spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
18-6-2018 0:04:08 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Explore informatie
Serie: Worldwake (WWK)
Rarity: Common Worldwake Common
Geef commentaar op Explore
Explore komt voor in
Serie Normaal Foil
Worldwake
 -
0,40
 -
3,95
Elspeth vs Kiora
 -
0,40    
Modern Masters 2017
 -
0,25
 -
1,00
Archenemy Nicol Bolas
 -
0,35    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Hans Kazan (23) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Theolath Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Rimmy Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5 0
Official Rules Advisor TeiZ (Castricum) (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid PR Patiwael (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Chris072 (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Enraged Wookie (40) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Theodoor Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Explore uit Worldwake. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid snak666 (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-3-2015
Burgeoning das een bom a ge land wilt legen tijdes iemand anders zijn beurt
Premium lid XB. (154) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-7-2012
slopend linkje ...
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-12-2011
hier
Boaz (43) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-12-2011
Voor de mensen die het nieuwste cheat incident volgen:
'What turn is it?'
" Two explores!"

Premium lid Official Rules Advisor Erwin (Amstelveen) (138) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-12-2010
bijna álles onder de Mirror is leuk, deze doet dan nog relatief weinig moet ik zeggen
Aphex (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 20-12-2010
hmmm deze onder een Panoptic Mirror is ook leuk
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-2-2010
QFT
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-2-2010
Als je in plaats van 1 regel gewoon zijn hele reply leest, dan zie je dat die opmerking over Djinn of Wishes gaat en niet over Explore.
Premium lid Hein (Sassenheim) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-2-2010
Gabriel Nassif kan hem niet eens spelen aan het eind van de tegenstanders beurt, want het is een sorcery.
Jeroen Driehuis (Zwolle) (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-2-2010
Vanzelfsprekend in de zin dat put a land into play en play a land niet dezelfde dingen zijn.
Aan de andere kant is niets in Magic (of waarin dan ook) vanzelfsprekend als je het niet van te voren weet.
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-2-2010
Zo vanzelfsprekend vind ik dat eerlijk gezegd niet... Als ik in mijn tegenstanders beurt mijn Djinn of Wishes activeer en ik reveal een landje, dan doe ik gewoon wat op de kaart staat en speel dat landje. Toch?
Helaas, dat mag niet! Hier word je geacht de regels te kennen en te weten dat je in je tegenstanders beurt geen landjes mag spelen, en de Djinn overschrijft die regel niet. Ik vind dit geen al te fraaie kaart, omdat deze veronderstelde regelkennis niet zo vanzelfsprekend is, en er een hoop fouten mee gemaakt worden. Ja, zelfs op de Pro Tour probeerde niemand minder dan Gabriel Nassif op deze manier een landje te spelen aan het einde van zijn tegenstanders beurt, en moest hij door een judge bestraffend toegesproken worden.
Gelukkig doet Harrow gewoon wat er op de kaart staat, valt weer mee
Jeroen Driehuis (Zwolle) (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-2-2010
Ja maar dat is toch ook logisch aangezien je gewoon de kaart mag spelen en dan moet uitvoeren wat er op staat...
timewa Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-2-2010
Aanvulling, wellicht ten overvloede: "put a land into play (/onto the battlefield)" mag wel in andermans beurt, omdat dat niet hetzelfde is als "play a land".

Dus de landjes van een Harrow kunnen gewoon in andermans beurt in het spel komen, net als fetchland etc.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-2-2010
Gaat niet werken. Je mag geen land spelen in andermans beurt, wat je ook probeert.

305.3. A player can't play a land, for any reason, if it isn't his or her turn. Ignore any part of an effect that instructs a player to do so. Similarly, a player can't play a land, for any reason, if that player
has used all of his or her land plays for that turn. Ignore any part of an effect that instructs a player to do so.
Bosma (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-2-2010
Als iemand deze kaart instant maakt (bijvoorbeeld met Quicken), kan je dan eigenlijk een land in de vijand's beurt spelen? Je kan dan immers een "extra" kaart spelen die beurt. Normaal is het nul, is het nu dan één?
Meer commentaar >
Explore | Worldwake
Oracle tekst
Sorcery 
You may play an additional land this turn.
Draw a card.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Block, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
3/14/2017
Exploreís effect allows you to play an additional land during your main phase. Doing so follows the normal timing rules for playing lands. In particular, you donít get to play a land as Explore resolves; Explore fully resolves first and draws a card, perhaps a land youíll play later.

3/14/2017
The effects of multiple Explores in the same turn are cumulative. Theyíre also cumulative with other effects that let you play additional lands, such as the one from Urban Evolution.

3/14/2017
If you somehow manage to cast Explore when itís not your turn, youíll draw a card when it resolves, but you wonít be able to play a land that turn.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Explore samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Explore
Zoek decks met Explore
Explore toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Worldwake / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan
Hour of Devastation
Amonkhet

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Dominaria.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 12 leden ingelogd op NederMagic.
1028 paginas bekeken sinds 17-6-2018 23:34:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.