spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
13-11-2019 3:20:11 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Hulpdienst - Kaartcommentaar
Op Nedermagic kun je bij elke kaart commentaar leveren. Als je in de catalogus een kaart zoekt of je klikt op een kaartnaam als Sol Ring, dan kun je daar een bericht posten.

Regels
Aan dit kaartcommentaar zitten een aantal afspraken dan wel regels verbonden, dit om het voor iedereen prettig te houden:

1. Post relevant commentaar. Natuurlijk mag je reageren op iemand anders en een grapje mag ook best, maar hou het kort. Als je gaat spammen zorgt dit voor overlast voor je medegebruikers.

2. Als je een kaart te ruil hebt, post dat dan niet bij het kaartcommentaar. De reden hiervoor is dat het kaartcommentaar zo leesbaar blijf voor iedereen. Je kunt hier de regels voor het ruilen van kaarten vinden.

3. Als je een combo weet met een andere kaart, post dan ook de uitleg in plaats van alleen de kaartnaam. Het wordt op prijs gesteld als je bij Doubling Season in plaats van: Rhys the Redeemed, ook uitleg geeft over de combo. Je medegebruikers willen je graag begrijpen, maak het ook mogelijk voor ze (vooral de beginnende spelers). Hier wordt nu zwaar op gemoderate en als je vaker alleen de kaartnaam post, kun je een aantal weken gebanned worden.

4. Laat het moderaten over aan de moderators. Als iemand de regels overtreedt, help ze dan door een link naar deze pagina te posten, zodat hij de regels kan lezen. Is het ernstiger, neem contact op met een moderator en post dat je een moderator hebt gewaarschuwd.

5. Let op je taal. zoals staat bij afspraak 3, mensen willen je begrijpen. Ook als je dyslectisch bent kun je begrijpelijk schrijven. Hou de zinnen kort en duidelijk door gebruik te maken van hoofdletters, komma's en punten. MSN-taal, gevloek, gescheld en alom onrespectvol gedrag kan leiden tot een waarschuwing en uiteindelijk een ban...

6. Reageer op een positieve manier op een casual combo. Dit voorkomt dat iedereen hetzelfde deck maakt en stimuleert nieuwe spelers te experimenteren en plezier te hebben in ontdekken, in plaats van een bestaand deck na te bouwen. Natuurlijk is een Cho-Manno, Revolutionary met een Pariah een leuke combo, maar gaat hij dood aan een Terror waardoor het wellicht geen tournooiwaardige combo is omdat hij eenvoudig te onderbreken valt. Je mag best reageren op een gat dat in de combo zit, graag zelfs, maar iedereen weet al dat een Terror Cho de nek om draait. Net zoals een Counterspell bijna elke combo kan tegenhouden. Dat is niet waar het om gaat, het gaat om creativiteit en plezier.

7. De vraag "wat kost deze " is ook een vraag die we NIET willen dat je stelt, omdat dit het kaartcommentaar onleesbaar maakt (want het gebeurt vrij regelmatig). We hebben speciaal voor die vraag hier een topic gemaakt waarin je die vraag kunt stellen.

8. Dubbelposten is niet de bedoeling: iedereen kan 10 minuten zijn of haar post editen. Als het echt NODIG is, kun je natuurlijk in een tweede post extra toelichting geven als je edittijd verstreken is. Onnodige dubbelposts worden verwijderd en na een waarschuwing kun je hiervoor een weekje op nonactief gezet worden (als het de spuigaten uitloopt).
 
spacer
Submenu
devider
Sitemap
Contact
 NederMagic hulpdienst
Mailinglijst
Stuur email
Moderators
Leveringsvoorwaarden
Verzendkosten
Over nederMagic
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Throne of Eldraine.
spacer
devider
Er zijn nu 1 leden ingelogd op NederMagic.
5333 paginas bekeken sinds 12-11-2019 23:37:29
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.