spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
21-9-2018 15:20:02 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Compost informatie
Serie: Urzas Destiny (UDS)
Rarity: Uncommon Urzas Destiny Uncommon
Geef commentaar op Compost
Compost komt voor in
Serie Normaal Foil
Urzas Destiny
 5
0,20
 -
1,50
7th Edition
 5
0,25
 -
1,50
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Tyrclaw (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid pi (91) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
JRJman Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Diederik (184) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Compost uit Urzas Destiny. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-5-2015
Lijkt er op van niet: hier Simpele search levert niets op.
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-5-2015
Is deze kaart er ook in en/of met andere kleuren?
Premium lid Kayaro (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-10-2013
Prima, bedankt voor je snelle reactie! =).
Daniel (lelystad) (24) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-10-2013
nope land is kleurloos,het produceert enkel om aan kleuren te komen.
Premium lid Kayaro (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-10-2013
Echt even een domme vraag..
A black card, telt een Swamp dan ook?
Premium lid Treeksero - Be (102) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-11-2012
Vind dit wel een originele commander card. Kan mogelijkerwijs veel kaarten opleveren
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 29-11-2012
@Thorwing: "When ... is put into a graveyard from the battlefield" (of "When ... dies" ) triggert vanaf de battlefield en kijkt dus naar de laatste toestand op de battlefield. Dan zou het wel werken, want dan is hij nog zwart.

"When ... is put into a graveyard from anywhere" (zoals de wording van Compost) triggert echter vanuit de graveyard en kijkt naar de toestand van de kaart in de graveyard. Dan werkt het dus niet, want dan is hij niet meer zwart.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-11-2012
Dat zou niet moeten werken. Compost kijkt naar de kaart in je graveyard, en daar heeft Darkest Hour geen invloed.

603.6. Trigger events that involve objects changing zones are called "zone-change triggers." Many abilities with zone-change triggers attempt to do something to that object after it changes zones.
->During resolution, these abilities look for the object in the zone that it moved to.<- If the object is unable to be found in the zone it went to, the part of the ability attempting to do something to the
object will fail to do anything. The ability could be unable to find the object because the object never entered the specified zone, because it left the zone before the ability resolved, or because it is
in a zone that is hidden from a player, such as a library or an opponent's hand. (This rule applies
even if the object leaves the zone and returns again before the ability resolves.) The most common
zone-change triggers are enters-the-battlefield triggers and leaves-the-battlefield triggers.
Thorwing Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-11-2012
werkt dit ook met kaarten als Darkest Hour?
Robbert (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-6-2011
Zie je, was ie weer sneller... Hij gaat echt gemist worden
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 22-6-2011
Nee, een token telt nooit als kaart.
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-6-2011
Nee, want een token is nooit een cards (zelfs niet als je die mooie token kaarten gebruikt).
Rens van hout Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-6-2011
'black card'; is een zwarte creature token dat ook?
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-4-2011
Minder zuipen, jonguh!
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-4-2011
Say wat? Ik kan me helemaal niet herinneren dat ik gisteren hierop gepost heb, das toch apart. Misschien vergeten uit te loggen op een vriend zijn laptop, maar dan nog..

Anyway, ik snap de combo nu wel
Meer commentaar >
Compost | Urzas Destiny
Oracle tekst
Enchantment 
Whenever a black card is put into an opponent's graveyard from anywhere, you may draw a card.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/4/2004
The ability triggers on a black card being discarded, milled, or countered, as well as a black card going to the graveyard from the battlefield.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Compost samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Compost
Zoek decks met Compost
Compost toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Urzas Destiny / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle M19.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 25 leden ingelogd op NederMagic.
3612 paginas bekeken sinds 21-9-2018 13:21:06
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.