spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
15-11-2018 4:56:34 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Spiritual Visit informatie
Serie: Saviors (SOK)
Rarity: Common Saviors Common
Geef commentaar op Spiritual Visit
Spiritual Visit komt voor in
Serie Normaal Foil
Saviors
 5
0,20
 6
0,50
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Marcel (55) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Rimmy Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
JRJman Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Slive (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Spiritual Visit uit Saviors. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Jense (Utrecht) (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 8-11-2018
Je kan 'Splice into Arcane' inderdaad alleen spelen op een Instant of Sorcery met het type 'Arcane'.

Edit: Ninja'ed by LotZ
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-11-2018
Correct, alleen op Arcane spells.
Vampire Lord Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-11-2018
je kan deze zeker niet in een normale spirit zoals Selfless Spirit splice. anders zouden dit soort kaarten vast meer gespeeld worden in spirit decks
Premium lid Official Rules Advisor Peanut (Zoetermeer) (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-4-2012
1x ja, maar er staat ook niet "...pay his splice costs any times. Add this card's effect that many times to that spell." of iets dergelijks.
Lennart Claus (11) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-4-2012
Als ik me niet vegis, mag je dit ook maar een keer per Splice-kaart doen, toch? Omdat dat er niet op staat kan dat misschien voor verwarring zorgen
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-4-2012
Als je een Arcane spell speelt zoals Cranial Extraction dan mag je één wit betalen én deze laten zien zodat het effect toegevoegd wordt aan de Arcane spell. Je 'verbruikt' deze kaart dus niet en dat is het voordeel op het normaal casten.
Alex (Almere) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-4-2012
Nou dat ie in je hand blijft? En je hem dus nogmaals kan spelen? Leuk toch
Jordan (Harmelen) (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-4-2012
Wat is het voordeel als je deze voor zijn Splice cost betaald, die is hetzelfde als de normale casting cost ?

Of kan je hem dat casten op een spell die eerder op de stack ligt ?

Cheers,,
Premium lid NederMagic Rules Advisor RegStar, Ambassador (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-2-2012
Is het ook niet zo dat het revealen zolang duurt als dat de spell waaraan je spliced nog op de stack ligt?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-2-2012
@Bro: Heb je ook de comprehensive rules gecheckt? De reminder text is slechts een beknopte weergave daarvan.


CR 702.45. Splice

702.45b (...) ---> You can't splice any one card onto the same spell more than once. <---
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-2-2012
Nee, helaas, dat gaat niet. Elke keer dat je een Arcane speelt, mag je deze revealen, maar slechts 1 keer. Als je meerdere Visits in je hand hebt, mag je ze wel allemaal revealen en voor elk apart betalen.
Premium lid Bro (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-2-2012
is het mogelijk om bijv. deze kaart 3 keer te splice door hem 3 keer te revealen en een te betalen? er staat nergens dat het niet mag.
Spiritual Visit | Saviors
Oracle tekst
Instant - Arcane 
Create a 1/1 colorless Spirit creature token.
Splice onto Arcane W (As you cast an Arcane spell, you may reveal this card from your hand and pay its splice cost. If you do, add this card's effects to that spell.)
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
6/7/2013
You reveal all cards you intend to splice at the same time. Each individual card can be spliced only once onto any one spell.

6/7/2013
A card with a splice ability can’t be spliced onto itself because the spell is on the stack (and not in your hand) when you reveal the cards you want to splice onto it.

6/7/2013
You choose all targets for the spell after revealing cards you want to splice, including any targets required by the text of any of those cards. You may choose a different target for each instance of the word “target” on the resulting spell.

6/7/2013
If all of the spell’s targets are illegal when the spell tries to resolve, it won’t resolve and none of its effects will happen.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Spiritual Visit samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Spiritual Visit
Zoek decks met Spiritual Visit
Spiritual Visit toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Saviors / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 3 leden ingelogd op NederMagic.
5631 paginas bekeken sinds 15-11-2018 2:44:15
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.