spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
22-7-2017 8:47:03 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Regels - Uitleg Threshold
Threshold is een ability die op kaarten uit Odyssey (), Torment () en Judgment () voorkomt.

Uitleg
Threshold is een static ability die kaarten een bonus geeft. Deze bonus krijg je als je tenminste 7 kaarten in je graveyard hebt liggen. Wanneer je minder dan 7 kaarten in je graveyard hebben liggen dat geldt deze bonus niet.

De threshold bonus kan voor verschillende effecten zorgen, een static ability (Nimble Mongoose), een triggered ability (Hunting Grounds) en soms ook een activated ability (Barbarian Ring).


Voorbeelden
* Voorbeeld A

Dit voorbeeld is tevens ook een vraag die vaak terug wilt komen
Speler A speelt in zijn beurt een Nimble Mongoose (geen threshold dus een 1/1 mannetje). Deze speler besluit enkele beurten later (de mongoose leeft nog, wel zijn er al 6 kaarten in de graveyard) Pyroclasm te casten. Je zou denken dat de Nimble Mongoose nu dood zou gaan omdat hij 2 schade krijgt van de pyroclasm en maar 1 toughness heeft, maar aangezien de speler al 6 kaarten in zijn graf had liggen en de pyroclasm nummer 7 maakt is nu threshold actief en de Nimble Mongoose krijgt +2/+2 en wordt een 3/3 mannetje met 2 schade van de pyroclasm. Zoals je vermoedt overleeft de Nimble Mongoose dit wel.

* Voorbeeld B

Speler A heeft nu 2 Nimble Mongoose op het veld en 5 kaarten in zijn graveyard. Hij besluit nogmaals een Pyroclasm te spelen. Ditmaal gaan allebei de Nimble Mongoose dood omdat de pyroclasm kaart nummer 6 maakt en de Nimble Mongoose dus nog geen threshold hebben en dus 1/1 mannetjes zijn met 2 schade, ze leggen dus beide het loodje
Onthoudt: het is niet zo dat 1 van de 2 zou overleven omdat de eerste mongoose 'eerder' dood zou gaan, ze gaan allebei tegelijk naar je graf. Als deze handeling is afgehandeld dán pas is threshold actief.




Vragen over de regels kun je in het Regelvragen Forum kwijt.

Terug naar het overzicht
 




Twee kaarten met Threshold.
spacer
Submenu
devider
Sitemap
Contact
NederMagic hulpdienst
Mailinglijst
Stuur email
Moderators
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar
Laatste deckcommentaar

Spoilers
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh
Eldritch Moon
Shadows over Innistrad

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Amonkhet.
Draftbattle Aether Revolt.
Draftbattle Kaladesh.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 14 leden ingelogd op NederMagic.
10307 paginas bekeken sinds 22-7-2017 2:25:51

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.