spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
12-11-2018 18:47:35 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Ephara, God of the Polis informatie
Serie: Born of the Gods (BNG)
Rarity: Mythic Born of the Gods Mythic
Geef commentaar op Ephara, God of the Polis
Ephara, God of the Polis komt voor in
Serie Normaal Foil
Born of the Gods
 1
2,50
 -
9,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Dordledum (106) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
ikkes (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Marcel (55) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Alwin (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (258) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Hrethgir (72) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor Jan (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Treeksero - Be (102) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Wijnand Schoenmakers (181) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Pim (2) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bas Maessen (231) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Wesley van Laar (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid KansLooz (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Piet Kempenaar (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
andreas (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Okkie (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Erik (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Chris072 (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Ephara, God of the Polis uit Born of the Gods. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Maurits (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-11-2016
Dank ! De uitleg van Mark Rosewater is een beetje krom, maar het maakt wel duidelijk dat MTG met de vraag "God" of "Goddess" heeft geworsteld. Uiteindelijk was dit hun pragmatische oplossing. Dat accepteer ik.
Premium lid Peter van de Velde (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-10-2016
"The word "god" can be used gender neutrally, meaning it can signify a male or female. In addition, the creature type had to be God (no longer word fit) and we didn't want to have a card referred to as both a god and a goddess." Aldus Mark Rosewater: hier
Premium lid Maurits (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-10-2016
Aangezien de afgebeelde figuur een vrouw is, zou de kaart als naam moeten hebben: "Ephara, Goddess of the Polis".

Het creature type is overigens wel correct, omdat de term "God" hier gebruikt wordt in de sekse-neutrale betekenis.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-6-2015
En wat misschien een handig dingetje is om het makkelijk te onthouden, wanneer je niet genoeg Devotion voor een god hebt, is het voor het spel letterlijk een "Legendary Enchantment". Het stukje "Creature - God" staat er voor het spel dan niet meer op.
En omdat equipments en enchant creature aura's per se op een creature moeten, vallen die er inderdaad af.
blistercoil Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-6-2015
Ja, als het een creature is kan je wel "Enchant creature" aura's erop gooien.

Als Ephara dan geen creature word dan valt de "enchant creature" aura eraf.

Heel belangrijk is de "enchant creature" want als het bijvoorbeeld "enchant permanent is zoals bij Indestructibility (beetje nutteloos op haar maar ja) dan blijft deze wel liggen omdat het "enchant permanent' zegt en mag je deze ook op haar gooien als het geen creature is.
Mezzamorphis Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-6-2015
Maar hoe zit het dan wanneer je devotion meer dan 7 is en het een creature wordt... dan kun je de kaart wel enchanten/equipen toch? En wanneer je devotion dan weer zakt onder het niveau van 7? Valt je aura/equipment er dan af? Maar inderdaad een erg leuke kaart! Zou best n leuke commander kunnen zijn voor een Angel EDHdek ... (-:
Jaap (9) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-5-2014
Helaas, als deze geen creature is mag je hem niet targeten met een aura dat creatures moet enchanten.
Ixi Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-5-2014
Is het mogelijk om creature aura's te casten op Ephara als ze nog geen creature is? Ik vrees van niet maar wilde het even bij jullie checken.
Duco Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-1-2014
Ze laat vloeibare sterren op dat gebouw vallen.

Is weer eens wat anders dan dat saaie wit.
timewa Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-1-2014
Ook leuk met Dragon Broodmother, maar een beetje lastig splashbaar wellicht.
timewa Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-1-2014
Echt een enorm leuke en speelbare kaart.

Die scroll in haar hand, is dat nou een verzekeringspolis? Dat zou haar naam wel verklaren.
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-1-2014
Lekker kaarten rapen met Verdant Force of in standard met Prophet of Kruphix
Johannes Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-1-2014
Ja, dit is wel leuk met Akroan Horse.
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-1-2014
Wow, ik had niet door dat deze God triggerde op élke upkeep. Ik dacht enkel je eigen upkeep. Met de juiste blink-kaarten kan je toch 2 kaarten extra per beurt trekken.
Ephara, God of the Polis | Born of the Gods
Oracle tekst
Legendary Enchantment Creature - God 6 / 5
Indestructible
As long as your devotion to white and blue is less than seven, Ephara isn't a creature.
At the beginning of each upkeep, if you had another creature enter the battlefield under your control last turn, draw a card.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
9/15/2013
Numeric mana symbols (0, 1, and so on) in mana costs of permanents you control donít count toward your devotion to any color.

9/15/2013
Mana symbols in the text boxes of permanents you control donít count toward your devotion to any color.

9/15/2013
Hybrid mana symbols, monocolored hybrid mana symbols, and Phyrexian mana symbols do count toward your devotion to their color(s).

9/15/2013
If an activated ability or triggered ability has an effect that depends on your devotion to a color, you count the number of mana symbols of that color among the mana costs of permanents you control as the ability resolves. The permanent with that ability will be counted if itís still on the battlefield at that time.

9/15/2013
The type-changing ability that can make the God not be a creature functions only on the battlefield. Itís always a creature card in other zones, regardless of your devotion to its color.

9/15/2013
If a God enters the battlefield, your devotion to its color (including the mana symbols in the mana cost of the God itself) will determine if a creature entered the battlefield or not, for abilities that trigger whenever a creature enters the battlefield.

9/15/2013
If a God stops being a creature, it loses the type creature and all creature subtypes. It continues to be a legendary enchantment.

9/15/2013
The abilities of Gods function as long as theyíre on the battlefield, regardless of whether theyíre creatures.

9/15/2013
If a God is attacking or blocking and it stops being a creature, it will be removed from combat.

9/15/2013
If a God is dealt damage, then stops being a creature, then becomes a creature again later in the same turn, the damage will still be marked on it. This is also true for any effects that were affecting the God when it was originally a creature. (Note that in most cases, the damage marked on the God wonít matter because it has indestructible.)

2/1/2014
Epharaís last ability checks at the beginning of each upkeep whether another creature entered the battlefield under your control last turn. If one did, it will trigger; otherwise, it wonít. The ability will trigger only once no matter how many creatures entered the battlefield under your control that turn, as long as at least one did.

2/1/2014
The last ability will trigger regardless of what has happened to the creature that entered the battlefield on the previous turn. It doesnít matter whether itís still under your control or whether itís still on the battlefield.

2/1/2014
If a noncreature permanent you control (such as an Aura with bestow) becomes a creature, it will not cause Epharaís last ability to trigger the following turn. This is true even if that noncreature permanent became a creature the same turn it entered the battlefield.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Ephara, God of the Polis samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Ephara, God of the Polis
Zoek decks met Ephara, God of the Polis
Ephara, God of the Polis toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Born of the Gods / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 23 leden ingelogd op NederMagic.
6841 paginas bekeken sinds 12-11-2018 16:35:26
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.