spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
21-9-2018 22:15:34 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Act of Treason informatie
Serie: M10 (M10)
Rarity: Uncommon M10 Uncommon
Geef commentaar op Act of Treason
Act of Treason komt voor in
Serie Normaal Foil
M10
 8
0,20
 1
0,50
M11
 8
0,15
 -
0,40
M12
 8
0,15
 1
0,40
Gatecrash
 8
0,15
 5
0,45
M14
 8
0,15
 2
0,40
Khans of Tarkir
 8
0,15
 3
0,40
Speed vs Cunning
 8
0,15    
Magic Origins
 8
0,20
 -
0,35
Masters 25
 -
0,15
 -
0,30
M19
 8
0,15
 -
0,30
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Piet Kempenaar (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
patje Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Twan van der Mierde (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Jaz (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Act of Treason uit M10. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid vasectomizer (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-9-2016
Bedankt voor de uitleg. Waar kan ik de magic regels beter leren?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-9-2016
"Dies" betekent exact hetzelfde als "is put into a graveyard from the battlefield" en triggert dus als het creature vanaf de battlefield naar een graveyard gaat (let op dat er staat "een graveyard" en niet per se "jouw graveyard" ). Als je een creature sacrificet, gaat hij ook dood, gaat hij ook van de battlefield naar een graveyard, dus gaat een dergelijke trigger af (ervanuitgaande dat het creature een +1/+1 counter heeft).

Hij gaat echter niet naar jouw graveyard maar naar die van je tegenstander omdat een creature altijd naar de graveyard van de owner gaat, maar zoals uit bovenstaande wellicht al blijkt, is dat niet relevant.

Hij komt vanuit de graveyard van je tegenstander weer terug bij jou op de battlefield (omdat hij terugkomt onder jouw control).
Premium lid vasectomizer (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 15-9-2016
Stel ik speel dit op een creature van de tegenstander. Ik heb zelf een Marchesa, the Black Rose op de battlefield. Ik val de tegenstander met het meeste leven aan. Daarna sacrifice ik de over genomen creature. Krijg ik hem dan weer onder mijn controle op de battlefield?

Met andere woorden gaat de overgenomen creaute naar mijn graveyard.. en waneer je iets sact telt dat dan als "dies"
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-6-2013
Act of Treason is ook afhankelijk van je tegenstander. Heat Shimmer kan gewoon je eigen beesten copyen.
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2013
En leaves the battlefield triggers, zoals bij Reveillark en Thragtusk.
David (120) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2013
En het feit dat ETB abilities triggeren is ook nogal belangrijk. Dat is moeilijk te negeren .
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2013
En Heat Shimmer kan vijandelijke Legendary creatures killen! In ieder geval de komende twee maanden nog...
Official Rules Advisor Shazu - Dordrecht (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2013
Omdat dit een normaal effect is. Heat Shimmer is redelijk uniek dus een rare.

Overigen is de act echt niet altijd beter. Met Shimmer kan je ook een eigen beest kopieren en met twee aanvallen bijvoorbeeld.
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2013
Waarom is dit nu een uncommon en Heat Shimmer een rare? Ik zit eens te kijken maar deze is toch beter dan de Shimmer (even de epische ETB-triggers negeren dan).
Premium lid Official Judge Jelle Zwaan (80) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-4-2013
Ja dat werkt. Het creature wordt een nieuw object als hij terugkomt uit exile door Cloudshift, dus gaat hij niet terug naar zijn vorige controller.
Premium lid Hans (30) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-4-2013
de meeste mensen kennen wel de Bazaar Trader combinatie met deze kaart, ik ben erg benieuwd of dat trucje ook werkt met deze + Cloudshift?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-2-2013
Het blijft dezelfde permanent en hij blijft op de battlefield dus in principe blijven ze er allemaal op liggen. Dat geldt zelfs voor equipments. (Alleen blijft je tegenstander de controller van de aura's en equipments.)


(De uitzondering zijn aura's met "Enchant creature you control". Die zijn dan niet meer een legale permanent ge-attached, dus die vallen er wel vanaf.)
Premium lid Ruud (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4-2-2013
Hallo,

Als je met deze een creature overneemt met enchantments, blijven die dan liggen of gaan die dan direct af?

Alvast bedankt!

Groeten Ruud
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (248) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-11-2012
Hij of Zij krijgt het creature dan inderdaad getapt terug.
Bauke Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 29-11-2012
Als je met het geleende creature aangevallen hebt, krijgt de owner van het creature hem dan aan het eind van de beurt getapt terug? (er van uitgaande dat het creature geen vigilance heeft en de aanval overleeft heeft)
Meer commentaar >
Act of Treason | M10
Oracle tekst
Sorcery 
Gain control of target creature until end of turn. Untap that creature. It gains haste until end of turn. (It can attack and T this turn.)
Rating na 4 stemmen
Tournooi info
Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
7/13/2018
Act of Treason can target any creature, even one thatís untapped or one you already control.

7/13/2018
Gaining control of a creature doesnít cause you to gain control of any Auras or Equipment attached to it.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Act of Treason samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Act of Treason
Zoek decks met Act of Treason
Act of Treason toevoegen aan je watchlist:
Versie uit M10 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle M19.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 13 leden ingelogd op NederMagic.
4953 paginas bekeken sinds 21-9-2018 19:06:32
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.