spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
16-11-2018 10:45:21 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Reanimate informatie
Serie: Tempest (TMP)
Rarity: Uncommon Tempest Uncommon
Geef commentaar op Reanimate
Reanimate komt voor in
Serie Normaal Foil
Tempest
 2
24,95    
Battle Royale
 -
19,95    
Archenemy
 -
19,95    
PD Graveborn
 1
22,50    
Alle PD Graveborn kaarten zijn foil!
Friday Night Magic
 -
24,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Hrethgir (72) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Premium lid Jeroen Tönissen (5) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Jacinto (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Kaa (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid pi (91) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Arjan van Adrichem (15) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (258) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
BartvD Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Okkie (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid PR Patiwael (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bas Maessen (231) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Michael (Heiloo) (137) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Paul (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
T - inactief (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Thallid (Almere) (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Reanimate uit Tempest. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Sander Filon (Bussum) (122) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-4-2015
Veel reanimator is afstapt van Dark Ritual.
Meestal gaat het nu T1: fetch naar Underground Sea, Lotus Petal, Careful Study, Reanimate.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (273) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-4-2015
Swamp, Dark Ritual, Entomb, Exhume is toch wel dé klassieke T1 Reanimator opening.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-4-2015
Naar je hand of gelijk naar de battlefield is nogal een verschil.

Met deze speel je:
beurt 1: Swamp, Dark Ritual, Entomb: zoek Iona, Shield of Emeria en leg die in je graveyard, Reanimate: leg Iona op de battlefield.

Dat lukt je met Disentomb niet.
Salamander (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-4-2015
Sorry, 'keb liever Disentomb
Schalkwijk (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-9-2013
Oke! Bedankt voor het antwoord. Dat is jammer maar wel verduidelijkend!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-9-2013
Wat je eigenlijk nog net mist in het verhaal, is dat alle SBA's tegelijkertijd worden gecheckt. Er wordt geconstateerd dat je nul of minder levens hebt en dus verloren hebt. En tegelijkertijd wordt er geconstateerd dat je twee Legendary permanents met dezelfde naam op de battlefield hebt liggen. Alleen is dat laatste niet relevant meer omdat je al hebt verloren en je krijgt dus geen kans meer om de trigger op de stack te gooien.
Official Rules Advisor ~Jop~ (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-9-2013
Een spell resolvet altijd helemaal in 1 keer, dat wil zeggen dat kokusho je pas life laat gainen als je al levens hebt verloren. Nadat een spell klaar is met resolven, worden altijd sba's gechecked. Dus is mogelijkheid 1 het juiste.
Schalkwijk (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-9-2013
Vraagje. Worden tussen de 2 effecten van Reanimate State Based Actions gecheckt en in welke volgorde?

Situatieschets (sorry voor de lange tekst, maar ik ben oprecht verward hier):

Mijn opponent en ik hebben allebei nog 2 levens. Ik gebruik de ability van Scion of the Ur-Dragon om Kokusho, the Evening Star in mijn grafbak te gooien (Scion is nu kopie van Kokusho). Stel ik zou vervolgens Kokusho (het origineel) reanimaten, gebeurt er dan

mogelijkheid 1?
- Kokusho entert battlefield
- Ik verlies 6 levens (nu op -4)
- SBA => 0 of minder levens => Ik verlies

of 2?
- Kokusho entert battlefield
- Ik verlies levens (nu op -4)
- SBA => 2 x Kokusho op battlefield
- Ik sac één van mijn Kokusho's => Krijg 5 levens (nu op 1) en mijn oppo gaat naar -3
- SBA => Oppo dood

of 3?
- Kokusho entert battlefield
- SBA => 2 x Kokusho op battlefield
- Ik sac één van mijn Kokusho's => Krijg 5 levens (nu op 7) en mijn oppo gaat naar -3
- SBA => Oppo dood
- Effect 2 gaat niet af want het spel is afgelopen

Ik weet niet of de situatieschets heel veel verduidelijkt maar ik hebt zelf ook even verduidelijking nodig Hulp wordt zeer gewaardeerd!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-12-2011
Het is geen trigger, maar simpelweg onderdeel van het effect van Reanimate. Het is één samengestelde spell met 2 effecten die tijdens het resolven 1-voor-1 afgehandeld worden.

Dus nee, helaas.


Plus wat Lookky zegt over hoe je een trigger kunt herkennen.
Premium lid Official Rules Advisor ~Crucifix (Lookky)~ (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-12-2011
Het is geen trigger, dus nee. Triggered abilities beginnen met When, Whenever of At.
Premium lid johanvl (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-12-2011
kan je de lose life trigger counteren met stifle?
ad rommers Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-12-2011
awesome die gaat dan ook gelijk in mijn deck
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 9-12-2011
Als een kaart verschillende effecten heeft voor je ze uit in de volgorde die op de kaart staat. Eerst reanimeer je het beest, en pas daarna verlies je de levens. Je emperion is dus op tijd in het spel in te voorkomen dat je levens verliest.
ad rommers Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-12-2011
waneer moet je de levens eigenlijk betalen voor dat het creature de battle field raakt of erna? ik vraag dit ivm een platinum emperion moet ik nou wel of geen levens betalen?
Premium lid Official Rules Advisor Peanut (Zoetermeer) (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-2-2011
dat was dacht ik met al die zombie en undead zooi
Meer commentaar >
Reanimate | Tempest
Oracle tekst
Sorcery 
Put target creature card from a graveyard onto the battlefield under your control. You lose life equal to its converted mana cost.
Rating na 5 stemmen
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
12/1/2004
You lose life equal to the converted mana cost of the card you’re bringing back, so if you Reanimate Volrath’s Shapeshifter, you lose three life, regardless of what the next card down is.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Reanimate samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Reanimate
Zoek decks met Reanimate
Reanimate toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Tempest / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 19 leden ingelogd op NederMagic.
5378 paginas bekeken sinds 16-11-2018 9:47:49
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.