spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
22-10-2018 16:59:54 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
No Mercy informatie
Serie: Urzas Legacy (ULG)
Rarity: Rare Urzas Legacy Rare
Geef commentaar op No Mercy
No Mercy komt voor in
Serie Normaal Foil
Urzas Legacy
 -
9,95
 -
29,95
Amonkhet Invocations
 -
24,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
BartvD Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Erwin Visscher (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Stein (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (234) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Vick (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Orni (11) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Js (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Paul (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid KansLooz (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van No Mercy uit Urzas Legacy. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2014
Nope.

Je tegenstander krijgt damage en No Mercy triggered. Vervolgens worden SBA's uitgevoerd en wordt je dode tegenstander uit het spel verwijderd. Daarna zou No Mercys trigger de stack op gaan, maar dode spelers krijgen geen abilities meer.
lordkain (Den Haag) (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2014
Als ik mijn opponent afmaak, gaat mijn creature dan nog dood door de No Mercy?
Premium lid Hans (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-4-2013
cool, dankjewel dat was echt precies hoe ik dacht dat het zou gaan ^^
ik leer steeds meer over MTG rulings door nedermagic
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-4-2013
Hij is niet bijzonder effectief tegen die combo. Hij vertraagt het een beetje, maar meer niet. De Niv-Mizzet speler kan niet meer in zijn eigen beurt winnen met Curiosity + niv-mizzet, maar in jouw beurt ga je er nog steeds aan. Het heeft inderdaad te maken met de volgorde waarin triggers op de stack gaan:

In Niv-mizzets beurt: Niv-Mizzet doet 1 damage, Niv en Curiosity triggeren allebei. Curiosity's trigger gaat als eerst op de stack, gevolgd door No Mercy. De stack wordt van boven afgewerkt, No Mercy sloopt Niv en Curiosity geeft vervolgens een kaart. Hier gaat het nog goed.

In jouw beurt gaat het echter andersom: Niv-Mizzet doet 1 damage, No Mercy en Curiosity triggeren allebei. No Mercy's trigger gaat als eerst op de stack, gevolgd door Curiosity. Curiositys trigger resolved nu als eerste, waarna Niv-Mizzet opnieuw triggered voordat No Mercys trigger aan de beurt komt. Niv doet vervolgens weer een schade, waarna beide enchantments weer triggeren, enzovoorts. Aan het eind van het verhaal doet Niv-Mizzet gewoon zijn ding, terwijl No Mercy vele slooptriggers op de stack verzameld. (Die niets doen totdat Niv klaar is, en met jou mee verdwijnen als Niv je gewoon doodmaakt).
Premium lid Hans (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-4-2013
is deze kaart effectief tegen de niv mizzet + Curiosity combo? en hoe gaat dit precies dan?
dacht zelf dat het misschien te maken kan hebben met wie er aan de beurt is doordat de abilities van de actieve speler eerst op de stack gaan en die van de non-actieve speler daarna?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-6-2011
Twee keer ja. Als Steel Hellkite schade doet aan jou, triggert No Mercy. Maar hij kan nog gewoon reageren op de trigger.
Michael (Heiloo) (137) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-6-2011
Mijn tegenstander valt aan met een Steel Hellkite en heeft Greater Good liggen. Ik heb No Mercy.

2 vragen:
- mag hij zijn ability gebruiken voor X=4 om de No mercy kapot te maken?
- Mag hij de draak NADAT hij schade heeft gedaan nog saccen voor zijn Greater Good?
Premium lid SleepleSS Pandemonium (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2011
Haha! Nou ik deze zie snap ik de art van Snow Mercy opeens beter

Tof!
Jaap (9) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2011
Check de FAQ, dit gaat ook op voor Progenitus.
rtm84 (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-5-2011
Als je met een progenitus aanvalt, gaat hij dan kapot?
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2011
Klopt, deze is niet zo nuttig in 2HG
Bauke Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2011
Ik reageer even op een post van meer dan een jaar geleden
Als ik onderstaande regels lees is no mercy toch een verschrikkelijke kaart in 2HG? Als de creatures van het aanvallende team niet geblockt worden beslissen zij gewoon om de combat damage op de verdedigende speler te richten die niet de no mercy heeft liggen. Het verdedigende team verliest levens en de aanvallende creatures blijven in het spel. Tijd om no mercy uit m'n deck te halen als ik 2HG speel!
No Mercy | Urzas Legacy
Oracle tekst
Enchantment 
Whenever a creature deals damage to you, destroy it.
Rating na 3 stemmen
NederMagic FAQ
Vraag: Ik val aan met een White Knight en mijn tegenstander heeft een No Mercy. Gaat de Knight dood?
Antwoord: Ja, want Protection beschermt tegen vier dingen. Een kaart met Protection from <iets> kan:
1. geen damage krijgen van <iets>
2. niet enchanted of equipped worden door <iets>
3. niet geblocked worden door <iets>
4. niet getarget worden door <iets>
No Mercy doet geen van deze dingen, dus het helpt niet. Lees ook de Nedermagic Hulpdienst pagina over Protection.
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/4/2004
If the damage to you is all prevented or redirected, then damage was not dealt to you, and this does not trigger.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met No Mercy samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op No Mercy
Zoek decks met No Mercy
No Mercy toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Urzas Legacy / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 13 leden ingelogd op NederMagic.
4573 paginas bekeken sinds 22-10-2018 15:29:15
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.