spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
23-4-2019 22:20:10 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Dimir Cutpurse informatie
Serie: Ravnica (RAV)
Rarity: Rare Ravnica Rare
Geef commentaar op Dimir Cutpurse
Dimir Cutpurse komt voor in
Serie Normaal Foil
Ravnica
 2
0,75
 -
3,95
Ajani vs Bolas
 -
1,00    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (235) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid monk (121) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
Premium lid Frank Bouwmeester (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Official Rules Advisor Roy (178) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid Benjamin (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Durk (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Rattlehead (29) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
Premium lid Ferdi (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Sander Soeterbroek (Pijnacker) (112) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Bas (Leiden) (34) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Cornholio Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor TeiZ (Castricum) (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Gert-Jan (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
prs (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Roland (82) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid PR Patiwael (37) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Bert van Beek (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
* Dit is het aanbod van Dimir Cutpurse uit Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-3-2016
Even samenvattend:

"Whenever ... attacks" triggert in de declare attackers step, doordat het creature als attacker gedeclared wordt.

"Whenever ... deals combat damage" triggert echter in de combat damage step pas, doordat het creature combat damage doet.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (278) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 22-3-2016
Wacht, ik las het verkeerd. Aqueous Form triggered in de aanval al, en deze pas als hij schade doet. Eindresultaat is wel wat je wilde, maar de triggers gaan niet tegelijk op de stack.

Edit: Filthy Ninjas.
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-3-2016
Nee, dat kan niet. Scry gebeurt als er mee aangevallen wordt. Card draw/discard als er combat damage gedaan wordt. Dit laatste gebeurt in een latere stap. Het gebeurt niettemin in een volgorde die normaliter wenselijk is.

EDIT: Mwahaha!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (278) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 22-3-2016
Jazekers mag je dat!
Tijmen Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-3-2016
Dat is inderdaad een mooie combo Shadow! Mag je dan kiezen in welke volgorde je scry/draw doet omdat ze tegelijk op de stack gaan?
shadow Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-11-2013
deze is echt te insane samen met Aqueous Form dat had ik gister in beurt 3 met een potje EDH so much cardadvantage
Premium lid Efje (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-10-2011
Gemaakt voor het dragen van een Whispersilk Cloak...
Roel (Wageningen) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-8-2011
Om hem echt goed te laten werken zijn alleen kaarten als Writ of Passage nodig. Verder is deze wel erg gaaf en vroeger stond deze zelfs op 9E als ik me niet vergis .
Premium lid Thomas Snauwaert (56) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-5-2011
het blijft toch wel zalige kaart en zeker voor de huidige prijs.
Premium lid Official Rules Advisor Erwin (Amstelveen) (138) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-2-2011
Maar deze kaart hoeft maar 1x door te komen en je gaat het potje waarschijnlijk winnen!
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-2-2011
Meer als Shadowmage Infiltrator dus?
Sijmen (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-2-2011
had deze liever als 1/2 met fear, flying of intimidate gezien dan was het de perfecte blue/black control filler
Dimir Cutpurse | Ravnica
Oracle tekst
Creature - Spirit 2 / 2
Whenever Dimir Cutpurse deals combat damage to a player, that player discards a card and you draw a card.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Dimir Cutpurse samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Dimir Cutpurse
Zoek decks met Dimir Cutpurse
Dimir Cutpurse toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Ravnica / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 15 leden ingelogd op NederMagic.
1632 paginas bekeken sinds 23-4-2019 21:36:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.