spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
18-6-2018 2:07:56 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Vapor Snag informatie
Serie: New Phyrexia (NPH)
Rarity: Common New Phyrexia Common
Geef commentaar op Vapor Snag
Vapor Snag komt voor in
Serie Normaal Foil
New Phyrexia
 2
0,70
 -
7,95
Ajani vs Bolas
 1
0,90    
Modern Masters 2015
 -
0,60
 3
3,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Benjamin (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Xander (34) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6 0
Premium lid monk (105) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
AdVerwegen (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9 0
Premium lid Hans Kazan (23) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Uchazu (12) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Theolath Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Wijnand Schoenmakers (181) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor TeiZ (Castricum) (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5 0
Local Moderator Huib Raterink (128) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid PR Patiwael (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10 0
Premium lid Elmer Lexmond (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Klaasvaak (15) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Chris072 (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Elon (43) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (257) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Theodoor Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Pascal den Dekker (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
* Dit is het aanbod van Vapor Snag uit New Phyrexia. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Arnoud (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 16-5-2017
Dat of het is een Mortis Dogs.
Premium lid Roald Landheer (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-7-2016
Is dat een old school Hollow Dogs die hier gesnagged is? Sowieso gave art.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-8-2014
Combat damage gaat niet meer via de stack sinds Magic 2010 ().

hier een interessant artikel over de wijzigingen in de regels van toen.

In de declare blockers step, na het declaren van blockers (dus vóór de combat damage step) is de laatste mogelijkheid om een creature te bouncen om te voorkomen dat hij schade doet (aangezien je niet meer kunt wachten tot de combat damage step, omdat je niet op de schade kunt reageren).
Premium lid Koendert (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-8-2014
Dus als ik het goed begrijp gaat combat damage niet meer op de stack? Sommige regels heb ik niet meer helemaal helder omdat ik pas net weer begonnen ben en bij odyssee / torment zat de combat damage toch nog wel op de stack?

Update

Houd dit dan ook in dat je voor de declare blockers step een beest moet returnen of als je hem dan returned word de damage alsnog aan een speler gedaan?
Daan Stokvisch (15) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-4-2014
Super uitleg, helemaal helder. Dank je wel!
Premium lid Tom van Uijen (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-4-2014
Je kan je 2/2 creature in dat geval niet meer redden na of tijdens de combat damage step.
Combat gaat alsvolgt:
Declare attackers step, je geeft aan met welke creatures je aanvalt, die tap je indien ze geen vigilance hebben. Vervolgens hebben jij en je tegenstanders de kans om te reageren met abilities en instants.
Declare blockers step, de aangevallen persoon geeft aan met welke creatures hij welke creatures wil blocken. Vervolgens hebben jij en je tegenstanders weer de kans om te reageren met abilities en instants.
Combat damage step, Damage wordt gedaan, eerst first strike, vervolgens gewone damage. Na elke damage wordt gechecked of creatures lethal damage hebben gekregen en kunnen naar de graveyard gaan. Spelers kunnen hier niet op reageren. Pas na de damage is gedaan en creatures naar graveyards zijn gegaan en eventuele triggers op de stack zijn gegaan, kunnen spelers pas reageren met abilities en instants.
Het is dus ook als je tegenstander aangegeven heeft je 2/2 met zijn 3/3 te blocken, hij vervolgens niet nog een ander creature kan blocken als jij je 2/2 weg haalt.
Daan Stokvisch (15) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-4-2014
Oke, ik val aan met laten we zeggen een 2/2 beest. Er wordt geblokt door een 3/3 beest. Dan heeft mijn 2/2 beest dus lethal dmg. Kan ik mijn 2/2 dan nog terug halen na de dmg step? Of alleen ervoor nog? En kan dat 3/3 beest dan nog iets anders blokken?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-4-2014
Definieer 'onderweg'? Je creature ligt of op de battlefield, of in de graveyard. Zolang hij nog niet in de graveyard ligt kan je hem Vapor Snaggen.
Daan Stokvisch (15) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-4-2014
Kan je een beest terug naar je eigen hand halen als hij onderweg is naar de graveyard?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2014
Exactly.
Treegnessacul (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2014
nogmaals: dus als n creature pro blauw krjgt. of er bij t resolven geen creature meer is gebeurt er niks met de lifeloss
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2014
quote: "Volgens mij is er dan ook geen "ït" meer wat een controller kan hebben"


Het was op zich al duidelijk, maar toch nog even: Hij wordt gecounterd en resolvet dus niet. Dus komt hij ook nooit bij het "Its controller" gedeelte.
Echelon (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2014
Als het target van de Vapor Snag pro-blauw krijgt voordat de Vapor Snag resolved, is het geen legal target meer wanneer de Snag resolved.

Volgens mij is er dan ook geen "ït" meer wat een controller kan hebben, dus verliest niemand een leven daar ook dat deel niet meer afgehandeld kan worden (al weet ik dit even niet helemaal zeker)

Edit: Lord of the Zombies is het dus met me eens
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2014
Dan gaat de lifeloss nog steeds niet door, omdat Vapor Snag gecountered wordt als al zijn targets illegaal zijn geworden.

Er zijn 2 momenten waarop je legale targets nodig hebt:

1: Bij het casten/op de stack gooien. Je mag getargete spells pas spelen als je een legaal target kan aanwijzen.
2: Bij het resolven. Als alle targets illegaal zijn geworden op het moment dat de spell probeert te resolven wordt de spell gecounterd. (Als er nog minstens een legaal target is resolved de spell nog wel, alleen laat hij dan illegale targets met rust.)

Voorbeeld waarin je wel de lifeloss had kunnen geven:

Better Snag:
Return target creature to its owner's hand, target opponent loses 1 life.

Jij cast Better Snag, je tegenstander reageert door het beest protection te geven met een Gods Willing. Better Snag probeert te resolven: Het creature is geen legal target meer, dus die wordt met rust gelaten. Je tegenstander is nog wel een legaal target, dus Better Snag resolved wel en geeft je tegenstander nog 1 lifeloss.
Premium lid NederMagic Rules Advisor RegStar, Ambassador (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-1-2014
als de target protection krijgt dan wordt het dus een illegal target en dus evenals het hebben van geen target zal dit dan resulteren in "fizzlen"
Meer commentaar >
Vapor Snag | New Phyrexia
Oracle tekst
Instant 
Return target creature to its owner's hand. Its controller loses 1 life.
Rating na 3 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Vapor Snag samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Vapor Snag
Zoek decks met Vapor Snag
Vapor Snag toevoegen aan je watchlist:
Versie uit New Phyrexia / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan
Hour of Devastation
Amonkhet

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Dominaria.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 2 leden ingelogd op NederMagic.
4958 paginas bekeken sinds 17-6-2018 23:34:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.