spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
15-12-2017 3:32:34 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Isochron Scepter informatie
Serie: Mirrodin (MRD)
Rarity: Uncommon Mirrodin Uncommon
Geef commentaar op Isochron Scepter
Isochron Scepter komt voor in
Serie Normaal Foil
Mirrodin
 -
3,95
 2
11,95
FtV Relics
 -
5,95    
Izzet vs Golgari
 -
3,50    
Eternal Masters
 -
3,50
 -
9,95
Friday Night Magic
 -
7,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Jeroen van Berk (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Brian Keeman (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Official Rules Advisor TeiZ (Castricum) (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid rik (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Winant (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Dorus (51) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6 0
Premium lid Kenny (3) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Bjorn (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Jolein (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Robbert1981 (159) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (257) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Wesley van Laar (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Paul (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jeff de Nijs Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Piet Kempenaar (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (231) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Jarno Cosijn (Amstelveen) (308) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Elmer Lexmond (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Chiel Hammers (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Chris072 (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Peter (3) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
FearDot (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Rik S (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Tony (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Duco (Arnhem) (11) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Paul Visser (Zoetermeer) (79) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Kevin (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Thallid (Almere) (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Koen (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Robert (134) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Rik (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Isochron Scepter uit Mirrodin. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-11-2015
Kleine aanvulling: Dat komt omdat "without paying its mana cost" al een alternative cost is. En je mag maximaal maar één alternative cost gebruiken.
Premium lid Official Judge Jelle Zwaan (80) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-11-2015
Als je een spell cast "without paying its mana cost", kun je alternative costs (zoals overload) niet gebruiken.
Verplichte additional costs moet je wel gewoon betalen. Optionele additional costs (zoals kicker) màg je betalen.
Bruxonn Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-11-2015
Niet. Je mag de kaart casten zonder de mana cost te betalen. Er staat niet dat je alternatieve costs (zoals Overload) mag betalen. Aan de andere kant: Kicker costs betalen mag wel
david (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-11-2015
Hoe werkt dit met overload?
Premium lid Official Rules Advisor Joost (76) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-8-2014
12/1/2004 You don't pay the spell's mana cost. If the spell has X in its mana cost, X is 0. You do pay any additional costs for that spell. You can't use any alternative costs.

Vaak geven de official rulings die je ziet als je doorscrollt onder de kaart je al enige tips.

Alle extra kosten moet je gewoon betalen.
Hybridsoldier01 Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-8-2014
Hoe zit het met deze kaart in combinatie met Strive?

Als ik een Cruel Feeding hiermee exile, kan ik dan elke keer drie extra betalen? Of zijn de meerdere targets zelfs ook gratis? Lijkt me raar...

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-4-2014
Fusen mag alleen als je de kaart uit je hand cast, maar bij Isochron Scepter cast je hem niet vanuit je hand, maar vanuit exile, dus mag je hem niet fusen.

Zie de reminder text van bijvoorbeeld Alive // Well.


@~Jop~: Fuse is overigens geen alternative cost. Het is gewoon een bij elkaar opgetelde mana cost. Het probleem bij de Scepter echter is dat je niet vanuit exile mag fusen.
Premium lid Chazz (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-4-2014
Thnx!

Maar hoe zit het nou precies met fuse? wel of niet dat je ze allebij kan spelen? tis 1 kaart tog?
Official Rules Advisor ~Jop~ (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-4-2014
De scepter kijkt alleen naar of een kaart een converted mana cost 2 of minder heef. Van een geëxilede splitkaart kan één van beide kanten gecast worden. Bij fuse geldt dit ook, echter kan een kaart niet gefused worden omdat alternatieve kosten niet betaald kunnen worden:

12/1/2004 You don't pay the spell's mana cost. If the spell has X in its mana cost, X is 0. You do pay any additional costs for that spell. You can't use any alternative costs.

Hoop dat het geholpen heeft!
Olivier Bos (65) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-4-2014
je mag een van de beide kanten casten ook al heeft de andere 5 cmc je mag hem gewoon casten, ik heb geen idee hoe hed met fuse zit.
Premium lid Chazz (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-4-2014
Een vraag, want veel wijzer wordt ik niet van de beschrijving van de kaart.

Ik heb dus Isochron Scepter en ik inprint een dubbelkaart: Odds // Ends en dan imprint ik dus "odds", mag ik dan ook de "ends" kaart gebruiken?


En als dat niet mag, mag dat dan wel met een dubbelkaart met fuse?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-2-2014
Ja en Ja.

Isochron Scepter laat je een spell casten, dus Pyromancer Ascensions triggers werken ermee. Dat die spell slechts een copy van een echte kaart is is geen probleem.
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-2-2014
Stel, ik heb een Pyromancer Ascension liggen en ik heb een Isochron Scepter met een Lightning Bolt eronder en nog een Lightning Bolt in mijn graveyard. Als ik deze dan activeer, krijg ik dan een counter op de Pyromancer Ascension?

En als die Pyromancer Ascension actief is en ik activeer deze, geldt de tweede ability van de Ascension dan ook?
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-2-2014
Xander, als je het tegen mij hebt (en negeer mij als het niet zo is),

ik heb het over het onderscheid tussen alternatieve kosten en mana kosten. Voor het casten maakt het onderscheid niks uit, je cast een kaart slechts één keer (en je mag het niet meer dan eén keer casten) en van daaruit selecteer je de methode om te casten en de daarbij horende kosten (geen kosten zijn ook kosten).

Hier onderstaand wordt er steeds gesproken over de alternatieve kosten alsof je naast de alternatieve kosten ook nog de 'normale' kosten mag betalen. En dat is niet zo krachtens het feit dat je een kaart slechts eenmaal mag casten.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-2-2014
Het is me niet helemaal duidelijk wat je nu precies wilt zeggen.

Het gaat om het verschil tussen een additional cost en een alternative cost. Bij casten "without paying its mana cost" kun je geen andere alternative cost betalen, maar je kunt nog steeds wel additional costs betalen (en sterker nog, verplichte additional costs moet je zelfs nog steeds betalen).

Als overload een additional costs was, dan had het wel gewerkt, maar helaas is het dus een alternative cost.
Meer commentaar >
Isochron Scepter | Mirrodin
Oracle tekst
Artifact 
Imprint - When Isochron Scepter enters the battlefield, you may exile an instant card with converted mana cost 2 or less from your hand.
2, T: You may copy the exiled card. If you do, you may cast the copy without paying its mana cost.
Rating na 14 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
6/8/2016
If the imprinted card leaves the exile zone while the activated ability is on the stack, the copy canít be made.

6/8/2016
If Isochron Scepter leaves the battlefield while the activated ability is on the stack, the ability can still make a copy.

6/8/2016
You cast the copy while the ability is resolving and still on the stack.

6/8/2016
Because youíre already casting the spell using an alternative cost (by casting it without paying its mana cost), you canít pay any other alternative costs for the card. You can pay additional costs, such as kicker costs. If the card has any mandatory additional costs, you must pay those.

6/8/2016
If the exiled card has X in its mana cost, you must choose 0 as the value for X when casting it.

6/8/2016
If you donít want to cast the copy, you can choose not to; the copy ceases to exist the next time state-based actions are checked.

4/18/2017
The converted mana cost of a split card is determined by the combined mana cost of its two halves. When you activate the second ability, you may choose to cast either half of the split card, but you may not cast both halves.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Isochron Scepter samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Isochron Scepter
Zoek decks met Isochron Scepter
Isochron Scepter toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Mirrodin / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ixalan
Commander 2017
Hour of Devastation
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh
Eldritch Moon
Shadows over Innistrad

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ixalan.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 0 leden ingelogd op NederMagic.
12871 paginas bekeken sinds 14-12-2017 23:25:16

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.