Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Sen Triplets

Serie: Alara Reborn (ARB)

Rarity: Mythic Alara Reborn Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Alara Reborn
 -
19,95
 -
49,95
Double Masters
 -
3,95
 -
11,95
Sen Triplets | Alara Reborn

Prijs:

€ 19,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 49,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
6-12-2011 19:09:00

de kaarten die je dan uit zijn hand speelt komen toch niet bij JOU in het spel?

7-8-2011 23:09:00

Wel het is wel cool tegen de combo edh's, die moeten opletten dat jouw general niet hun hand uiteen kan halen en ze moeten opletten met tutors. Toch denk ik er serieus aan om sharuum te nemen als general en serieus te gaan comboen.

6-8-2011 14:36:00

Mana is toch wel een probleem als je tegen groen of rood speelt.

6-8-2011 14:08:00

dat had je neem ik ook wel kunnen raden.

vooral omdat jij bijvoorbeeld van alles en nog wat uit hun hand kan spelen. zoals bijvoorbeeld ook landjes en stoere beesten. en die speler kan er helemaal niks tegen doen.

je woord daardoor snel target nummer 1.

6-8-2011 14:00:00

Ik heb een commander deck rond deze, het is niet super ofzo, ik denk dat Merieke Ri Berit een betere commander is. Het grootste probleem is dat mensen jou snel beginnen haten omdat je in hun hand zit, en dan heb je vaak niet genoeg verdediging.

13-7-2011 12:53:00

Hmm.. Ik denk dat ik deze maar eens moet gaan zoeken, lijken me gezonde Commandresses

13-7-2011 08:54:00

Deze is echt vervelend als je een artifact deck speeld.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
13-7-2011 08:21:00

"At the beginning of ---> your <--- upkeep"


Hij triggert alleen aan het begin van jouw upkeep.

13-7-2011 01:00:00

Alleen tijdens je eigen beurt

13-7-2011 00:37:00

Als je 1 tege 1 speelt dan ken de tegenstander hierna toch niks meer....

2-3-2011 20:17:00

Bedankt allen

Ik zal het er ook eens met mijn playgroup over hebben en iets afspreken. in ieder geval wat duidelijker nu!

Twan

2-3-2011 09:23:00

Ik zou ook zeggen dat het mag.

Anders kan je voor creature spells ook nog Conspiracy + Kentaro, the Smiling Cat gebruiken, die is in ieder geval legaal.

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
2-3-2011 08:46:00

Volgens mij werken die twee kaarten inderdaad, al weet ik dat ook niet helemaal zeker

1-3-2011 23:50:00

Zoals ik het begrijp is het zo dat als je mana produceerd in een Sen Triplets deck, je enkel wit, blauw of zwart mag produceren. Zou je rood of groen produceren, dan produceer je dus collorless.
Die twee kaarten die ik hieronder heb genoemd zeggen dat je mana mag spenderen alsof het mana van iedere kleur is. Aangezien dit je er niet van weerhoud om mana binnen je kleuren te produceren (het gebruik is alleen anders), doet mij denken dat je die kaarten nog wel kan gebruiken.

1-3-2011 19:04:00

Ik heb inderdaad de regels gelezen, was alleen in de war omdat de Mountain in kwestie niet daadwerkelijk tot mijn deck behoort, aangezien de regels het steeds over 'a deck' hebben met betrekking tot de kleuren van de general.

Bedankt

Oracle

Legendary Artifact Creature - Human Wizard 3 / 3

At the beginning of your upkeep, choose target opponent. This turn, that player can't cast spells or activate abilities and plays with their hand revealed. You may play cards from that player's hand this turn.

NederMagic FAQ

Vraag: Moet ik nog betalen voor de spells die ik mag spelen?
Antwoord: Jazeker, je moet gewoon de manacost betalen. Gelukkig kun je ook een land uit de hand van je tegenstander spelen.

Vraag: Hoe werkt Sen Triplets nou precies?
Antwoord: Aan het begin van je upkeep triggert de ability. Die gaat op de stack en je target een opponent. Die mag nu nog snel even reageren, maar nadat de ability resolved is niet meer. Hij revealed z'n hand voor de rest van de beurt.
Vanaf nu mag jij spells uit zijn hand spelen. Je moet zelf de mana betalen (met je eigen land) en JIJ bent de controller van de spells. Creatures komen dus bij JOU in het spel en JIJ mag targets aanwijzen van spells. Je mag ook een land uit zijn hand spelen, en die komt dus bij JOU in het spel en telt gewoon als het land van je beurt.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

5/1/2009
Playing a card this way works just like playing any other card, with one exception: You're playing the card from your opponent's hand rather than your own. To be specific: -- A card played this way follows the normal timing rules for its card type, as well as any other applicable restrictions such as “Cast [this card] only during combat.” For example, you can't play a card from the targeted opponent's hand during your end step unless it's an instant or has flash. -- To cast a nonland card from your opponent's hand this way, you must pay its mana cost. -- You can play a land card from the targeted opponent's hand only if you haven't played a land yet that turn.

5/1/2009
You control the spells you cast from your opponent’s hand, so you make decisions for them as appropriate. For example, if one of those spells says “target creature you control,” you’ll target one of your creatures, not one of your opponent’s creatures.

5/1/2009
If you cast a spell with cascade this way, you’ll control the cascade ability. When it resolves, you’ll find a new card to cast from your own library.

5/1/2009
You can cast spells from the targeted player’s hand, but you can’t activate abilities. Specifically, you can’t cycle cards in that player’s hand.

5/1/2009
This ability doesn’t prevent the targeted opponent’s triggered abilities from triggering. If one does, that player puts it on the stack and, if applicable, chooses targets for it. Those abilities will resolve as normal.

5/1/2009
If the resolution of a spell or ability involves having the targeted player cast a spell, that part of the effect simply won’t work.

5/1/2009
After this ability resolves, the targeted player still gets priority at the appropriate times, and can still perform special actions (such as turning a face-down creature face up). However, since that player can’t cast any spells or activate abilities - including mana abilities - there’s not much they can actually accomplish this way.

5/1/2009
If you start to play a card from the targeted opponent’s hand, there’s no way for the opponent to get rid of that card in response (like discarding it to pay Gathan Raiders’s morph cost, for example). That’s because the first thing that happens when you start to cast a spell is that it moves to the stack, so it’s not in your opponent’s hand anymore.

5/1/2009
Once Sen Triplets’s ability resolves, it remains in effect for the rest of the turn whether or not you still control Sen Triplets.

Decktips