spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
17-6-2018 23:49:16 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Mizzium Mortars informatie
Serie: Return to Ravnica (RTR)
Rarity: Rare Return to Ravnica Rare
Geef commentaar op Mizzium Mortars
Mizzium Mortars komt voor in
Serie Normaal Foil
Return to Ravnica
 8
0,60
 -
2,95
Commander 2015
 1
0,50    
Modern Masters 2017
 -
0,50
 -
1,50
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Arjen Hoekstra (226) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Peter (108) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
edward (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid Patrick Schouten (5) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid andreas (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid cmpunk (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Hrethgir (70) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Ronald (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bas Maessen (231) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Bjorn (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Wijnand Schoenmakers (181) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor Jan (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Tom S (Almere) (106) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
David (Zoetermeer) (139) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Local Moderator Huib Raterink (128) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid Kobbe (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Stickyfingers (110) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid PR Patiwael (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Okkie (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Dr. Sanchez (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Bas Mak (38) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Official Rules Advisor Sidney (79) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Nevyn (51) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Elmer Lexmond (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Klaasvaak (15) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Chris072 (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Enraged Wookie (40) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Rick Claessens (41) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Pim (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
MoRdRed (Maasbracht/Maastricht) (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (257) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Iskander Nederhand (5) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jeroen Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Premium lid Matthijs (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
ikkes (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
MaartenK (Enschede) (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Wijnand Lock (239) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Robbie (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid kapitar (34) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Maarten (8) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Nevulae (89) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Max Raterink Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
* Dit is het aanbod van Mizzium Mortars uit Return to Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Kaaierd (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-1-2015
Bedankt!
Premium lid Official Judge Jelle Zwaan (80) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-4-2013
Nee, casten "without paying its mana cost" is een alternative cost, net als overload, en je kan niet meerdere alternative costs tegelijk gebruiken.
Kaaierd (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-4-2013
Mag ik Mizzium Mortars overloaden als die bovenop ligt en ik deze cast met Galvanoth?
Marijn (Brood) L. (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 14-12-2012
gister 3x uit 4 pakjes getrokken. Geweldig!
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-10-2012
Nee het is geen kicker maar het werkt wel zo. Je betaald een extra costa en er gebeurd iets extra/meer.
Redge (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-10-2012
@Dustin Overload [cost] means "You may choose to pay [cost] rather than pay this spell's mana cost" and "If you chose to pay this spell's overload cost, change its text by replacing all instances of the word ‘target' with the word ‘each.'"

Dus niet een soort kicker
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2012
Niet alleen de reminder text, ook de text in de Comp Rules is erg misleidend: er wordt gebruik gemaakt van het woordje "replace", maar het werkt gewoon als een soort kicker.

Neemt niet weg dat dit een zeer goede en leerzame discussie was! Thanks Wizards for choosing obscure wordings
Premium lid NederMagic Rules Advisor RegStar, Ambassador (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2012
Saaaaweeeeeeeeeet
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2012
Antwoord gevonden. Overload wordt meegecopied.

You can't choose to pay any additional costs for the copy. However, effects based on any additional or alternative costs that were paid for the original spell are copied as though those same costs were paid for the copy too. For example, if you copy a spell that you cast by paying its overload cost, the copy will resolve as though its overload cost had been paid as well.
- Nivix Guildmage Rulings, Return to Ravnica FAQ
Premium lid NederMagic Rules Advisor RegStar, Ambassador (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2012
Graag gedaan, maar ik hoop het te weten voor de prerelease want indien optie1, dan wordt izzet een stuk sterker kwa keuze
Wel even noteren dat overload, you dont control zegt. Dus 2hg gangers opgelet, je ragt je teammate ook stuk
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2012
Overigens bedankt voor de vraag, want ik vond het een leuke en vooral leerzame discussie.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2012
Geen 100% zekerheid, we wachten op CompRules met de exacte wording van Overload.

Optie 1: Overloaden wordt gezien als keuze (net als kicker), en wordt meegecopied.
Optie 2: Overloaden is een text-changing effect, en text-changing effects worden niet meegecopied.
Premium lid NederMagic Rules Advisor RegStar, Ambassador (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2012
Dus hoe werkt overload nu met copy effecten?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2012
Aha... Ik was daarnaast van dit stukje niet op de hoogte:

"A spell may require some targets only if an alternative ... cost ... was chosen for it"

Thanks.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-9-2012
Voordat je targets kiest moet je al aangeven of je voor de alternatieve cost zal gaan, dus dat is op zich geen probleem.

601.2b If the spell is modal the player announces the mode choice (see rule 700.2). If the player wishes to splice any cards onto the spell (see rule 702.45), he or she reveals those cards in his or her hand. If the spell has alternative or additional costs that will be paid as it's being cast such as buyback, kicker, or convoke costs (see rules 117.8 and 117.9), the player announces his or her intentions to pay any or all of those costs (see rule 601.2e). A player can't apply two alternative methods of casting or two alternative costs to a single spell. If the spell has a variable cost that will be paid as it's being cast (such as an {X} in its mana cost; see rule 107.3), the player announces the value of that variable. If a cost that will be paid as the spell is being cast includes hybrid mana symbols, the player announces the nonhybrid equivalent cost he or she intends to pay. If a cost that will be paid as the spell is being cast includes Phyrexian mana symbols, the player announces whether he or she intends to pay 2 life or the corresponding colored mana cost for each of those symbols. Previously made choices (such as choosing to cast a spell with flashback from a graveyard or choosing to cast a creature with morph face down) may restrict the player's options when making these choices.

601.2c The player announces his or her choice of an appropriate player, object, or zone for each target the spell requires. A spell may require some targets only if an alternative or additional cost (such as a buyback or kicker cost), or a particular mode, was chosen for it; otherwise, the spell is cast as though it did not require those targets. If the spell has a variable number of targets, the player announces how many targets he or she will choose before he or she announces those targets. The same target can't be chosen multiple times for any one instance of the word "target" on the spell. However, if the spell uses the word "target" in multiple places, the same object, player, or zone can be chosen once for each instance of the word "target"
(as long as it fits the targeting criteria). If any effects say that an object or player must be chosen as a target, the player chooses targets so that he or she obeys the maximum possible number of such effects without violating any rules or effects that say that an object or player can't be chosen as a target. The chosen players, objects, and/or zones each become a target of that spell. (Any abilities that trigger when those players, objects, and/or zones become the target of a spell trigger at this point; they'll wait to be put on the stack until the spell has finished being cast.)
Meer commentaar >
Mizzium Mortars | Return to Ravnica
Oracle tekst
Sorcery 
Mizzium Mortars deals 4 damage to target creature you don't control.
Overload 3RRR (You may cast this spell for its overload cost. If you do, change its text by replacing all instances of "target" with "each.")
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
4/15/2013
If you donít pay the overload cost of a spell, that spell will have a single target. If you pay the overload cost, the spell wonít have any targets.

4/15/2013
Because a spell with overload doesnít target when its overload cost is paid, it may affect permanents with hexproof or with protection from the appropriate color.

4/15/2013
Note that if the spell with overload is dealing damage, protection from that spellís color will still prevent that damage.

4/15/2013
Overload doesnít change when you can cast the spell.

4/15/2013
Casting a spell with overload doesnít change that spellís mana cost. You just pay the overload cost instead.

4/15/2013
Effects that cause you to pay more or less for a spell will cause you to pay that much more or less while casting it for its overload cost, too.

4/15/2013
If you are instructed to cast a spell with overload ďwithout paying its mana cost,Ē you canít choose to pay its overload cost instead.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Mizzium Mortars samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Mizzium Mortars
Zoek decks met Mizzium Mortars
Mizzium Mortars toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Return to Ravnica / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan
Hour of Devastation
Amonkhet

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Dominaria.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 14 leden ingelogd op NederMagic.
510 paginas bekeken sinds 17-6-2018 23:34:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.