spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
23-5-2019 20:58:37 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Canopy Cover informatie
Serie: Worldwake (WWK)
Rarity: Uncommon Worldwake Uncommon
Geef commentaar op Canopy Cover
Canopy Cover komt voor in
Serie Normaal Foil
Worldwake
 -
0,30
 -
1,00
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Chiel Hammers (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Carla (29) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid Patrick (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Red (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
* Dit is het aanbod van Canopy Cover uit Worldwake. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-11-2014
Nee.

Zie de reply's onder die van jou en de ruling rechts:

"This is not the same as hexproof. If, for example, you target one of your opponent's creatures, your opponents won't be able to target their own creature with spells or abilities."
Premium lid Djilan (369) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 5-11-2014
mogen we de 2de ability hexproof noemen?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-2-2013
Zie ook de uitgebreide discussie bij Shielding Plax.
Roel 'TheFrog' van Lin (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-2-2013
Omdat je deze op een beestje van je tegenstander kunt gooien, en dan kan hij hem zelf niet meer oppompen of enchanten

En als het beestje hexproof krijgt dan kunnen de tegenstanders van de creature hem niet meer targetten
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-2-2013
Waarom is de Oracle Text hier niet "Enchanted creature has hexproof."?
Premium lid Rik S (73) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-6-2011
Ok, ik zit met een vriend nu EDH te spelen. Ik sta op het punt zijn Canopy Cover over te nemen (met memnarch). Ben ik dan in staat het enchanted beestje te targetten?
Tenslotte ben ik dan de controller van de enchantment, en geld de laatste ability dus niet voor mij.
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-3-2010
Dus volgende keer gewoon Spirit Link spelen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-3-2010
Waarom zou de tegenstander de controller van de enchantment worden?

Degene die een permanent inspeelt, is de controller ervan. Dat de permanent aan de andere kant van de tafel komt te liggen, heeft daar verder helemaal geen invloed op.

Je probleem met Lifelink is dat jij wel de controller bent van Lifelink, maar nog steeds niet de controller van zijn creature. En wat zegt de reminder text van Lifelink: "Damage dealt by the creature also causes its controller to gain that much life." De controller van het creature dus (dat is hij) en niet de controller van de aura (dat ben jij).
Premium lid Bastiaan (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-3-2010
sorry my bad... dit geeft geen reach
Premium lid Bastiaan (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-3-2010
Dat commentaar op Lifelink geeft het creature een ability, dit geeft het creature geen ability behalve reach. De enchant controller verandert niet, ook niet bij Lifelink.
Herman (103) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-3-2010
Volgens mij werkt dat niet. Omdat de tegenstander de controller wordt van de enchanment en hem wel kan killen dan.

Ik deed dat een keer met lifelink hier op een beest van mijn tegenstander blijkt hij leven te krijgen.
Doyle [Leiden] (81) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 7-3-2010
Of enchant de Persecutor van je tegenstander waardoor hij hem niet meer wegkrijgt (tenzij hij mass removal speelt) en waardoor hij dus niet meer kan winnen
Premium lid Stefan (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-3-2010
Dus enchant je Abyssal Persecutor, zodat je tegenstanders hem NIET kunnen targetten en jij wel, op het moment dat je tegenstander op min zoveel levens staat.... :-)
Rick Coolman (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-3-2010
Ja.
roland Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-3-2010
dit betekent dan dat mijn tegenstander het creature jat maar dat hij ook nog plus twee plus een sterker is?
Meer commentaar >
Canopy Cover | Worldwake
Oracle tekst
Enchantment - Aura 
Enchant creature
Enchanted creature can't be blocked except by creatures with flying or reach.
Enchanted creature can't be the target of spells or abilities your opponents control.
Rating na 2 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
4/15/2013
This is not the same as hexproof. If, for example, you target one of your opponent’s creatures, your opponents won’t be able to target their own creature with spells or abilities.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Canopy Cover samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Canopy Cover
Zoek decks met Canopy Cover
Canopy Cover toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Worldwake / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle War of the Sparks.
spacer
devider
Er zijn nu 20 leden ingelogd op NederMagic.
6439 paginas bekeken sinds 23-5-2019 17:05:07
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.