spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
17-6-2018 23:58:35 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Pithing Needle informatie
Serie: Saviors (SOK)
Rarity: Rare Saviors Rare
Geef commentaar op Pithing Needle
Pithing Needle komt voor in
Serie Normaal Foil
Saviors
 -
3,95
 -
39,95
10th Edition
 -
3,25
 -
19,95
M10
 -
3,25
 -
14,95
Return to Ravnica
 6
3,50
 -
9,95
Kaladesh Inventions
 -
39,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Martin (97) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 0 1
Motork (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Leon Hoekstra (Amsterdam) (94) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid WeeticFuel (12) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Official Rules Advisor Tim Sipkes (141) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Jacob Bos (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Stickyfingers (110) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Twan van der Mierde (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Tim M (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Kenshin (68) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid kapitar (34) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Dominique Woltheus (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Pithing Needle uit Saviors. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid floris (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2017
ah ja dat is altijd jammer van die text aanpassingen, maar ok is weer duidelijk, dank
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2017
Nee, zie de Oracle tekst van Mox Diamond: "If Mox Diamond would enter the battlefield, you may discard a land card instead. If you do, put Mox Diamond onto the battlefield. If you don't, put it into its owner's graveyard."

Ook hier geen dubbele punt te bekennen, dus ook dit is geen activated ability.

(Voor de volledigheid: Bovenstaande is een static ability/replacement effect. De tekst op de kaart was overigens een triggered ability, maar ze hebben deze kaart errata gegeven omdat dat misbruikt kon worden.)
Premium lid floris (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-4-2017
dit werkt dan toch ook met een Mox Diamond?
geen landje discarden , wel mana pakken
Rob Vermaelen (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-6-2015
@ Xander; Thnx !
Premium lid Official Rules Advisor Peanut (Zoetermeer) (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-6-2015
Ik weet niet waar je het over hebt....
Local Moderator NederMagic Rules Advisor Synod Overseer (Bodegraven) (272) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-6-2015
Ach, het kon erger. Peanut noemde een keer Pili-Pala.
Santa (Hoorn NH) (271) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-6-2015
Speel je een FNM en noem je Splinter Twin.... #datwerkdusniet
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-6-2015
Dat zijn ook activated abilities, dus dat heeft zeker nut.
Rob Vermaelen (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-6-2015
Heeft het nut om bij deze een planeswalker te noemen? Kan de planeswalker z'n abilities dan niet meer activeren?
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2015
Danku voor de bevestiging!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-5-2015
Klopt. "As ... enters the battlefield" is een replacement effect dat toegepast wordt op het moment dat hij de battlefield betreedt.
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-5-2015
Het noemen van een kaart word toch gedaan op het moment tussen dat hij de stack verlaat en vóórdat hij in het spel komt en dus al aan het resolven is?
Wanneer hij onderweg van stack naar battlefield is, so to speak.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-5-2015
Klopt. Je kunt niet reageren op het noemen van de kaart.
Johannes Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-5-2015
Volgens mij moet je de fetchland dan kraken voordat Pithing Needle resolvet. En ben je te laat wanneer een kaart is benoemd met de naald. Maar ik weet het ook niet zeker.
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (248) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-5-2015
Dat klinkt opzich wel grappig maar tegenstanders kunnen Fetch gewoon kraken in response. Tevens moet je ook maar weten hoeveel ze van een bepaalde Fetch runnen. Lijkt me een 'okay' optie als je weet dat de tegenstander een volle set speelt, maar is dat niet het geval dan pak je liever een threat / keypiece.
Meer commentaar >
Pithing Needle | Saviors
Oracle tekst
Artifact 
As Pithing Needle enters the battlefield, choose a card name.
Activated abilities of sources with the chosen name can't be activated unless they're mana abilities.
Rating na 6 stemmen
NederMagic FAQ
Vraag: Wanneer is iets een activated ability?
Antwoord: Als er een dubbele punt ( : ) staat. Check hier ook voor meer uitleg.
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
6/1/2005
Pithing Needle affects cards regardless of what zone theyíre in. This includes cards in hand, cards in the graveyard, and exiled cards. For example, a player canít cycle Eternal Dragon or return an Eternal Dragon from his or her graveyard to hand if Pithing Needle naming Eternal Dragon is on the battlefield.

6/1/2005
You can name any card, even if that card doesnít normally have an activated ability. You canít name a token unless that token has the same name as a card.

6/1/2005
If you name a card that has both a mana ability and another activated ability, the mana ability can be activated but the other ability canít be activated.

10/1/2009
Once Pithing Needle has left the battlefield, activated abilities of sources with the chosen name can be activated again.

10/1/2012
Activated abilities include a colon and are written in the form ď[cost]: [effect].Ē Triggered abilities and static abilities of the named card work normally.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Pithing Needle samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Pithing Needle
Zoek decks met Pithing Needle
Pithing Needle toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Saviors / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan
Hour of Devastation
Amonkhet

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Dominaria.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 15 leden ingelogd op NederMagic.
789 paginas bekeken sinds 17-6-2018 23:34:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.