spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
20-4-2019 3:07:36 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Immortal Coil informatie
Serie: Shards of Alara (ALA)
Rarity: Rare Shards of Alara Rare
Geef commentaar op Immortal Coil
Immortal Coil komt voor in
Serie Normaal Foil
Shards of Alara
 6
0,35
 -
0,75
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Santa (Hoorn NH) (271) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Patrick Schouten (6) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 1
Premium lid Official Rules Advisor Roy (178) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Thomas (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (262) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Ivo Bos (Rotterdam) (89) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid R. Woutersen (Utrecht/Apeldoorn) (209) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Iceman Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Kenta (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Wesley (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Immortal Coil uit Shards of Alara. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Rob S (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-10-2012
Goed punt.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-10-2012
Voor Stifle maakt het inderdaad weinig uit, maar het kan handig zijn. Als beide graveyards leeg zijn kan je nu deze spelen en Bazaar Traderen in response op de trigger, dat zou bij een static ability niet kunnen.
Rob S (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-10-2012
Dat is waar. Behalve dat je dan een Stifle op de trigger kan gooien en vervolgens alsnog verliest aan de volgende trigger, maakt dat niet heel veel uit.
Of komt er geen nieuwe trigger terwijl Stifle op de stack ligt? Waardoor je weer een kaart je je grafbak hebt?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-10-2012
@Rob
Die laatste ability is geen state-based effect, maar een triggered ability. (Abilities met When/Whenever/At zijn altijd triggers).
Rob S (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-10-2012
Yup, state-based effect van de Coil zorgt daar voor.
Dit betekend dus ook dat je deze niet moet spelen wanneer je zelf niets in je grafbak hebt liggen.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-10-2012
Ja. (Zodra de trigger resolved tenminste).
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-10-2012
Als je deze kaart Donate aan een speler met een lege graveyard, is hij dan per direct dood?
Control sorcerer (16) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-1-2011
ik kijk er naar uit tegen je legacy coil deck te spelen!
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-1-2011
Jep, dat werkt!
Zanquis Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5-1-2011
Stel de situatie is zo dat zowel mijn graveyard als die van mijn tegenstander leeg zijn. Ik heb Bazaar Trader al liggen, ik cast deze, waardoor hij onder mijn control komt en dus zijn 3de ability triggered, terwijl die op de stack ligt, gebruik ik de trader om hem aan mijn tegenstander te geven, dan komt zijn trigger er toch boven op te liggen waardoor hij de game verliest voordat ik hem kan verliezen?
Premium lid Official Rules Advisor Maarten van Tol (Uithoorn) (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-10-2010
How about: "You win the game".
Bartel (Leiden) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-10-2010
How about Donate + Tormodís Crypt?
Official Judge Mark (337) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-3-2010
Lifeloss is geen damage. Dus als je leven verliest hoef je geen kaarten uit je graveyard te exilen.

En dus verlies je omdat je op 0 staat
seppe (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-3-2010
Hoe werkt deze kaart met lifeloss?
stel dat je op 2 leven staat en je speelt Sign in Blood?
bedankt : )
martijn Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2010
ik zeg Bazaar Trader nattuurlijk, dan is ie leuk, drop hem aan de overkant en remove graveyard, geldt ook voor die litch!
Meer commentaar >
Immortal Coil | Shards of Alara
Oracle tekst
Artifact 
T, Exile two cards from your graveyard: Draw a card.
If damage would be dealt to you, prevent that damage. Exile a card from your graveyard for each 1 damage prevented this way.
When there are no cards in your graveyard, you lose the game.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
NederMagic FAQ
Vraag: Wallpaper?
Antwoord: hier
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2008
The only difference between a colored artifact and a colorless artifact is, obviously, its color. Unlike most artifacts, a colored artifact requires colored mana to cast. Also unlike most artifacts, a colored artifact has a color in all zones. It will interact with cards that care about color. Other than that, a colored artifact behaves just like any other artifact. It will interact as normal with any card that cares about artifacts, such as Shatter or Arcbound Ravager.

10/1/2008
The first ability exiles two cards in your graveyard as a cost. You canít activate this ability unless you have at least two cards in your graveyard. Exiling those two cards canít be responded to.

10/1/2008
The second ability prevents all damage that would be dealt to you, regardless of how many cards are in your graveyard. For example, if you have three cards in your graveyard and would be dealt 5 damage, Immortal Coil prevents all 5 damage and exiles all the cards in your graveyard.

10/1/2008
The third ability checks whether your graveyard is empty only at the time it triggers. Putting a card into your graveyard after that doesnít help. Youíll lose the game when the ability resolves.

10/1/2008
If the third ability is countered, but your graveyard is still empty, the ability will immediately trigger again.

10/1/2008
Similarly, if the third ability resolves but you donít lose the game for some reason (because you control Platinum Angel, perhaps), it will immediately trigger again if your graveyard is still empty. Immortal Coil + Platinum Angel + an empty graveyard is an involuntary infinite loop. Unless a player disrupts it, the game will end in a draw.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Immortal Coil samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Immortal Coil
Zoek decks met Immortal Coil
Immortal Coil toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Shards of Alara / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 3 leden ingelogd op NederMagic.
13355 paginas bekeken sinds 19-4-2019 20:51:25
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.