are seven exceptions to this rule:

(400.7a Effects from spells, activated abilities, and triggered abilities that change the characteristics of a permanent spell on the stack continue to apply to the permanent that spell becomes.
400.7b Prevention effects that apply to damage from a permanent spell on the stack continue to apply to damage from the permanent that spell becomes.
400.7c If an ability of a permanent requires information about choices made as that permanent was cast as a spell, including what mana was spent to cast that spell, it uses information about the spell that became that permanent as it resolved.
400.7d Abilities that trigger when an object moves from one zone to another (for example, "When Rancor is put into a graveyard from the battlefield") can find the new object that it became in the zone it moved to when the ability triggered, if that zone is a public zone.
400.7e Abilities of Auras that trigger when the enchanted permanent leaves the battlefield can find the new object that Aura became in its owner's graveyard if it was put into that graveyard at the same time the enchanted permanent left the battlefield. It can also find the new object that Aura became in its owner's graveyard as a result of being put there as a state-based action for not being attached to a permanent. (See rule 704.5n.)
400.7f If an effect grants a nonland card an ability that allows it to be cast, that ability will continue to apply to the new object that card became after it moved to the stack as a result of being cast this way.
400.7g A resolving spell or activated ability can perform actions on an object that moved from one zone to another while that spell was being cast or that ability was being activated, if that object moved to a public zone.)
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-12-2014
Ik vraag me iets af bij deze kaart, en ik zie het niet bij de rules staan, dus dan vraag ik het hier maar even. =p

"That creature is a black Zombie in addition to its other colors and types."

Zoals ik het lees, heb ik het idee dat dit "effect" niet eindigt wanneer het beest van zone veranderd.
Dat het dus voor de rest van de game ook zwart en ook een zombie is.

Er staat namelijk nergens in de oracle text dat die verandering van eigenschappen eindigt wanneer het beest het veld verlaat. (of iets dergelijks)
Of is er een regel dat dat soort veranderingen standaard weer ongedaan worden gemaakt zodra de kaart naar een andere zone gaat?
Power Moderator NederMagic Rules Advisor Michiel Smit (991) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-12-2010
zie de mededelingen

"Nu ook alle mindere C en U in standard van 0,25 naar 0,15."
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-12-2010
Zie de mededelingen:

Nu ook alle mindere C en U in standard van 0,25 naar 0,15.
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-12-2010
M11 Kaarten op .15 cent? Foutje?
Premium lid Leon Hoekstra (Amsterdam) (94) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-3-2010
DCI ziet er idd erg tof uit!
Rise from the Grave | M10
Oracle tekst
Sorcery 
Put target creature card from a graveyard onto the battlefield under your control. That creature is a black Zombie in addition to its other colors and types.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
7/13/2018
Rise from the Grave doesn’t overwrite any previous colors or types. Rather, it adds another color and another subtype.

7/13/2018
If the creature is normally colorless, it will simply become black. It can’t be both black and colorless.

7/13/2018
A later effect that changes the affected creature’s colors will overwrite that part of Rise from the Grave’s effect; the creature will be only the new color. The same is true about an effect that changes the affected creature’s types or subtypes.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Rise from the Grave samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Rise from the Grave
Zoek decks met Rise from the Grave
Rise from the Grave toevoegen aan je watchlist:
Versie uit M10 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 12 leden ingelogd op NederMagic.
5318 paginas bekeken sinds 12-12-2018 17:55:23
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.