spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
14-11-2018 16:17:58 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Cromat informatie
Serie: Apocalypse (APC)
Rarity: Rare Apocalypse Rare
Geef commentaar op Cromat
Cromat komt voor in
Serie Normaal Foil
Apocalypse
 -
1,95
 -
19,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Mees (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Premium lid Stronghold (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Stein (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid pi (91) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid JOBtheDUTCH (90) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid stijn BE (41) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Martin (97) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid PR Patiwael (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
andreas (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Leroy Kramer (20) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Andrew Benton (234) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Rattlehead (29) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Slive (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Ruud (Haarlem) (60) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Roald (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Fritzer (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Cromat uit Apocalypse. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-12-2017
Ja, zo heette het vroeger.

Als je in de Oracle tekst onder de kaart kijkt, dan zie je daar staan: Legendary Creature - Illusion

Hij heeft dus errata gekregen dat hij nu het supertype Legendary en het creature type Illusion heeft.
Premium lid manson (4) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-12-2017
is legend zelfde als legendary ofwel kan deze ook als commander ?
Premium lid Bastiaan (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-12-2014
Nee, dat mag helaas niet. De abilities van Cromat mag je alleen gebruiken vanaf de battlefield zone. Anders had het er specifiek bij gestaan dat het uit één van de andere spel zones gespeeld zou mogen worden.
Premium lid Karim (13) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-12-2014
Mag je cromat met zijn laatste ability vanuit elke positie terug on top of its owners library leggen, bv ook vanuit exile en je graveyard
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-2-2013
Nou, dat je iemand 2x zo snel dood kan stompen
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-2-2013
Oh? Wat is de meerwaarde van een tweede Cromat on the battlefield hebben dan?
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-2-2013
Apart dan dat hij wel legend is, meeste beesten zijn ook karakters. Maar opzich zou twee van deze in het spel ook wel erg sterk zijn.
Sybren Huyink (5) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-2-2013
Niks nada nop. Hij komt er zover ik het goed heb onthouden niet in voor (Tenminste, niet in het boek Apocalypse).
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-2-2013
Wat doet deze badboy in het verhaal eigenlijk?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2012
Nee, abilities van een permanent mogen alleen door de controller van de permanent geactiveerd worden, tenzij expliciet anders vermeld (dan zou er "Any player may activate this ability." bij moeten staan).
Thomas (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-1-2012
Mag een tegenspeler ook zijn laatste cost betalen?
Premium lid Bruxonn (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-11-2011
dit is nu mijn general in EDH, eigenlijk had ik liever Maelstrom Archangel gehad maar die is niet legendary
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-9-2011
Geblockt is geblockt. Alleen met trample kun je dan schade doen aan je tegenstander.
Premium lid Bruxonn (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-9-2011
als je zijn eerste ability gebruikt bij het aanvallen, schopt hij de tegenstander dan alsnog? of is het hetzelfdeals het sacrificen tijdens het blocken?
Premium lid Bruxonn (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-9-2011
toevallig heb ik die nog ^^
Meer commentaar >
Cromat | Apocalypse
Oracle tekst
Legendary Creature - Illusion 5 / 5
WB: Destroy target creature blocking or blocked by Cromat.
UR: Cromat gains flying until end of turn.
BG: Regenerate Cromat.
RW: Cromat gets +1/+1 until end of turn.
GU: Put Cromat on top of its owner's library.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Cromat samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Cromat
Zoek decks met Cromat
Cromat toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Apocalypse / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 8 leden ingelogd op NederMagic.
713 paginas bekeken sinds 14-11-2018 16:01:58
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.