spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
23-4-2019 21:58:14 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Cairn Wanderer informatie
Serie: Lorwyn (LRW)
Rarity: Rare Lorwyn Rare
Geef commentaar op Cairn Wanderer
Cairn Wanderer komt voor in
Serie Normaal Foil
Lorwyn
 1
1,50
 -
2,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Kyun (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Global Moderator Remco (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Patrick (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Hans Kazan (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor TeiZ (Castricum) (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Stephan Broer (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Vincent Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid R. Woutersen (Utrecht/Apeldoorn) (209) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Roald (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid niekoe (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Cairn Wanderer uit Lorwyn. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-10-2016
Klopt helemaal.
Premium lid Alwin (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-10-2016
Cairn Wanderer kan neem ik aan 'onto the battlefield' worden gebracht met Kaalia of the Vast? Gezien het feit dat hij altijd alle creature types is...dus ook een dragon/angel/demon als ie in je hand zit? Zo ja, Een hele leuke edh toevoeging in dat geval!
Rott Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-7-2015
Bedankt. Ik was er al bang voor dat het zo zou werken.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-7-2015
Je moet lethal damage assignen en met deathtouch is 1 damage lethal, dus je mag 1 damage op het blockende creature assignen en de overige 7 op de speler. Zonder first strike gaat jouw aanvallende creature echter wel dood, omdat die 10 damage te verwerken krijgt.
Met first strike overleeft jouw creature het omdat je het blockende creature doodmept voordat die wat terug kan doen.
Rott Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-7-2015
Een vraagje voor de specialisten onder jullie:

Als ik een 8/8 creature heb die deathtouch en trample heeft. Ik val hiermee aan en de tegenstander blokt met een 10/10 creature. Wat gebeurd er dan? Komt er dan nog damage door bij de tegenstander?

Als mijn creature ook nog eens first strike heeft. Wat gebeurd er dan?
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-10-2014
'Islandwalk' komt niet OP de kaart (Cairn Wanderer) te staan en kan daarom ook niet veranderd worden. De officiële ruling bij Mind Bend geeft uitsluitsel:

10/4/2004 It only changes what is printed on the card (or set on a token when it was created or set by a copy effect). It will not change any effects that are on the permanent.

Premium lid Marco (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-10-2014
Nee, volgens mij niet. Je hebt hier negens een color word of basic land type. Op zijn kaart staat alleen landwalk, en daar heeft mind bend geen invloed op.

Judge?
Premium lid Tom (Enschede) (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-10-2014
kan ik met een Mind Bend er voor zorgen dat Cairn Wanderer islandwalk krijgt i.p.v. forestwalk als er een monster met islandwalk in een graveyard ligt?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-11-2012
Fear en intimidate zijn inderdaad twee verschillende dingen.

En aangezien er (in de Oracle tekst) niet staat dat hij intimidate kan krijgen, krijgt hij dat dus ook niet.
TimmiieX (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-11-2012
Krijg deze toevallig ook intimidate omdat hij ook fear kan krijgen, niet toch? want fear is alleen black/artifact en intimidate zijn eigen kleur/artifact als ik me niet vergis.
Premium lid Official Rules Advisor Tim Sipkes (141) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-10-2011
Volgens mij had ik dat er ook wel even kunnen bij zeggen ja. Bedankt voor de aanvulling.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-10-2011
@Jef: Even voor de duidelijkheid. Hij krijgt dat niet allemaal gewoon.

Hij krijgt flying als er in een graveyard een creature card met flying ligt.

Hij krijgt fear als er in een graveyard een creature card met fear ligt.

Hij krijgt protection from red als er in een graveyard een creature card met protection from red ligt.

Hij krijgt protection from black als er in een graveyard een creature card met protection from black ligt.

Protection van alles gaat niet zo snel gebeuren dus.
Premium lid Official Rules Advisor Tim Sipkes (141) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-10-2011
Hij krijgt die abilities ja, maar je moet wel creatures met dat soort abilities eerst in je graveyard krijgen natuurlijk, anders heb je een 4/4 voor 5 mana, wat nu niet zo geweldig is. Overigens, ik denk dat je je Entomb beter aan andere dingen kunt besteden.
Jef Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-10-2011
Krijgt ie dat allemaal gewoon als er creature met flying in een graveyard ligt kan je toch gewoon effie doen met entomb ofzo?
En dan krijgt ie protection van alles kan je hem alleen nog doodmaken met global effects?
Lijkt me toch een bom van een kaart begrijp niet waarom ie maar op 1 euro staat of mis ik iets?
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2011
Tja, maar helaas Je kunt altijd nog een Provoke er op casten
Meer commentaar >
Cairn Wanderer | Lorwyn
Oracle tekst
Creature - Shapeshifter 4 / 4
Changeling (This card is every creature type.)
As long as a creature card with flying is in a graveyard, Cairn Wanderer has flying. The same is true for fear, first strike, double strike, deathtouch, haste, landwalk, lifelink, protection, reach, trample, shroud, and vigilance.
Rating na 3 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2007
Cairn Wanderer’s ability looks at all cards in all graveyards. It gains any landwalk abilities and any protection abilities.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Cairn Wanderer samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Cairn Wanderer
Zoek decks met Cairn Wanderer
Cairn Wanderer toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Lorwyn / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 14 leden ingelogd op NederMagic.
686 paginas bekeken sinds 23-4-2019 21:36:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.