spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
22-8-2019 1:43:11 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Library of Leng informatie
Serie: Beta (LEB)
Rarity: Uncommon Beta Uncommon
Geef commentaar op Library of Leng
Library of Leng komt voor in
Serie Normaal Foil
Alpha
 -
39,95    
Beta
 -
29,95    
Unlimited
 -
5,95    
Revised
 -
1,50    
4th Edition
 -
1,50    
5th Edition
 2
1,50    
Asian BB 4th
 -
1,50    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Library of Leng uit Beta. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Jense (Utrecht) (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-8-2019
Ah, my bad. Zonde
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-8-2019
Helaas. Met kaarten als Zombie Infestation werkt het niet, want daar discard je voor de cost en niet voor het effect. Zie de Oracle tekst van Library of Leng: "If an EFFECT causes you to discard a card".
Premium lid Jense (Utrecht) (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-8-2019
Te laat voor een edit, maar leuk met een Corpse Knight / Wayward Servant ernaast.
Premium lid Jense (Utrecht) (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-8-2019
Volgens mij werkt dat geintje, ja. Leuk gevonden!
Supersprite Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-8-2019
Hoe werkt deze met de nieuw gespoilde zombie "bone miser?" Stel ik discard een sorcery naar de top van mn library dan mag ik volgens de miser weer een kaart pakken. Met een Zombie Infestation ga ik dan toch infinite als ik 2 sorceries op hand heb?
Premium lid NederMagic Rules Advisor RegStar, Ambassador (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-5-2013
eon hub erbij een skip je turn deck xD
Premium lid Will (20) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-5-2013
Ok thanks!
Ron (Utrecht) (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-5-2013
Klopt, de Library of Leng replaced een normale discard met een bijzondere discard waarbij de kaart bovenop je library gaat. Necropotence triggert wel, maar kan niets meer exilen.
Premium lid Will (20) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-5-2013
Als ik deze combineer met Necropotence en iemand laat mij kaarten discarden, kan ik ze toch gewoon terug op mijn library leggen? Ik dacht van wel aangezien er in feite staat dat Necro ze gelijk uit mijn GY exiled... maar daar komen ze dan nooit aan. Toch?.. (even dubbelchecken voordat ik fouten maak)
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-6-2012
toch voor de zekerheid maar even geklikt
ik kwam bedrogen uit
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-6-2012
Cool! Geen facebook, wel mijn eigen 'Vind ik leuk' Button.
Thanks!
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-6-2012
Hahaha die vind ik leuk knop
Premium lid Official Rules Advisor TvHens (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-6-2012
Ook zonder zo'n systeem even mijn dank. Ik ben de dag goed begonnen door Sybe's opmerking.
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-6-2012
Waarom is er geen like/+1 knop
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-6-2012
Of "Library", ze wisten het zelf ook niet precies.

Meer commentaar >
Library of Leng | Beta
Oracle tekst
Artifact 
You have no maximum hand size.
If an effect causes you to discard a card, discard it, but you may put it on top of your library instead of into your graveyard.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/4/2004
This effect has no effect on the cards being put into the graveyard from a library, because they are not “discarded”.

10/4/2004
You can’t use the Library of Leng ability to place a discarded card on top of your library when you discard a card as a cost, because costs aren’t effects.

10/4/2004
The discard triggers anything else that triggers on discards.

10/4/2004
You can look at a randomly discarded card before deciding where it goes.

10/4/2004
The ability applies any time a spell or ability has you discard as part of its effect. It does not matter if you or your opponent control the spell or ability. The discard is forced because it is an effect.

10/4/2004
If more than one card is discarded due to a single effect, the Library allows you to decide whether or not to use it on each of the cards. You get to decide the order the cards are placed on the library if more than one goes there.

10/4/2004
Since the card goes directly to the library, the card is not revealed unless the spell or ability requiring the discard specifically says it is.

10/4/2004
The ability replaces the normal discard action with a discard action that puts the card on the library instead of the graveyard.

10/1/2009
If multiple effects modify your hand size, apply them in timestamp order. For example, if you put Null Profusion (an enchantment that says your maximum hand size is two) onto the battlefield and then put Library of Leng onto the battlefield, you’ll have no maximum hand size. However, if those permanents entered the battlefield in the opposite order, your maximum hand size would be two.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Library of Leng samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Library of Leng
Zoek decks met Library of Leng
Library of Leng toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Beta / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2020.
spacer
devider
Er zijn nu 3 leden ingelogd op NederMagic.
15197 paginas bekeken sinds 21-8-2019 19:50:59
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.