spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
23-10-2018 1:37:32 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Null Profusion informatie
Serie: Planar Chaos (PLC)
Rarity: Rare Planar Chaos Rare
Geef commentaar op Null Profusion
Null Profusion komt voor in
Serie Normaal Foil
Planar Chaos
 -
0,35
 2
2,50
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Kaa (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Marcel (55) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor Roy (174) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
>>>Simon<<< (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid stijn BE (41) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Elessar Elendil (41) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Mark H (Nieuw Vennep) (173) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (234) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Klaasvaak (15) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Stijn (126) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Linda la Keeper of Silence (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Kenshin (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Ivo Bos (Rotterdam) (88) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Justin (Arnhem) (41) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
MichelR89 Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Daan (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Null Profusion uit Planar Chaos. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-2-2017
Niet liever met Recycle dan? (Beiden kan natuurlijk ook)
Alex (Almere) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-2-2017
Hmmm ik ga een land deck hiermee maken
Premium lid Grief tyrant (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-1-2015
Danku
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-1-2015
Zie de rulings rechts:

"If multiple effects modify your hand size, apply them in timestamp order. For example, if you put Spellbook (an artifact that says you have no maximum hand size) onto the battlefield and then put Null Profusion onto the battlefield, your maximum hand size will be two. However, if those permanents entered the battlefield in the opposite order, you would have no maximum hand size."
Premium lid Grief tyrant (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-1-2015
Hoe werkt deze als ik een Spellbook heb liggen?
PenPen (Delft) (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-11-2012
Ja mijn zinsopbouw is wat krom daar maar bedoelde daarmee dat bij land het landje wel eerst in play komt en je daarna pas de kaart pakt.

Nu nog iets verzinnen met omniscience om te voorkomen dat je hand vol land komt al denk ik dat als je Ancient Tomb, Lotus Petal voor Show and Tell gaat beurt 1 voor Omniscience je al een heel eind moet komen.
Drie kaarten over waar dan je finisher in moet zitten. Verder spelen deze decks al can-trips als Brainstorm waardoor je makkelijk kan zoeken dus denk dat deze dan meer een overkill kaart is. Heb je liever iets blauws wat kaarten zoekt zodat je die eventueel voor Force of Will nog kan gebruiken.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-11-2012
Klopt. (Hij triggert overigens wel op het spelen van landjes.)
PenPen (Delft) (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-11-2012
Vraag mij gelijk iets af eigenlijk bij deze kaart.
Wanneer pak je precies de kaart?
Je speelt iets en dat gaat dus op de stack, daarna triggered deze kaart. Dus je pakt eerst een kaart en daarna resolved de gespeelde kaart dus pas?
Uitzondering is dan natuurlijk het spelen van je land want land gebruikt de stack niet.

Even bevestig of ik het nou goed in mijn hoofd heb want het is wel leuk met Omniscience maar je zit al snel met een hand vol land gok ik zo.
Premium lid Rolf (151) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-11-2012
Ik ga hier een deckje mee maken icm Omniscience

LOLXD
Thijsiey Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-8-2011
op een of andere manier deze bij de tegenstander neerleggen, dan zijn hand weten te discarden. kan ie helemaal niks meer!
Floris_R (hengelo) (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-12-2010
dan heb je teminste niet meer zo'n
lomp-hoofd snap je ?

lomphoofd , oh ik heb veel te veel lol met mezelf
Premium lid lomphoofd (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-11-2010
ik wil ook zo'n bos haar op m'n kop!
Jaap (9) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-10-2010
2/1/2007 This is the timeshifted version of Recycle.
Goed gevonden!
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-10-2010
= Recycle
Null Profusion | Planar Chaos
Oracle tekst
Enchantment 
Skip your draw step.
Whenever you play a card, draw a card.
Your maximum hand size is two.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
2/1/2007
The triggered ability will trigger when you play a land card or cast a nonland card as a spell. It won’t trigger when you play a copy of a card, such as with Isochron Scepter.

2/1/2007
Your maximum hand size is checked only during the cleanup step of your turn. At any other time, you may have any number of cards in hand.

2/1/2007
This is the timeshifted version of Recycle.

2/1/2007
Countering a spell that has been cast will not prevent you from drawing the card.

10/1/2009
If multiple effects modify your hand size, apply them in timestamp order. For example, if you put Spellbook (an artifact that says you have no maximum hand size) onto the battlefield and then put Null Profusion onto the battlefield, your maximum hand size will be two. However, if those permanents entered the battlefield in the opposite order, you would have no maximum hand size.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Null Profusion samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Null Profusion
Zoek decks met Null Profusion
Null Profusion toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Planar Chaos / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 4 leden ingelogd op NederMagic.
13234 paginas bekeken sinds 22-10-2018 20:42:47
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.