spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
15-8-2018 9:07:56 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Warren Instigator informatie
Serie: Zendikar (ZEN)
Rarity: Mythic Zendikar Mythic
Geef commentaar op Warren Instigator
Warren Instigator komt voor in
Serie Normaal Foil
Zendikar
 3
6,95
 1
16,95
Merfolk vs Goblins
 7
5,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Stronghold (63) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid emiliootje (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
goossens Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Robbert1981 (160) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid shadowfax (32) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (257) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Official Rules Advisor Ferdidkllr Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Warren Instigator uit Zendikar. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Stijn (126) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-10-2017
Cool. Werd wel een keer tijd voor een reprint. Ben verder niet echt onder de indruk van de decks, maar dit is wel een mooie.
Premium lid Jan Pouwels (Zutphen) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-10-2017
Reprint in duel deck merfolks vs goblins, met Master of Waves
hier
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-8-2016
Toch is dit een erg mooi kaartje, omdat hij dus twee keer kan triggeren als je tegenstander geen beestjes heeft (omdat je ze bijvoorbeeld hebt gesloopt met een Lightning Bolt)
Daan Meulendijks Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-8-2016
Dan stop ok Liever lackey s in het deck..
Premium lid Stijn (126) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-6-2015
Vanwege diezelfde gespoilde Subetranean Scout weer ?
Premium lid Tom (93) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-6-2015
Let the speculating begin!
NederMagic Rules Advisor Merrin (Haarlem) (47) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-2-2013
Double Strike zegt 'ik doe en First Strike damage en normale damage' Als een beest dus first en double strike zou hebben (wat in dit geval dus gebeurt) voegt de first strike helemaal niets toe, want er is maar 1 first strike damage step.
Premium lid Hans Fasel (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-2-2013
Wat gebeurt er met de double strike-damage als deze, nog een goblin, en Legion Loyalist aanvallen?
Doet deze dan één of twee keer first strike damage? Of verandert er niets aan de double strike en krijgt hij er deze beurt alleen trample en can't be blocked by tokens bij?
Maarten Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-10-2012
ow das mooi kan k r tenminste 4 in me deck spelen
ronolade (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-10-2012
De regel die jij bedoelt gaat over legendaries, als die legendary was zou het in de regel van (creature - goblin berserker) staan. Gezien dat hier niet het geval is mag je hem gewoon meerdere in het spel hebben.

Mythic slaat alleen op hoe zeldzaam de kaart is om te vinden in een booster.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-10-2012
Ja, dat mag. Mythic is alleen maar een rarity, naast common -> uncommon -> rare. Er zijn geen regels aan verbonden (behalve als je pauper speelt of zo).


(Je verwart het wellicht met Legendary.)
Maarten Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-10-2012
ff een vraagje. mag je 2 warren instigators in het spel hebben.
t is een mythic dus weet nie of t kan...
iemand ideeën??
Noodsituatie Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-6-2012
Na de first strike damage leg je Goblin Chieftain of Goblin King neer, zodat hij bij regular combat damage +1 méér doet.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-2-2012
Met first en double strike heb je twee combat damage steps, de first strike combat damage step en de regular damage combat damage step.

Warren Instigator doet schade in beide. Ervan uitgaande dat hij schade doet op je tegenstander (hij werd niet geblockt of je hebt hem trample gegeven): In de eerste combat damage step doet hij schade aan je tegenstander waardoor hij triggert, en leg je Goblin Matron in. Goblin Matron triggert daardoor en je zoekt Siege-Gang Commander op.

Vervolgens ga je naar de tweede combat damage step. Dan doet hij weer schade aan je tegenstander waardoor hij triggert, en leg je Siege-Gang Commander in.
Lekrutes (Eefde, Zutphen) (59) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-2-2012
Ja dat kan.
Meer commentaar >
Warren Instigator | Zendikar
Oracle tekst
Creature - Goblin Berserker 1 / 1
Double strike
Whenever Warren Instigator deals damage to an opponent, you may put a Goblin creature card from your hand onto the battlefield.
Rating na 7 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2009
Warren Instigatorís ability triggers when it deals any kind of damage to an opponent, not just combat damage.

10/1/2009
If Warren Instigator attacks an opponent and isnít blocked, its double strike ability will cause it to deal combat damage to that opponent twice, once during each combat damage step. Its triggered ability will thus trigger twice: Warren Instigator deals first-strike combat damage, its ability triggers and resolves, it deals regular combat damage, and its ability triggers and resolves again.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Warren Instigator samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Warren Instigator
Zoek decks met Warren Instigator
Warren Instigator toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Zendikar / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle M19.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 12 leden ingelogd op NederMagic.
9864 paginas bekeken sinds 15-8-2018 2:58:34
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.