spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
15-11-2018 5:25:48 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Cackling Counterpart informatie
Serie: Innistrad (INN)
Rarity: Rare Innistrad Rare
Geef commentaar op Cackling Counterpart
Cackling Counterpart komt voor in
Serie Normaal Foil
Innistrad
 3
0,50
 4
1,95
Commander 2014
 -
0,50    
Modern Masters 2017
 -
0,50
 -
1,00
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
patje Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Tony (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
midnight (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid wvttk (137) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Local Moderator Huib Raterink (128) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
elias alkmaar Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid NederMagic Rules Advisor Shai (Utrecht) (191) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid G-men (94) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Roland (82) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (258) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jasiek (152) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor Roy (174) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Kobbe (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Rowland (63) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Pim (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Okkie (26) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Sinkaya Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Benjamin (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bjorn Van der Zanden (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Roald (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Arjan van Adrichem (15) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Piet Kempenaar (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
marco Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Cackling Counterpart uit Innistrad. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-2-2016
Geen van beide. Je krijgt geen 3/3 creature token.

Alleen de tekst op de kaart wordt gekopieerd, geen effecten. Dus je krijgt een land token met onder andere de ability dat je hem een creature kunt maken.

Dus niet anders dan de kaart-versie van Lumbering Falls waar nog geen ability of wat van geactiveerd is.
silfurion Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-2-2016
Als ik met deze kaart een Lumbering Falls die een creature is kopieer krijg ik dan een 3/3 token of een 3/3 token wat aan het eind van de beurt veranderd in een landje met de ability van lumbering falls?
Premium lid Daanson (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-5-2014
Balen! Toch bedankt
Premium lid Official Rules Advisor ~Crucifix (Lookky)~ (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-5-2014
Hij wordt gecounterd on resolution, daar zijn enige target weg is. Je krijgt geen token.
Premium lid Daanson (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-5-2014
Als ik deze cast op m'n Lavinia of the Tenth, en in reactie daarop wordt mijn Lavinia geDoom Blade. Dan ligt mijn Cackling Counterpart wel op de stack, maar krijg ik dan wel of geen Lavinia-token?
Xavier2x Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-1-2014
Ok bedankt!
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-1-2014
Klopt.
Xavier2x Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-1-2014
"you may turn a face-down permanent you control face up. This is a special action; it doesn't use the stack"

Betekent dit dat niemand hierop kan reageren?
Daniël Boersma (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-1-2014
Bedankt voor dit zeer uitgebreide antwoord.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-1-2014
Dat kan.

Face-down beesten herinneren zich hoe ze er face-up uitzagen, dus je face-down token weet dat hij morph heeft (en eigenlijk een Mischievous Quanar is).

702.36d If you have priority, you may turn a face-down permanent you control face up. This is a special action; it doesn't use the stack (see rule 115). To do this, show all players what the permanent's morph cost would be if it were face up, pay that cost, then turn the permanent face up. (If the permanent wouldn't have a morph cost if it were face up, it can't be turned face up this way.) The morph effect on it ends, and it regains its normal characteristics. Any abilities relating to the permanent entering the battlefield don't trigger when it's turned face up and don't have any effect, because the permanent has already entered the battlefield.

707.2a If a face-up permanent is turned face down by a spell or ability, it becomes a 2/2 face-down creature with no text, no name, no subtypes, and no mana cost. These values are the copiable values of that object's characteristics.

707.8. As a face-down permanent is turned face up, its copiable values revert to its normal copiable values. Any effects that have been applied to the face-down permanent still apply to the face-up permanent. Any abilities relating to the permanent entering the battlefield don't trigger and don't have any effect, because the permanent has already entered the battlefield.
Daniël Boersma (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-1-2014
als ik een beest met morph zoals Mischievous Quanar kopieer en ik turn hem face down, kan ik hem dan ook weer omdraaien?
Official Rules Advisor ~Jop~ (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-11-2012
Guttersnipe Copies
bjorn/fuzzy Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-10-2012
supertof met Wayfaring Temple
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-9-2012
Persoonlijk kijk ik meer uit naar deze + Populate.
Premium lid Wisknudde (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-9-2012
Deze kaart is wel leuk, ben erg benieuwd hoe deze zal gaan passen in het volgende blok. Gok dat je aardig wat Izzet kaarten kan kopieren. Die goblin wizard die alle sorceries/instant met 1 vermindert bijvoorbeeld.
Meer commentaar >
Cackling Counterpart | Innistrad
Oracle tekst
Instant 
Create a token that's a copy of target creature you control.
Flashback 5UU (You may cast this card from your graveyard for its flashback cost. Then exile it.)
Rating na 1 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
3/14/2017
The token copies exactly what was printed on the original creature and nothing else (unless that creature is copying something else or is a token; see below). It doesn’t copy whether that creature is tapped or untapped, whether it has any counters on it or Auras and Equipment attached to it, or any non-copy effects that have changed its power, toughness, types, color, or so on.

3/14/2017
If the copied creature has X in its mana cost, X is considered to be 0.

3/14/2017
If the copied creature is a token, the token that’s created copies the original characteristics of that token as stated by the effect that created the token.

3/14/2017
If the copied creature is copying something else (for example, if the copied creature is an Evil Twin), then the token enters the battlefield as whatever that creature copied.

3/14/2017
Any enters-the-battlefield abilities of the copied creature will trigger when the token enters the battlefield. Any “as [this creature] enters the battlefield” or “[this creature] enters the battlefield with” abilities of the chosen creature will also work.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Cackling Counterpart samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Cackling Counterpart
Zoek decks met Cackling Counterpart
Cackling Counterpart toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Innistrad / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 2 leden ingelogd op NederMagic.
6733 paginas bekeken sinds 15-11-2018 2:44:15
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.