spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
17-12-2017 5:08:33 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Yahenni’s Expertise informatie
Serie: Aether Revolt (AER)
Rarity: Rare Aether Revolt Rare
Geef commentaar op Yahenni’s Expertise
Yahenni’s Expertise komt voor in
Serie Normaal Foil
Aether Revolt
 4
1,75
 1
7,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Dorus (51) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Martin (97) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Wesley (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Ferdi (72) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid cmpunk (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Bart (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wvttk (135) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Amras (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Global Moderator Remco (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Official Rules Advisor Boris (Diemen/Amsterdam) (56) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Sjoerd (82) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid JonaDDD (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Claesar Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Elmer Lexmond (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Roy emmeloord (162) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Enraged Wookie (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (257) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
patje Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid KingYip (51) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Luuk Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Treazo (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
* Dit is het aanbod van Yahenni’s Expertise uit Aether Revolt. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-4-2017
Niet op de zaken vooruitlopen he. Die post is enkel een aankondiging dat er een regel update aan zit te komen, niet dat hij er al is. Tot Amonkhet kan je er nog misbruik van maken.

Ben overigens wel 100% voor die wijziging. Het was best wel onzin dat je oa 8-mana fused kaarten mocht spelen alsof ze cmc 2 hadden. Ik had liever gehad dat je alleen de juiste helft met de juiste cmc mocht combineren (dat je dus bijv. enkel de Breaking helft van Breaking // Entering zou mogen gebruiken als je de kaart kiest voor een effect dat om lage cmc vraagt), maar dit is waarschijnlijk een stuk consistenter.
Local Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (263) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-4-2017
En dat kan niet meer, er is een rules update voor split cards:

hier
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-3-2017
Joah, dat is het andere deel van het verhaal idd. ik ging ervan uit dat hij bedoelde wat ik zei, maar nu ben ik wel nieuwsgierig wat hij dus bedoelde
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-3-2017
Je ziet het verkeerd Wim, het kan wel.

Split cards werken nogal raar met kaarten die om (converted) mana costs vragen. Ze hebben namelijk 2 mana costs, dus geven ze ook 2 antwoorden als er naar de mana cost gevraagd wordt. Breaking // Entering heeft daardoor converted mana cost(s) '2 en 6' . 2 is minder dan 3, dus heeft hij een cmc van onder de 3, dus mag je B&E gratis casten met Yahenni’s Expertise. (Zelfs al heeft hij ook nog een cmc van 6 ernaast).

Je mag split cards fusen als je ze uit de hand cast, ook als je dat gratis doet, dus mag je de hele B&E fused casten met Yahenni’s Expertise.
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-3-2017
Hoezo niet? Eerst werkt de Breaking versie van Breaking // Entering en die legt Emrakul in je GY en omdat Breaking // Entering aan het resolven is komt Emmy's trigger pas daarna op de stack en dus kun je daarvoor nog met Entering Emrakul terughalen uit je GY en op de battlefield.
wim (Almere) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-3-2017
Dat moet je toch ff uitleggen dorus. Volgens mij kun je emrakul op deze manier toch niet op het veld leggen. Of ik zie het verkeerd.
Bruxonn Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-3-2017
Ja Leslie >:U
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-3-2017
EDIT: Ik moet gewoon lezen
Premium lid Dorus (51) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-3-2017
Dit is wel een coole play: Yahenni’s Expertise into Breaking // Entering into Emrakul, the Aeons Torn.
Local Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (263) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-3-2017
Zekers, maar dat zou dan echt debiel anti-aggro zijn geweest.

Laat hem het bord volgooien, doe dan deze + Yahenni en swing direct voor 6+.
Premium lid Mits (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-3-2017
Ok, merci.
Bummer :-( Was leuk geweest mocht het wel gewerkt hebben :-)
Local Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (263) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-3-2017
LotZ's antwoord klopt. De creatures liggen allemaal wel nog als je Yahenni Cast, maar Casten en Resolven zijn 2 verschillende stappen waartussen SBA's gechecked worden. Zodra je klaar bent met het casten van Yahenni worden SBA gechecked waarbij alles met een toughness 0 of minder dood gaat. Daarna resolved Yahenni pas.
Premium lid Mits (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 28-3-2017
Hoe zit dit nu met het samenspel tussen Yahenni, Undying Partisan en Yahenni’s Expertise sinds de ruling van 09.02.2017? Mag ik ervan uit gaan dat Yahenni nu toch die counters krijgt als hij gespeeld wordt via Yahenni’s Expertise? "If it has any abilities that trigger on the spell being cast, those abilities will trigger."

Of is het onderstaande antwoord van Lord of the Zombies correct?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-2-2017
Hoe bedoel je dat precies? Yahenni hebben liggen en daarna Expertise casten, of Expertise gebruiken om Yahenni gratis in te leggen?

In beide gevallen werkt het niet bijster goed. (Flavorwise een beetje jammer, eigenlijk)

-Als Yahenni, Undying Partisan in het spel ligt en je cast Yahenni’s Expertise:
Expertise resolved, alles is 0/0 of kleiner. SBA's worden uitgevoerd en alles gaat dood. Yahenni triggered op zich nog wel, maar die triggers doen niets omdat Yahenni al lang dood is wanneer die triggers resolven.

-Als je Yahenni’s Expertise cast en Yahenni gratis ermee cast:
Zodra Yahenni’s Expertise resolved krijgen alle beestjes -3/-3, waarna Yahenni op de stack gegooid wordt. Vervolgens is Expertise klaar met resolven , worden SBA's gechecked en gaan alle beestjes dood, even later resolved Yahenni, maar dan is het al te laat om nog counters te krijgen.
Premium lid RO.TH (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-2-2017
Hoe werkt deze kaart met Yahenni, Undying Partisan zelf. Stel er liggen 2 tokens op de battlefield bij de tegenstander
Meer commentaar >
Yahenni’s Expertise | Aether Revolt
Oracle tekst
Sorcery 
All creatures get -3/-3 until end of turn.
You may cast a card with converted mana cost 3 or less from your hand without paying its mana cost.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Standard, Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
2/9/2017
If a creature’s toughness is reduced to 0 or less by Yahenni’s Expertise, that creature is still on the battlefield as you cast your free spell. It can be the target of that spell, although it will become an illegal target before that spell resolves. If it has any abilities that trigger on the spell being cast, those abilities will trigger.

2/9/2017
A card’s converted mana cost is determined solely by the mana symbols printed in its upper right corner. The converted mana cost is the total amount of mana in that cost, regardless of color. For example, a card with mana cost 1UU has converted mana cost 3. Ignore any alternative costs, additional costs, cost increases, or cost reductions that could apply to it. A card with no mana cost has a converted mana cost of 0.

2/9/2017
If the card has X in its mana cost, you must choose 0 as the value of X when casting it without paying its mana cost.

2/9/2017
Effects that allow you to “cast” a card don’t allow you to play a land card.

2/9/2017
If you cast a card “without paying its mana cost,” you can’t pay any alternative costs, such as emerge costs. You can, however, pay additional costs. If the card has any mandatory additional costs, such as that of Cathartic Reunion, you must pay those to cast the card.

2/9/2017
While you’re casting your free spell, the Expertise spell is still on the stack. It will be put into its owner’s graveyard after the free spell is cast. The free spell can’t target the Expertise card in your graveyard. It can target the Expertise spell on the stack, but the Expertise spell will become an illegal target before the free spell resolves.

2/9/2017
Any triggered abilities that trigger while performing the Expertise spell’s first effect won’t be put onto the stack until after you’re done casting your free spell. They’re put onto the stack at the same time as any abilities that triggered while casting that spell regardless of the order in which those abilities triggered.

4/18/2017
The converted mana cost of a split card is determined by the combined mana cost of its two halves. If an expertise spell allows you to cast a split card, you may cast either half or, if that split card has fuse, both halves.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Yahenni’s Expertise samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Yahenni’s Expertise
Zoek decks met Yahenni’s Expertise
Yahenni’s Expertise toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Aether Revolt / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ixalan
Commander 2017
Hour of Devastation
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh
Eldritch Moon
Shadows over Innistrad

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ixalan.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 0 leden ingelogd op NederMagic.
16874 paginas bekeken sinds 16-12-2017 23:50:36

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.