spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-3-2019 5:45:02 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Mission Briefing informatie
Serie: Guilds of Ravnica (GRN)
Rarity: Rare Guilds of Ravnica Rare
Geef commentaar op Mission Briefing
Mission Briefing komt voor in
Serie Normaal Foil
Guilds of Ravnica
 1
1,95
 -
7,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Jeroen Tönissen (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Motork (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Kobbe (40) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Ert (83) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Frank Bouwmeester (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Joost (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Niels27 (2) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Kaa (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Xander (43) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
elias alkmaar Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Andere (Utrecht) (67) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jasiek (152) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wvttk (137) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
BartvD Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jurjen Matthijssen (35) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Mees (2) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
TLB (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
Premium lid Hrethgir (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Official Rules Advisor Sidney (79) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TomSuanet (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor TeiZ (Castricum) (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
Premium lid Stephan, The Ex-Landcollector (56) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Koen Fasen (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
The Great Snarf Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
emurian (59) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Actagone (110) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Mission Briefing uit Guilds of Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-11-2018
Ja, wat G ook al zei: Hij target niet, want er staat nergens (ook niet impliciet) het woord "target". En dus kies je pas tijdens het resolven. Een legal target heb je alleen nodig als het ook echt target.
Premium lid Daanson (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-11-2018
Ok, dank! Ik dacht dat het misschien niet zou mogen als je geen legal targets in je graveyard hebt; ook omdat er niet staat 'you may choose', maar mijn gedachtegang is dus (gelukkig) onjuist
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-11-2018
Hij lijkt me expres zo ontworpen, zodat je een instant of sorcery mag kiezen die je door middel van de Surveil in je graveyard terecht laat komen. Dat had anders niet gekund.
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (253) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-11-2018
Yes. Mission Briefing heeft geen targets nodig; Dus je kan hem gewoon casten, ook al is je GY leeg.
Premium lid Daanson (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-11-2018
Zou ik deze mogen casten als er geen instant/sorcery in mn graveyard ligt?
Mission Briefing | Guilds of Ravnica
Oracle tekst
Instant 
Surveil 2, then choose an instant or sorcery card in your graveyard. You may cast that card this turn. If that card would be put into your graveyard this turn, exile it instead. (To surveil 2, look at the top two cards of your library, then put any number of them into your graveyard and the rest on top of your library in any order.)
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/5/2018
The instant or sorcery card you choose may be one that you just surveilled into your graveyard.

10/5/2018
Mission Briefing doesnít change when you can cast the chosen card. For example, if you choose a sorcery card, you can cast it only during your main phase when the stack is empty.

10/5/2018
Mission Briefing is still on the stack while you choose an instant or sorcery card in your graveyard. Your Mission Briefing canít be to give yourself that same Mission Briefing.

10/5/2018
If you cast a spell this way and that card is exiled, itís considered a new object in the zone itís put into. It wonít be exiled if itís put into your graveyard later in the turn.

10/5/2018
When you surveil, you may put all the cards you look at back on top of your library, you may put all of those cards into your graveyard, or you may put some of those cards on top and the rest of them into your graveyard.

10/5/2018
You perform the actions stated on a card in sequence. For some spells and abilities, youíll surveil last. For others, youíll surveil and then perform other actions.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Mission Briefing samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Mission Briefing
Zoek decks met Mission Briefing
Mission Briefing toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Guilds of Ravnica / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 1 leden ingelogd op NederMagic.
12526 paginas bekeken sinds 20-3-2019 0:00:19
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.