spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
22-9-2018 7:44:13 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Woodland Cemetery informatie
Serie: Innistrad (INN)
Rarity: Rare Innistrad Rare
Geef commentaar op Woodland Cemetery
Woodland Cemetery komt voor in
Serie Normaal Foil
Innistrad
 6
4,95
 -
11,95
Dominaria
 -
4,50
 2
9,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Jacinto (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Stronghold (63) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Theo (Antwerpen) (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Dan Uri (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Hrethgir (71) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (234) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (257) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Elmar Evers (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Jimmy (124) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bas Maessen (231) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid PR Patiwael (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Thallid (Almere) (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Kobbe (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Erwin Visscher (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Take (Amsterdam) (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Janus (44) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor Johan (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Woodland Cemetery uit Innistrad. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Madnessman (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-9-2014
Is hier ook een zwart/rood versie van?

edit: nvm gevonden
Premium lid Official Judge Jelle Zwaan (80) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-12-2012
Nee. Een landje is alleen een swamp als er op staat dat het een swamp is, of als je met een andere kaart van het landje een swamp hebt gemaakt.
Er zijn echter wel nonbasic lands met het subtype swamp: Overgrown Tomb bijvoorbeeld. Die wordt wel meegeteld door Cabal Coffers.
Premium lid Lord of the Timmies (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-12-2012
Als ik Cabal Coffersheb liggen, kan ik dan dit landje als een swamp rekenen?
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-11-2012
Als je een Woodland Cemetery oplegt terwijl er al een Overgrown Tomb bij je in het spel ligt moet je jezelf de volgende vraag stellen:

Vraag 'Heb ik een Swamp of Forest bij mij op de battlefield?'

Antwoord: 'Overgrown Tomb is zowel het type Swamp als Forest. (Dit landje is geen basic land, maar wel twee basic land types.) Je controlt een landje met het type Swamp en/of Forest, dus de antwoord op je vraag is ja; Woodland Cemetery komt in het spel untapped.
Animelover25 Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-11-2012
als Overgrown Tomb op het velt light komt Woodland Cemetery geuntaped in het spel?
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-10-2012
Zombies met loltrolls
Premium lid Martin (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-10-2012
is dit zo'n populaire kleurencombi in standard?
Premium lid Hanssie (134) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-10-2012
In Essen lagen ze zelfs voor 14 afgelopen week. Maar ook eentje voor 5
Power Moderator NederMagic Rules Advisor Michiel Smit (991) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-10-2012
Zo die gingen snel. Is het zo'n geliefd landje opeens zelfs voor 10 euro..
Mabo (Delft) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-9-2012
bleh, al die tijd zitten twijfelen of ik ze al moest aanschaffen en Golgari stuwt ze nu rap richting het tientje. Net te laat met mijn setje compleet krijgen
Premium lid NederMagic Rules Advisor FunBun (Arnhem) (57) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-1-2012
Erg mooie art dit, en een van de kaarten waarbij de erg mooi is. Zeker een foil aanrader als je m in je deck hebt dus!
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-9-2011
Waar heb ik het over fetchen van deze landjes? Ik gaf alleen aan dat fetch en deze landjes prima samenwerken, nét even beter dan met gewoon basic land.
't Is redelijk prettig dat zowel een gefetchte Swamp als een gefetchte Forest de Woodland Cemetery untapped in het spel helpt = toffe beurt 1 en 2 manafix in Standard/Extended; de juiste kleuren én untapped in beide beurten. Maar dat had je vast zelf al wel bedacht.
NederMagic Rules Advisor bjorn siemons(yep that's me) (18) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-8-2011
Enemy duals beginnen meestal wat hoger als normale duals toch?,
Coal Golem Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-8-2011
Sorry hoor, Leslie, maar hoe wel je deze fetchen?
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (119) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 30-8-2011
Werkt leuk met Zendikar Fetch... die straks uit gaat roteren.
Meer commentaar >
Woodland Cemetery | Innistrad
Oracle tekst
Land 
Woodland Cemetery enters the battlefield tapped unless you control a Swamp or a Forest.
T: Add B or G.
Rating na 1 stemmen
Tournooi info
Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander
NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Woodland Cemetery samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Woodland Cemetery
Zoek decks met Woodland Cemetery
Woodland Cemetery toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Innistrad / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle M19.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 8 leden ingelogd op NederMagic.
9502 paginas bekeken sinds 22-9-2018 1:50:51
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.