spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-4-2019 3:09:10 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Concerted Effort informatie
Serie: Ravnica (RAV)
Rarity: Rare Ravnica Rare
Geef commentaar op Concerted Effort
Concerted Effort komt voor in
Serie Normaal Foil
Ravnica
 -
2,50
 -
4,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Sinkaya Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
MaartenK (Enschede) (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid stijn BE (42) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (262) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid FearDot (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Traildemon (105) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid manson (4) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Necrotic Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid rik (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jacinto (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
NaWA (Maastricht) (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
Vinnyl Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Concerted Effort uit Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
elias alkmaar Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-2-2017
met Pristine Angel leuk tegen rood ggggggggg
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-10-2015
Duidelijk, dus eerst effect en dan if: NIET intervening. Bedankt!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-10-2015
Concerted Effort heeft dus geen intervening if-clause.

De trigger conditie is "At the beginning of each upkeep".

En het effect is "all creatures you control gain flying until end of turn if a creature you control has flying. The same is true for fear, first strike, double strike, landwalk, protection, trample, and vigilance.".

Het woordje "if" staat ergens halverwege het effect, dus is het geen intervening if-clause. Hetgeen inhoudt dat het alleen gecheckt wordt tijdens het resolven (en NIET tijdens triggeren en tijdens het resolven).

Een intervening if-clause staat altijd vlak na de trigger conditie en er staat altijd een komma vlak voor en een komma vlak na. Met andere woorden als Concerted Effort een intervening if-clause had gehad, dan zou de wording zoiets als dit zijn:

"At the beginning of each upkeep, if a creature you control has flying, all creatures you control gain flying until end of turn."
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-10-2015
Dat heb ik even opgezocht.
Direct gekopieerd van hier

[When, Whenever, or At] [triggering condition], if [intervening if clause requirements], [effect].
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-10-2015
Hoe zie je of een ability een "intervening if" clausule heeft?
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-10-2013
Dan doet de kaart nog altijd iets anders dan daadwerkelijk vermeld staat, dat proberen ze toch te vermijden

Een nieuwe versie is misschien wel tof ja, of speel gewoon Angelic Skirmisher die kan ook veel abilities uitdelen
Official Rules Advisor Shazu - Dordrecht (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-10-2013
Zat meer te denken aan de coreset evergreens.

Flying, first strike, double strike, trample, flying, protection, landwalk, deathtouch, vigilance, lifelink, reach, intimidate, fear.
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-10-2013
Retroactief upgraden heeft wel een flink nadeel: je moet maar net weten dat deze kaart niet meer precies doet wat er op staat... en wil je dat ook doen voor abilities zoals wither, infect en deathtouch? Waar leg je de grens? Nee hoor, gewoon laten zoals het is
Official Rules Advisor Shazu - Dordrecht (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-10-2013
Ik vind het jammer dat er niet weer zo'n soort kaart wordt geprint. Of dat dit retroactief wordt geupgrade. Denk dat niemand daar bezwaar tegen heeft.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-10-2013
Dit is bij mijn weten de enige kaart met dit effect. Als je per se lifelink wil zou je misschien True Conviction of Noble Purpose kunnen proberen.
silfurion Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-10-2013
Is hier ook een nieuwere versie van die bovenop alles ook nog eens lifelink geeft? Van ongeveer dezelfde manakost?
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-8-2013
Fear is oud, Intimidate nieuw. Ten tijde van Ravnica hadden ze alleen fear.
Sybren Huyink (5) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-8-2013
Nee, fear is niet hetzelfde als intimidate.

Fear: cannot be blocked except by black and/or artifact creatures.

Intimidate: cannot be blocked except by creatures which share a color with this creature and/or artifact creatures.

Er zit dus wel degelijk een verschil in.
Official Rules Advisor ~Jop~ (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-8-2013
klopt, al jou creatures hebben protection from red and white en doublestrike.

En volgens mij is fear ook praktisch gezien hetzelfde, behalve dat intimidate ook op nonblack creatures kan voorkomen. Fear zal wel eerst geprint zijn en daarna intimidate ofzo.
Mezzamorphis Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-8-2013
Hoe zit 't wanneer een equipment protection geeft? of een creature pas een ability krijgt wanneer ie equiped is?

Dus stel Kor Duelist is equiped met Sword of War and Peace... In beginsel is Kor een simpel poppetje, maar nu er een sword onder zit heeft ie double strike en protection from white and red. Hebben alle andere creatures dit nu ook!?

ennuh...fear is toch praktisch hetzelfde als intimidate???
Meer commentaar >
Concerted Effort | Ravnica
Oracle tekst
Enchantment 
At the beginning of each upkeep, creatures you control gain flying until end of turn if a creature you control has flying. The same is true for fear, first strike, double strike, landwalk, protection, trample, and vigilance.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2005
For example, a player controls three creatures when Concerted Effort’s ability resolves: one creature with flying and protection from red, one with islandwalk and protection from green; and one with vigilance. All three creatures will have flying, islandwalk, vigilance, protection from red, and protection from green until the end of the turn.

10/1/2005
Creatures keep all abilities granted this way until the end of the turn, even if Concerted Effort or the original creature with that ability leaves the battlefield.

5/1/2006
In Two-Headed Giant, triggers only once per upkeep, not once for each player.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Concerted Effort samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Concerted Effort
Zoek decks met Concerted Effort
Concerted Effort toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Ravnica / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 3 leden ingelogd op NederMagic.
13443 paginas bekeken sinds 19-4-2019 20:51:25
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.