spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
22-10-2019 8:30:09 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Arahbo, Roar of the World informatie
Serie: Commander 2017 (C17)
Rarity: Mythic Commander 2017 Mythic
Geef commentaar op Arahbo, Roar of the World
Arahbo, Roar of the World komt voor in
Serie Normaal Foil
Commander 2017
 2
1,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Official Rules Advisor Roy (178) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Mat (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
elias alkmaar Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid spierenburg (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Kenny (3) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Arahbo, Roar of the World uit Commander 2017. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (253) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-6-2019
Yeah, Edgar is inderdaad erg goed. Maar 2 Colour vs 3 Colour is een groots iets TBH, vooral met budget manabases in de decks, en het is best moeilijk racen tegen +3/+3 voor niets iedere beurt.
Premium lid Jense (Utrecht) (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 26-6-2019
Ik dacht dat het Vampire-deck veruit het sterkste was?
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-6-2019
Nog geen commentaar hier?

Deze zat in het Cat deck van C17: -C17- Commander 2017 set van 4 decks

Het deck was best wel sterk in verhouding tot de andere 3 en kon ondanks removal vaak uit het niets terugkomen en iemand doodschoppen. Als je het dan hebt over Fatal Pushes...
Arahbo, Roar of the World | Commander 2017
Oracle tekst
Legendary Creature - Cat Avatar 5 / 5
Eminence - At the beginning of combat on your turn, if Arahbo, Roar of the World is in the command zone or on the battlefield, another target Cat you control gets +3/+3 until end of turn.
Whenever another Cat you control attacks, you may pay 1GW. If you do, it gains trample and gets +X/+X until end of turn, where X is its power.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
8/25/2017
Once either of Arahbo’s triggered abilities has resolved, the affected Cat keeps its bonus even if Arahbo changes zones later in the turn.

8/25/2017
The value of X is determined only as Arahbo’s last ability resolves. If the attacking Cat’s power is negative at that time, X is 0.

8/25/2017
If multiple Cats attack, Arahbo’s last ability triggers that many times. You may pay 1GW each time one resolves.

8/25/2017
While resolving Arahbo’s last ability, you can’t pay 1GW multiple times to multiply the effect for one Cat.

8/25/2017
If a Cat you control enters the battlefield attacking, it won’t cause Arahbo’s last ability to trigger.

8/25/2017
Three eminence abilities are triggered abilities. That creature must be on the battlefield or in the command zone as the trigger event occurs and also as the triggered ability resolves. If the creature is in an appropriate zone as the trigger event occurs but leaves that zone, the ability won’t do anything as it resolves.

8/25/2017
Notably, if your commander is on the battlefield and its eminence ability triggers, but it’s put into the command zone before that ability resolves, that ability won’t do anything as it resolves. This is because an object that changes zones is considered a new object.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Arahbo, Roar of the World samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Arahbo, Roar of the World
Zoek decks met Arahbo, Roar of the World
Arahbo, Roar of the World toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Commander 2017 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Throne of Eldraine.
spacer
devider
Er zijn nu 5 leden ingelogd op NederMagic.
3652 paginas bekeken sinds 22-10-2019 6:20:31
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.