spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
28-3-2017 0:23:04 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Omnath, Locus of Rage informatie
Serie: Battle for Zendikar (BFZ)
Rarity: Mythic Battle for Zendikar Mythic
Geef commentaar op Omnath, Locus of Rage
Omnath, Locus of Rage komt voor in
Serie Normaal Foil
Battle for Zendikar
 -
1,75
 -
7,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Arjan (Amsterdam) (160) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 0 1
midnight (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Chris072 (58) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 2 0
Wouter (136) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Wesley van Laar (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Sjoerd (78) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Marcel (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
andertjes (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bas Maessen (216) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Theolath Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Erwin Visscher (34) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
nick (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Max Raterink Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Joris (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor Ferdidkllr Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Torec (83) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Otto_Carius (94) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Koen Dekker (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Umit (59) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Karim (13) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
PJ_903 (43) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Sinkaya Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
tico Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Omnath, Locus of Rage uit Battle for Zendikar. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Theuntje Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-5-2016
Meer Necroplasm.
timewa Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-5-2016
Als ie nog steeds in je koelkast staat zal het ondertussen wel een Mitotic Slime zijn geworden.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-12-2015
Ik hoop niet voor je dat het een Yule Ooze is geworden. =p
Bruxonn Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-12-2015
Krijg deze man als random kaart... realiseer me net dat ik nog pudding in de koelkast heb staan...
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-10-2015
Ik snap waar de ruling over gaat maar vroeg mij af waarom het bij deze kaart stond. Maar als het bij alle BFZ landvallers staat (had ik niet gezien) dan snap ik het, al had ik bij deze kaart voor een omissie gekozen.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-10-2015
Ja, het verwijst naar het feit dat je last-known information gebruikt als je iets wilt weten over een permanent die op de battlefield lag maar die in de tussentijd de battlefield verlaten heeft.
Jaap (9) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-10-2015
Het staat bij alle Landvallers van de set. Ik neem aan dat het als catch-all is voor de cycle die geeft om het type land (Oran-Rief Hydra en vrienden).
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-10-2015
8/25/2015 If the ability has an additional or replacement effect that depends on the land having a certain basic land type, the ability will check that land's type as the ability resolves. If, at that time, the land that entered the battlefield is no longer on the battlefield, use its types when it left the battlefield to determine what happens.

Ik snap wat er staat maar wat is de relevantie? Enige wat ik kan bedenken is dat het voorloopt op kaarten in de nieuwe set.
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-10-2015
Dit wordt eng met dingen als Scapeshift en Fervor
Alex (Almere) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-10-2015
Dit is een hele vervelende commander! Beetje rampen beetje landjes droppen en het deck speelt zichzelf. Paar eldrazis erbij nou leuk dan.
yorick top Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2015
deze gaat perfect in mijn Marath, Will of the Wild deck passen
Premium lid Stijn (115) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2015
...en eindelijk een echt leuke commander voor !
Hans (76) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2015
Elemental tribal FTW!
Ik ga het in ieder geval proberen
Omnath, Locus of Rage | Battle for Zendikar
Oracle tekst
Legendary Creature - Elemental 5 / 5
Landfall - Whenever a land enters the battlefield under your control, put a 5/5 red and green Elemental creature token onto the battlefield.
Whenever Omnath, Locus of Rage or another Elemental you control dies, Omnath deals 3 damage to target creature or player.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Standard, Block, Commander
Officiele rulings
8/25/2015 If Omnath dies at the same time as any other Elementals you control, Omnath's last ability will trigger for each of them (and once for itself).
8/25/2015 Omanth doesn't have the land type Locus.
8/25/2015 A landfall ability triggers whenever a land enters the battlefield under your control for any reason. It triggers whenever you play a land, as well as whenever a spell or ability puts a land onto the battlefield under your control.
8/25/2015 When a land enters the battlefield under your control, each landfall ability of the permanents you control will trigger. You can put them on the stack in any order. The last ability you put on the stack will be the first one to resolve.
8/25/2015 If the ability has an additional or replacement effect that depends on the land having a certain basic land type, the ability will check that land's type as the ability resolves. If, at that time, the land that entered the battlefield is no longer on the battlefield, use its types when it left the battlefield to determine what happens.
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Omnath, Locus of Rage samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Omnath, Locus of Rage
Zoek decks met Omnath, Locus of Rage
Omnath, Locus of Rage toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Battle for Zendikar / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar
Laatste deckcommentaar

Spoilers
Aether Revolt
Commander 2016
Kaladesh
Nissa vs Ob Nixilis
Conspiracy Take the Crown
FtV Lore
Eldritch Moon
Eternal Masters spoiler
Shadows over Innistrad spoiler
Oath of the Gatewatch spoiler
Commander 2015 spoiler
Battle for Zendikar

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Aether Revolt.
Draftbattle Kaladesh.
Draftbattle Eldritch Moon.
Draftbattle Shadows over Innistrad.
Draftbattle Oath of the Gatewatch.
Draftbattle Battle for Zendikar.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 13 leden ingelogd op NederMagic.
3945 paginas bekeken sinds 27-3-2017 22:48:56

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.